Puipuiga upu faataga mo faila i le Windows 10

Pin
Send
Share
Send

Afai sili atu nai lo le tasi tagata faʻaaogaina se komipiuta poʻo se komipiuta ma ni tagata taʻitoʻatasi, faʻamaumauga faʻamaumauga a se tasi oi latou o loʻo teuina i luga, e ono manaʻomia ona faʻatapulaʻaina le ulufale atu i se faʻatonutonu faʻapitoa i isi vaega ina ia mautinoa le saogalemu ma / poo le puipuiga mai suiga. O le faigofie auala e fai ai lenei mea o le setiina o se upu faataga i luga o le faila. O a laʻasaga e manaʻomia mo lea mea i le siʻosiʻomaga o le Windows 10 faʻagaioia faiga, o le a matou taʻu atu ia te oe i le aso

Faatulagaina o se upu faataga mo se faila i le Windows 10

E tele auala e puipuia ai se maple ma se faʻamatalaga i le "top ten", ma o le sili ona talafeagai o latou o mai i lalo i le faʻaaogaina o polokalama faʻapitoa mai isi tagata atiaʻe. E faʻapea o se tali talafeagai ua maeʻa faʻapipiʻiina i lau komepiuta, ae a leai, o le pikiina o se tasi o le a le faigata. O le a tatou amataina se iloiloga auiliili o la tatou mataupu ile aso nei.

Vaʻai foʻi e: Faʻafefea ona fai se upu faʻatonu i luga o le komepiuta

Faiga 1: Faʻapitoa Talosaga

I aso nei, e i ai ni nai tusi talosaga e maua ai le agavaʻa e puipuia folau ma se faʻamatalaga ma / pe nana atoa. I le avea ai o se faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga, o le a tatou faʻaaogaina se tasi o nei mea - Wise Folder Hider, e uiga i faʻapitoa lea na tatou talanoa muamua ai.

Sii maia Hise Folder Hider

  1. Faʻapipiʻi le talosaga ma toe amata le komepiuta (e le manaʻomia, ae o tagata atiaʻe e fautuaina le faia o lea mea). Faaoso Wise Folder Hider, mo se faʻataʻitaʻiga, e ala i le sailia o lona auala 'alo i le lisi Amata.
  2. Fausia se matai upu faataga o le a faʻaaogaina e puipuia ai le polokalame lava ia, ma ulufale faʻalua i le fanua ua aiaia mo lenei. Kiliki Ua lelei mo le faʻamaoniga.
  3. I le autu Wise Folder Hider faamalama, kiliki i le faamau o loʻo i lalo "Nana le faila" ma faʻamatalaina le tasi oe fuafua e puipuia i totonu o le browser e tatalaina. Faʻamamafa le manaʻoga ma faʻaaoga le faʻamau Ua lelei e faaopoopo ia.
  4. Ole galuega autu ole faʻapipiʻi o le nana o faʻavaea, o lesi e te filifilia o le a vave mouese mai lona tulaga.

    Ae, talu ai o oe ma ou te manaʻomia e seti se upu faataga i luga o lea, muamua kiliki i le ki Faʻaali ma filifili le aitema o le igoa e tasi i lana lisi, o lona uiga, faʻaali pea le faila,

    ma o lea i le lisi lava e tasi filifiliga filifili filifili "Ulufale upu faataga".
  5. I le faʻamalama "Seti upu faataga" ulu atu i le code express lea e te fuafua e puipuia le faila faalua ma kiliki i le ki Ua lelei,

    ma faʻamaonia au gaioiga i le pop-up faamalama.
  6. Mai le taimi nei, e naʻo le matala o le faila puipuia o loʻo faʻaaogaina e ala i le Wise Folder Hider talosaga, pe a uma ona taʻu le faʻamatalaga sa e faʻatinoina.

    Galulue ma soʻo seisi talosaga o lenei ituaiga o loʻo faia e tusa ai ma se faʻavasegaina tutusa.

Metotia 2: Fausia se Secure Archive

E mafai ona e setiina se faʻamatalaga mo se faila e faʻaaogaina tele lauiloa archivers, ma o lenei auala e le gata i ona lelei, ae le o ni faʻaletonu. O lea la, atonu e ono faʻatulagaina le polokalame talafeagai i lau komupiuta, naʻo le faʻamatalaga ma lana fesoasoani o le a tuʻuina atu e le o luga o le faʻatonu lava ia, ae i luga o le kopi faʻapipiʻi - o se isi faʻamaumauga. Faʻataʻitaʻiga, o le a matou faʻaaogaina se tasi o sili ona lauiloa faʻamaumauga fofo tali - WinRAR, ae e mafai ona faʻasino atu i soʻo se isi talosaga ma tutusa gaioiga.

Sii mai WinRAR Polokalama

  1. Alu i le faʻatonu ma le faila o loʻo e fuafua e seti le faʻamatalaga. Taumatau-kiliki i luga ma filifili "Faaopopo i faʻamaumauga ..." ("Faaopopo i faʻamaumauga ...") pe tali tutusa i lona uiga pe a faʻaaogaina se isi archiver.
  2. I le faamalama e matala, pe a manaʻomia, suia le igoa o le na faia faʻamaumauga ma lona tulaga ala (e ala i le faʻaaogaina o le a tuʻu i le faʻavasegaga tutusa ma le "puna"), ona kiliki ai lea i le faʻamau Seti upu faataga ("Seti le numera ...").
  3. Ulufale le upu faataga e te manaʻo e faʻaoga e puipuia ai le faila i le muamua fanua, ona toe faʻasolo lea i le lua. Mo faʻaopopo puipuiga, e mafai ona e siaki le pusa i autafa Faailoaina Igoa Faila ("Faʻailoa igoa faila") Kiliki Ua lelei ia tapuni le pusa talanoaga ma sefe suiga.
  4. Le isi kiliki Ua lelei i le WinRAR nofoaga faʻamalama ma faʻatali mo le faʻamaumauga e faʻamaeʻa ai. O le umi o lenei faʻagaioiga e fuafua i le aofaʻi atoa o le faʻamatalaga autu ma le numera o elemene o loʻo i ai.
  5. O le puipuia faʻamaumauga o le a faia ma tuʻu i le faʻatonuga e te faʻasinoina. A maeʻa, e tatau ona faʻamutaina le faʻamaumauga o punaoa.

    Mai le taimi nei, e maua ai le avanoa i mea faʻapipiʻi ma puipuia, e tatau ona e kiliki-lua i luga o le faila, faʻailoa upu faʻatonu ua e tofia ma kiliki Ua lelei mo le faʻamaoniga.

  6. Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻaaoga le WinRAR

    Afai e le manaʻomia le faʻaaogaina ma puipuia faila e i ai le tumau ma vave le avanoa, o lenei filifiliga mo le setiina o se upu faataga o le a aoga. Ae a oʻo loa ina manaʻomia ona suia latou, ua tatau loa ona e le teuina le mea ua teuina i taimi taʻitasi, ona e toe faʻamalosi lea.

    Vaʻai faʻapea: Faʻafefea ona tuʻu se password i lau hard drive

Faaiuga

Tuʻuina atu o se faʻamatalaga i luga o le faila i le Windows 10 e mafai na o le fesoasoani o se tasi o le tele faʻanofoaga poʻo mea e tolu polokalama e fofo i ai, i le faʻaaogaina o le algorithm lea e leai ni eseesega faapitoa.

Pin
Send
Share
Send