Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi headphone i se komupiuta poʻo se komepiuta feaveaʻi

Pin
Send
Share
Send

I le tusitusiga i aso nei, o le a tatou iloiloina auiliili le faʻagasologa o le faʻafesoʻotaʻi o laupepa (e aofia ai ma le mea faʻatosina ma leo leo) i se komepiuta ma komepiuta. I le aotelega, e faigofie mea uma.

I se tulaga lautele, faʻataga lea e te faʻalauteleina le agavaʻa e galue ai i le komepiuta. Ia, ioe, muamua lava e mafai ona e faʻalogologo i musika ma i le taimi lava e tasi e aua le faʻalavelave i se tasi; Faʻaoga Skype pe taʻalo i luga ole laiga. A uma mea uma, o se headset e sili atu talafeagai.

Mataupu

  • Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi headphone ma se mea faʻatatau i se komepiuta: matou te malamalama i soʻoga
  • Aisea ua leai ai se leo
  • Fesootai faʻatasi ma failauga

Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi headphone ma se mea faʻatatau i se komepiuta: matou te malamalama i soʻoga

Uma komepiuta faʻaonapo nei toeitiiti lava uma faʻaogaina ma se leo pepa: pe o loʻo fausia i totonu o le motherboard, pe o se isi laupapa. Pau lava le mea taua o luga ole komipiuta o lau PC (pe a iai o le card card) e tatau ona i ai ni fesoʻotaʻiga mo le faʻafesoʻotaʻi o se headphone ma le microphone. Mo muamua, lanu lanumeamata e masani ona faʻaaogaina, mo le mea mulimuli, lanu piniki. E faʻaaogaina le igoa "laina i fafo" i nisi taimi. E masani lava, i luga atu o le sooga, faʻaopopo atu i lanu, o loʻo i ai foʻi faʻaaliga ata e mautinoa lava fesoasoani ia te oe folau.

By the way, i luga o komepiuta komipiuta, le connectors ua faailogaina foi i lanumeamata ma piniki (masani lava, ae afai e te ave le headset mo le tagata taalo, e leai ni faailoga iina). Ae o le komepiuta mea uma o loʻo i ai se uaea umi ma maualuga-lelei e umi umi, lelei, ma e sili atu ona talafeagai mo faʻalogo umi.

Ma e tumau na o le faʻafesoʻotaʻia o se sooga o fesoʻotaʻiga: lanumeamata ma lanumeamata (poʻo le lanumeamata lanumeamata ma le laina gaioiga i luga o le system unit, faʻatasi ai ma le piniki ma lanu piniki) ma e mafai ona e alu i se sili atu auiliiliga polokalama o le masini.

Ui i lea, i luga o komepiuta feaveaʻi, ulu ulu e fesoʻotaʻi i se tulaga tutusa. E masani lava o fesoʻotaʻiga e faʻatautaia i le itu tauagavale, pe mai le itu na tilotilo atu ia te oe (i luma, o nisi taimi valaauina). E masani lava, e toatele e fefefe i le soona faʻaalia: na o luga o komepiuta feʻaveaʻi, mo nisi mafuaʻaga, e sili atu le faigata o sooga ma o nisi e manatu e le masani ai ma e le mafai ona faʻafesoʻotaʻi headphone i lenei.

O le mea moni, o mea uma e faigofie ona fesoʻotaʻi.

I le fou komepiuta faʻataʻitaʻiga, tuʻufaʻatasia connectors (e taua foi o latou headset) mo le faʻafesoʻotaʻi o se headset ma faʻailo amata ona foliga mai. I foliga vaaia, e le masani ona ese mai ai i le piniki ma lanumeamata fesoʻotaʻi ua leva ona masani, vagana le lanu - e masani lava ona le faʻailogaina i soʻo se auala (naʻo le uliuli poʻo le efuefu, ia fetaui ma le lanu o le mataupu). O se ata faʻapitoa e tusia i tafatafa ane o se fesoʻotaʻiga (pei o le ata i lalo).

Mo nisi auiliiliga, vaʻai le tala: pcpro100.info/u-noutbuka-odin-vhod

Aisea ua leai ai se leo

Ina ua uma ona faʻafesoʻotaʻi headphone i le sooga i luga o le leo card o le komepiuta, o le tele o taimi, ua leva ona taina le leo ia i latou ma e leai se isi faʻatulagaina mea e tatau ona faia.

Peitai, o nisi taimi e leai se leo. Lenei ua tatou nonofo ai auiliili.

