Faʻafefea ona fai se sapalai i le Microsoft Word

Pin
Send
Share
Send

Fausiaina o pupuni o se tasi o galuega masani mo le tele o tagata faʻaaogaina: o nisi taimi e faʻasoa atu se ata i se tasi, ma o nisi taimi e faʻapipiʻi i latou i totonu o se pepa. E le o tagata uma iloa o le tulaga mulimuli, fausiaina se screenshot e mafai tuusao mai Microsoft Word ona otometi lea faapipii i totonu o le pepa aloaia.

Lenei faʻatonuga puʻupuʻu pe faʻafefea ona fausia se pupuni o le lau poʻo ona vaega e faʻaaogaina le fausia-in screenshot meafaigaluega i le Word. E mafai foi ona aoga: Faʻafefea ona fausia se laupepa i le Windows 10, Faʻaaogaina le fausia-i totonu "Laina Ata" aoga e fausia faʻamalama.

Fausia-in-screenshot meafaigaluega i le Upu

Afai e te alu i le "Insert" tab i le vaega autu o Microsoft Word, iina o le ae mauaina se seti o mea faigaluega e faʻatagaina oe e faʻaofi ni elemene eseese i totonu o se pepa na faʻasaʻoina.

E aofia ai, iinei e mafai ona e faʻatinoina ma fatuina se laupepa puʻeina.

  1. Kiliki i le "Ata" faʻamau.
  2. Filifili "Snapshot", ona filifili lea o le faʻamalama o lona ata e te manaʻo e puʻeina (se lisi o matala matala e ese mai le Upu o le a faʻaalia), pe kiliki "Ave se faʻamalama" (Fualaʻau).
  3. Afai e te filifilia se faʻamalama, o le a aveʻesea atoatoa. Afai e te filifilia "Screen clipping", o le a tatau ona e kiliki i nisi o faʻamalama poʻo luga o le desktop, ona e filifili lea ma le isumu le fasi fasi lea o lona faʻamalama lea e te manaʻo e ave.
  4. O le foafoaina ata o le a otometi lava ona faʻaofi i totonu o le pepa i le tulaga o loʻo i ai le faʻatautala.

Ioe, o gaioiga uma o loʻo avanoa mo isi ata i le Word o loʻo avanoa mo le faʻapipiʻi ata: e mafai ona e viliina, toe sui, seti le manaʻoga mau afifi.

I se aotelega, o mea uma e uiga i le faʻaaoga o lenei avanoa, ou te manatu e leai ni mea faigata.

Pin
Send
Share
Send