Vaʻai numera faʻasao i le Internet Explorer

Pin
Send
Share
Send

E faigata ona mafaufau i se sologa lelei i luga ole laiga i luga ole laiga e aunoa ma sefeina faʻamatalaga autu mai ia latou, ma e oʻo foʻi i le Initaneti o le upega tafailagi o lo oi ai sea galuega. Moni, o nei faʻamaumauga e matua mamao lava mai le teuina i nofoaga sili ona manino. O le isi a? O le mea tonu lea o le a tatou talanoaina mulimuli ane ai.

Faʻavasega upu faʻatupu i luga ole Internet Explorer

Talu ai o IE ua fusifusia ma le malosi i totonu o Windows, o loka ma upu faʻamaumau na teuina i totonu e le oi le web browser lava ia, ae i se isi vaega o le faiga. Ma, e mafai ona ulufale i totonu e ala i le tulaga o lenei polokalama.

Tusi: Mulimuli ile fautuaga mai lalo ole Administrator account. Faʻafefea ona mauaina nei aia tatau i faʻamatalaga eseese o le faʻagaioiga o loʻo faʻamatalaina i mea na folasia i luga o fesoʻotaʻiga i lalo.

Nisi faʻamatalaga: Mauaina o Aʻoga i le Windows 7 ma le Windows 10

  1. Tatala le vaega o le Internet Explorer. Ina ia faia lea, e mafai ona e kiliki i le ki o loʻo i le pito i luga taumatau "Auauna"faia i foliga o se kia, pe faʻaaoga ki "ALT + X". I le lisi e aliali mai, filifili Sailiga meatotino.
  2. I le tamai faamalama o le a tatalaina, alu i le laupepa Mataupu.
  3. Tasi i totonu, kiliki i le ki "Filifiliga"lea ua i le poloka Taavale maeʻa.
  4. O le isi faʻamalama o le a matala mai, e tatau ona e kiliki i ai Upu fai upu Faʻatautaia.
  5. Manatua: Afai ua e faʻapipiʻi Pupuni 7 ma lalo, le faʻamau Upu fai upu Faʻatautaia o le a toesea. I lenei tulaga, agai i luma ma le isi metotia faʻaalia i le pito i tua o le tusitusiga.

  6. O le a ave oe i le system system Pule Tausi, o loʻo i totonu o lo o lokaina uma logins ma faʻailoga tagata na e teuina i le Explorer. Ina ia matamata ia latou, kiliki i lalo le au o loʻo i tafatafa o le tulaga tuatusi,

    ma mulimuli ai ile sootaga Faʻaali faafeagai le upu Upu faʻaulu ma manatu o loʻo ia natia ai.

    E faʻapena foi, e mafai ona e vaʻai uma i isi lugā 'upu mai i upega tafailagi sa teuina muamua i le IE.
  7. Tagaʻi foʻi: Configuring Internet Explorer

    Filifiliga: Maua ulufale i le Pule Tausi E mafai ma e aunoa ma le amataina o le Internet Explorer. Naʻo le tatala "Pulea vaega"ki le faʻaali ona foliga i le Ata Laiti ma maua iina i se vaega tutusa. O lenei filifiliga e fetaui lelei mo tagata faʻaaoga Windows 7, aua e iai lo latou faʻamalama Sailiga meatotino faamau atonu ua misi Upu fai upu Faʻatautaia.

    Vaʻai foʻi e: Faʻafefea ona tatala le "Control Panel" i le Windows 10

Fofo i faafitauli faigata

E pei ona matou fai mai i le amataga o lenei tusitusiga, o le vaʻaia o faʻasaoina passwords i totonu o le Initaneti Explorer e mafai tuʻusaʻo mai lalo o le Administrator account, e le gata i lea, e tatau ona puipuia password. Afai e le faʻapipiʻi, i Pule Tausi e te le vaʻai i le vaega Upega Tafaʻilagi, pe e te le vaʻai naʻo faʻamatalaga o loʻo teuina i totonu. E lua fofo i lenei tulaga - o le setiina o se upu faataga i le lotoifale teugatupe poʻo le ulufale atu i le Windows faʻaaogaina se teuga tupe a Microsoft, lea e ala i faʻamalosi ua uma ona puipuia i se upu faataga (pe pine code) ma ua faaeeina i le lava pule.

Le taimi lava e te manuia log masuk i se mumua puipuia puipuiga ma toe mulimulitaʻi i luga o fautuaga i luga, e mafai foi ona vaʻaia le manaʻomia passwords mai IE browser. I le vaega e fitu o le Windows mo nei faʻamoemoe, oe manaʻomia le faʻasino atu "Pulea vaega", E mafai ona e faia tutusa ile "top ten", ae o loʻo iai isi filifiliga. Na matou tusia faʻapitoa e uiga i ni gaioiga faʻapitoa e tatau ona faia e faʻamaonia puipuiga puipuiga i se isi mea, ma matou fautuaina matou e faʻamasani oe i ai.

Faitau atili: Seti se upu faataga mo se teuga tupe i Windows

O le a matou iʻu ii, aua o lea ua e iloa le mea tonu e i ai le passwords ulufale i le Internet Explorer, ma le faʻafefea ona e oʻo i le vaega lea o le system system.

Pin
Send
Share
Send