Faʻafefea ona toe mauaina se mea tape i le iPhone

Pin
Send
Share
Send


Uma iPhone faʻaaogaina le itiiti ifo i le tasi, ae feagai ma se tulaga i le mea na manaʻomia ai e toe faʻafoʻiina le apalai. O le aso o le a tatou vaʻai totoʻa i auala e faʻatagaina ai lenei mea.

Toefuatai le mamao polokalama ile iPhone

Ioe, e mafai ona toe maua le polokalame faʻaumatia e ala i le toe tuʻu mai le App Store. Peitai, ina ua maeʻa le faʻapipiʻi, o se tulafono, ua leiloa uma faʻamaumauga (e le manaʻomia i talosaga e na te teuina le faʻaaogaina o faʻamatalaga a latou tagata faigaluega pe i ai foi a latou lava meafaigaluega faaleoleo). Ae ui i lea, o le a tatou talanoa e uiga i ni auala se lua e toe faʻafou ai talosaga ma faʻamatalaga uma na faia muamua ia latou.

Faiga 1: faaleoleo

Lenei metotia talafeagai ai pe afai, a uma uninstall le polokalama, le iPhone faaleoleo sa le faafouina. O se faaleoleo e mafai ona faia pe i luga o le telefoni lava ia (ma teuina i iCloud), pe i luga o se komepiuta i iTunes.

Filifiliga 1: iCloud

Afai faaleoleo otometi fausiaina i luga o lau iPhone, pe a uma ona tapenaina e taua le aua le misia le taimi pe a amata ona toe faafou.

  1. Tatala au faʻatulaga iPhone ma filifili le igoa Apple account account i le pito i luga o le faamalama.
  2. I le isi faamalama, filifili le vaega iCloud.
  3. Tusi i lalo ma filifili "Faaleoleo". Siaki le taimi na faia ai, ma pe a fai e leʻi faʻapipiʻiina le talosaga, e mafai ona e amatalia le faʻafitauli taualumaga.
  4. Toe foʻi atu i le faʻamalama faʻavae autu ma tatala le vaega "Faavae".
  5. I le pito i lalo o le faamalama, tatala Toe setiinaona filifili ai lea o le faʻamau Tape Mataupu ma Faʻatulaga.
  6. O le telefoni e ofo atu e faʻafou le faʻafouga. Talu ai tatou te le manaʻomia lea, filifili le faʻamau Tapē. Ina ia faʻaauau, e tatau ona e tusia se upu faataga.
  7. A aliali mai le faʻamalama matala i luga o le mata o le iPhone, alu i le telefonipoto seti laasaga ma faatino le toe faaleleia mai iCloud. A maeʻa le toe faaleleia, o le a toe faʻaaogaina le talosaga mamao i luga o le komepiuta.

Filifiliga 2: iTunes

Afai e te faʻaogaina se komepiuta e teu ai faaleoleo, o le toe faʻafoʻiina o le tapeina polokalama o le a faia e ala i iTunes.

  1. Faʻafesoʻotaʻi lau iPhone i lau komepiuta i le faʻaaogaina o le uaea USB (pe a faʻaaogaina le sync WiFi, le toe maua mai le saʻo) ma faʻaoso iTunes. Afai o le polokalama amata otometi faʻafouina le faʻafou kopi, o le a manaʻomia oe e faʻamuta lenei faiga e ala i le kiliki i luga o le koluse matata i le pito i luga o le faamalama.
  2. Le isi, tatala le iPhone menu i le kilikiina o le masini ki.
  3. I le itu tauagavale o le faamalama o le a manaʻomia ona e tatalaina le laupepa "Vaʻaiga lautele", ma i le taumatau kiliki i luga o le aitema Toefuatai le iPhone. Faʻamautu le amataga o lenei faiga ma faʻatali ia maeʻa.

Metotia 2: Faʻapipiʻiina Download apps

E lei leva talu ai, Apple faʻaaogaina i luga o le iPhone se aoga aoga sili e mafai ai ona e download faʻaaoga talosaga. O le mea lea, ua tape le polokalame mai le telefonipoto, ae o loʻo tumau lona ata i luga o le komepiuta, ma o tagata faʻaaoga e faʻasaoina i luga o le masini. O le mea lea, afai e seasea ona e seʻe i se tasi poʻo se isi talosaga, ae e te iloa mautinoa o loʻo e manaʻomia pea, faʻaaoga le unload function. Faitau atili i luga o lenei mataupu i la tatou isi tusitusiga.

Faitau atili: Faʻafefea ona aveese se tusi talosaga mai le iPhone

Ma ina ia mafai ona toe puʻe le polokalama ua maeʻa ona faʻatuina, togi tasi i luga o lana ata i luga o le laulau ma faʻatali mo le faʻatulagaina e maeʻa. A uma sina taimi, o le talosaga o le a sauni e faʻalauiloa ma galue.

O nei faigofie fautuaga o le a faʻatagaina oe e toe faʻafoʻi le apalai i luga o lau telefoni ma toe foʻi i lona faʻaaogaina.

Pin
Send
Share
Send