O le a aliali faʻapipiʻi WhatsApp

Pin
Send
Share
Send

O le lauiloa WhatsApp avefeau ua oʻo i le taimi nei ua taofia mai i le faʻapipiʻi lagolago, ae e ono suia lenei mea i se taimi vave. E tusa ai ma le lomiga i luga ole laiga a le WabetaInfo, o tagata atiaʻe le tautua ua uma ona faʻataʻitaʻiina se mea fou i le beta lomiga o le Android talosaga.

Mo le taimi muamua, o pepa faʻapipiʻi na aliali mai i le WhatsApp 2.18.120 suʻega fausia, peitaʻi o lenei gaioiga na misi mo nisi mafuaʻaga i le lomiga 2.18.189 tatala mai i nai aso talu ai. Masalo, tagata faʻaaoga o le suega fausia o le sāvali o le a toe maua le avanoa e lafo ai faʻapipiʻi i vaiaso a sau, ae o loʻo mailoa pea le taimi tonu e tupu ai lea mea. Mulimuli i le Android talosaga, foliga tutusa o le a aliali mai i WhatsApp mo iOS ma Windows.

-

-

Fai mai WabetaInfo, i le amataga WhatsApp faʻatinoina o le a ofoina atu i tagata faʻaaoga lua seti o ata e faʻaalia ai lagona e fa: malie, maofa, faʻanoanoa ma le alofa. E le gata i lea, e mafai e tagata faʻaaogaina ona laʻuina ifo faʻapipiʻi latou lava.

Pin
Send
Share
Send