Polokalama Kalena

Pin
Send
Share
Send

Ole faʻagasologa o le fausiaina o tusi faʻafaigofie e faigofie pe a fai e te faʻaogaina polokalama faʻapitoa. O polokalame faapena e ofoina atu le tele o foliga ma mea faigaluega mo le fausiaina tutusa o poloketi. Sei o tatou vaʻai i nisi o sui sili ona lauiloa faʻamatalaga auiliili.

TKexe Kalender

O lenei polokalame e ofoina atu i le aufaʻatau se seti o faʻamaumauga ma mea faigaluega eseese e mafai ai ona e vave faia se tulaga ese ma maualuga-lelei poloketi. E i ai mea uma e aoga - tele ituaiga o kalena, faʻaopopo ata ma tusitusiga, faʻasaʻosaʻoina itulau taʻitasi tuʻu eseʻese, faʻailogaina aso malolo ma sili atu.

Na tufatufa atu e le TKexe Kalender mo le leai se tau ma maua mai mo le download mai le ofisa aloaia. I se faʻaopopoga, tagata e mafai ona mauaina iina ma faʻaopoopoga faʻataʻitaʻiga, ma soʻo se ituaiga meafaigaluega e fiafia i ai tagata atiaʻe.

Sii maia le TKexe Kalender

Kalena mamanu

Le faʻaaogaina o lenei polokalama, e mafai ona maua le tele o filifiliga o avanoa, o se faigofie fuafuaina faʻatulagaina ma se seti o meafaigaluega aoga pe a galulue ma se poloketi. O loʻo i ai se auiliiliga auiliiliga o le tele o tapulaa, tele ituaiga o kalena, ma o nei mea uma i Lusia, o lea e oo lava i se tagata fou tagata malamalama o le a malamalama i mea uma.

Eseesega, ou te fia matauina le i ai o clipart. Ua faʻapipiʻiina i latou i le tulaga le lelei ma o loʻo i totonu o le faamalama filifilia. Faʻafetai i ia auiliiliga, e sili atu le faigofie ona fausiaina se moni matagofie ma tulaga ese poloketi.

Sii mai le Kalena Fuafuaga

Kalena

Carlendar o se faigofie faigofie polokalama. E leai se isi faʻaopoopoga e aoga iai, ma le fesoasoani e maua ai galuega matagofie. E faʻaagaga mo naʻo le fatuina o kalena. Pau a le mea e mafai e le tagata faʻaaoga ona faʻaopopo se ata mo masina taʻitasi. O le mea lea, matou te fautua atu e te vaʻai atu i isi sui pe a fai e te manaʻomia ni tele eseese meafaigaluega.

Sii mai le Kalena

EZ Photo Calendar Foafoa

EZ Photo Calendar Creator o se sili lelei lea e fatu ai se mea tulaga ese. O se faigofie ma faigofie fesoʻotaʻiga e tuʻufaʻatasia ma le tele o seti o mea faigaluega ma mea faʻaalia. Ole fesuiaiga ile tele o masina e faia e ala ile afifi, lea e te le vaʻaia i le tele o nei sui, e ui lava o lenei mea e sili atu le manaia. I se faʻaopopoga, o loʻo i ai ni numera o faʻapipiʻi templates ma avanoa.

Eseesega, ou te fia taʻua se numera tele o muai talanoaina mataupu ma la latou saʻolotoga faʻasaʻosaʻo. E fesoasoani lea i le faʻatinoina o se mea fou, amata mai galuega sauniuni. O le polokalama e tufatufaina atu mo le pili, ae o loʻo i ai se faʻataʻitaʻiga lea e maua fua mo le leai ma faʻalauiloa atoa ai le aoga.

Sii mai EZ Photo Kalena Foafoa

Na o Calenders

O loʻo i ai se kalena fausia wizard e fesoasoani tele tagata amataina tagata faʻaaogaina. I se aotelega, o galuega uma e naʻo le mafai ona faia faʻaaogaina le faʻataʻitaʻiga lea, ona toe faʻaleleia lea o auiliiliga, talu ai e fesoasoani e faʻaopoopo mea uma o loʻo manaʻomia. E tatau lava ona e filifilia mea e manaʻomia ma faʻatumu i laina, faʻasolo i totonu o faʻamalama, ma i le iuga oe maua se iʻuga uma, avanoa mo le faʻatonutonuina i luga o le potu faigaluega.

I se faʻaopopoga, o loʻo i ai se tele filifiliga o igoa vai mo masina, vaiaso, aso ma le ulutala, o le a fesoasoani le avea o le poloketi e sili atu le puʻupuʻu ma matagofie. O le Ofisa e faʻaaogaina atoa i le Lusia ma faigofie ona faʻaoga.

Sii mai Vave Calenders

Kalena Upega Tafaʻilagi

O le eseesega tele i le va o Upega Tafaʻilagi ma isi sui o lenei tusitusiga, o lenei polokalame e mafai ona faʻaaogaina e le gata o se kalena, ae o se galuega fuafuaga ma le faʻamanatu na faia. Ole faʻaoga faʻaopopo pine ma faʻamatalaga e faʻaopopo i luga o soʻo se aso. Faʻafetai i lea mea, ua mafai foi ona faʻaaoga le kalena mo isi faʻamoemoe. A leai, o le Web Calendar e leai se ese mai isi, peitaʻi, e leai se aoga mo le faʻaopopo o ata, ae e tele foʻi autu e avanoa.

Sii mai le Kopi Kalapu Upega Kalena

Vaʻai foi: Fausia se kalena mai le faʻamaeʻaina grid i Photoshop

I lenei tusitusiga, matou suʻesuʻe nisi o polokalama sili ona lauiloa e faʻatagaina oe e faia au oe lava poloketi faʻapitoa vave ma lelei. O i latou uma e foliga tutusa ma i le taimi lava e tasi e faʻatino ai galuega, ina ia latou lauiloa i tagata faʻaaoga. I soo se tulaga, o le filifiliga e masani lava o oe, e sili ona talafeagai mo le faʻagaioia, ona download ma taumafai.

Pin
Send
Share
Send