  1. O le mea muamua e te manaʻomia o le siakiina o le mea lelei o le mea moega. Taumafai e faʻafesoʻotaʻi latou i se isi masini i totonu o le fale: ma se taʻalo, ma le TV, faʻaogaina o le stereo, ma isi.
  2. Siaki pe o mea avetaʻavale o loʻo faʻapipiʻiina i luga o le ata leo i luga o lau PC. A iai ni ou leo ​​ile failauga, ia o lo o lelei mea uma ma avetaavale. A leai, muamua alu i le masini pule (e fai ai lenei mea, tatala le faʻatonutonu laina ma tuli i totonu o le "pule" pusa suʻega, vaʻai le pueata lalo).
  3. Gauai atu i laina "Audio outputs ma leo sao", faʻapea foi ma le "masini leo" - e le tatau ona i ai ni koluse mumu poʻo faʻailoga faʻailoga. A latou i ai, seʻi toe avetaʻavale.
  4. Afai o loʻo lelei mea uma i luga o headphone ma avetaavale, ona tele lea o le le lava o loʻo faʻafesoʻotaʻi ma le leo tulaga i Windows, lea, i le ala, e mafai ona setiina i se mea laʻitiiti! Muamua, mafaufau lelei i le pito i lalo taumatau: o loo i ai se failauga faailoga.
  5. E aoga foi le alu i le faʻatonutonu laupepa i le "leo" tab.
  6. O iinei e mafai ona vaʻaia pe faʻafefea ona faʻatulaga le tusi. Afai e faʻaititia le leo i se laʻititi, faʻaopopo i ai.
  7. Faʻapea foi, e ala i le tamoʻe leo faʻasolosolo (faʻaalia i le lanumeamata i le ata i lalo), tatou mafai ona faaiʻuina pe o le leo e taina i uma i le PC. I le avea ai o se tulafono, afai e lelei mea uma, o le a suia le fusipaʻu i le maualuga.
  8. Ui i lea, afai e te faʻafesoʻotaʻi headphone ma se masini puʻupuʻu, e tatau foi ona e alu i le "pueina" tab. O loʻo faʻaalia iina le gaioiga o le masini leo. Vaʻai le ata i lalo.

 

Afai e leai sau leo ​​pe a uma le faʻatulagaina, ou te fautuaina e faitau le tusitusiga i le aveeseina o le mafuaʻaga e leai se leo i luga o le komepiuta.

Fesootai faʻatasi ma failauga

E masani lava ona tupu e naʻo le tasi le oloa i luga o le komepiuta mo fesoʻotaʻiga failauga ma headphone i le komupiuta. Ile faifai pea, o le tosoina o ia i tua ma luma e le o se mea manaia. E mafai faʻapea, moni, oe faʻafesoʻotaʻi le au failauga i lenei mea, ma i luga o le headphone i le au failauga - ae o lenei mea e le talafeagai pe le mafai pe a, mo se faʻataʻitaʻiga, headphone ma se leo. (talu ai e tatau ona fesoʻotaʻi le masini leo leo i le pito i tua o le PC, ma o le headset i le failauga ...)

O le filifiliga sili i lenei tulaga o le fesoʻotaʻi ma le tasi laina gaosiga. O lona uiga, o failauga ma headphone o le a fesoʻotaʻi faʻatasi: o le leo o le ai ai ma iina i le taimi lava e tasi. Na ona faigofie lava, pe a le manaʻomia le tautala - e faigofie ona tape le faʻaaogaina o le power button i luga ole latou mataupu. Ma o le leo o le a i ai pea, pe a fai e le tatau ai - e mafai ona tuu tuu i latou.

Ina ia mafai ona faʻafesoʻotaʻi i lenei auala - oe manaʻomia se tamai splitter, o le tau o le mataupu o 100-150 rubles. Oe mafai faʻatau mea faʻapitoa i soʻo se faleoloa faʻapitoa i eseese uaea, tisiketi, ma isi mea laiti mo komupiuta.

Le masini faʻalogologo mai le headphone ma le filifiliga lenei - e fesoʻotaʻi masani i le leo o le microphone. O le mea lea, tatou te mauaina le auala atoatoa: leai se mea e manaʻomia ai le fesoʻotaʻi pea i taimi uma ma failauga.

I le auala, o nisi vaega o loʻo i ai vaega o loʻo i ai i luma laupepa lea e i ai galuega faatino mo le faʻafesoʻotaʻi headphone. Afai ei ai sau poloka o lenei ituaiga, ona e masani lava lea e le manaʻomia ni splitters.

Pin
Send
Share
Send