Windows 10 wallpapers - pe faʻafefea ona suia le mea latou te teuina, otometi suiga ma sili atu

Pin
Send
Share
Send

Faʻapipiʻi lau pepa puipui desktop o se autu faigofie faigofie, toetoe o tagata uma iloa le auala e tuʻu le pepa puipui i lau Windows 10 desktop pe suia i latou. Lea mea uma, e ui ina ua suia pe a faʻatusatusa i isi lomiga muamua o le OS, ae le i auala e mafai ona mafua ai faigata faigata.

Ae e i ai ni isi nuʻu atonu e le o manino, aemaise mo tagata fou, pei o le suia o le pepa puipui i le le faʻaogaina Windows 10, faʻatulaga suia otometi le laupepa, pe aisea e leiloa ai o latou tulaga lelei o ata i luga o le komepiuta, pe o fea na teuina ai i le le mafai ma pe mafai ona fai ni animated wallpapers on komepiuta. Uma le autu o lenei tusitusiga.

  • Faʻafefea ona seti ma suia le pepa puipui (e aofia ai pe a fai o le OS e le faʻagaioia)
  • Suia otometi (faʻaali ata)
  • O fea o iai Windows 10 puipui puipui
  • Le uiga lelei o le pepa puipui
  • Pepa puipui Ata

Faʻafefea ona seti (suia) Windows 10 desktop wallpaper

Ole mea muamua ma e faigofie e faʻapefea ona seti lau ata poʻo luga ole laupepa. Ina ia faia lenei mea, i le Windows 10, na o le taumatau-kiliki i luga o se avanoa avanoa o le laulau ma filifili le "Personalization" aitema aitema.

I le "Talaaga" vaega o le faʻavasegaina tulaga, filifili "Ata" (pe afai e le o maua le filifiliga, talu ai o le faiga e le faʻagaioia, o loʻo iai faʻamatalaga i le auala e fealuaʻi ai i lenei mea), ona sosoo ai lea ma se ata mai le lisi fuafuaina poʻo le kiliki i luga o le "Browse" button, seti lava ata e pei o le pepa komipiuta (e mafai ona teuina i soʻo se mea e tuʻu i luga o lau komepiuta).

I le faʻaopopoga i isi faʻatulagaina, o loʻo avanoa le pepa puipui mo le nofoaga "Faʻalautelega", "Faʻalautele", "Faʻatumuina", "Fit", "Tile" ma "Center". Afai e le tutusa le ata ma le tali poʻo ni vaega o le laupepa, e mafai ona e aumaia le pepa puipui i se sili foliga manaia e faʻaaoga i nei filifiliga, ae ou te fautuaina naʻo le sailia o le pepa puipui e fetaui ma le faʻaiuga o lau lau.

O le faʻafitauli muamua e ono faʻatali mo oe i le taimi nei: pe a fai o mea uma e le o lelei i le faʻamalosia o le Windows 10, i tulaga faʻapitoa oe lava vaʻaia o le a e vaʻai i se feʻau o loʻo faʻapea mai "Ina ia faʻalelei lau komipiuta, e tatau ona e faʻaola Windows."

Ae ui i lea, i lenei tulaga, ua e maua le avanoa e sui ai le laulau pepa puipui:

  1. Filifili soo se ata i luga o le komupiuta, taumatau kiliki i luga ma filifili "Seti pei o Desktop Background Image".
  2. O se galuega faʻapitoa e lagolagoina foʻi i le Internet Explorer (ma e foliga mai o loʻo i totonu o lau Windows 10, i le Start - Standard Windows): afai e te tatalaina se ata i lenei browser ma taumatau-kiliki i luga, e mafai ona e faia ia o se ata i tua.

Lea, tusa lava pe le o faʻaaogaina lau polokalama, oe mafai lava suia le desktop laupepa.

Suia le pepa puipui

Lagolagoina Windows 10 ata faʻaali i luga o le laulau i le komipiuta, i.e. otometi suiga o pepa puipui i totonu o lau filifilia. Ina ia mafai ona faʻaogaina lenei tulaga, i faʻamatalaga patino, i le faʻafanua fanua, filifili Slideshow.

A maeʻa, e mafai ona faʻatulagaina vaega nei:

  • O se faila o loʻo i ai le laupepa o le desktop e tatau ona faʻaaogaina (pe a filifilia, o le faila e filifilia, o lona uiga, pe a uma ona kiliki i le "Browse" ma ulufale atu i le faila ma ata, o le ae vaʻai o le "Empty", o le masani lea o le faʻagaioiga o lenei gaioiga i le Windows 10, aofia ai wallpapers o le a faʻaalia uma i luga o le laulau).
  • O le vaitaimi mo otometi suia wallpapers (e mafai foi ona suia i latou nei i le taumatau-kiliki menu i luga o le laulau).
  • Le faasologa ma le ituaiga nofoaga i luga ole kesi.

Leai se mea faigata ma mo nisi o tagata e faʻaalu i le taimi atoa e vaʻavaʻai i le ata e tasi, e mafai ona aoga le aoga.

O fea o iai Windows 10 laupepa komipiuta teuina

O se tasi o le tele o fesili fesili e uiga i le faʻatinoina o luga o komepiuta ata i le Windows 10 o loʻo tu ai le faila maple faila i lau komepiuta. E le manino atoa le tali, ae atonu e aoga mo i latou e fiafia i ai.

  1. E mafai ona e mauaina nisi o tusitusiga masani, e aofia ai ma mea na faʻaaogaina mo le loka mata, i le pusa C: Windows Upega Tafaʻilagi i lalo o faila Mata ma le Pepa puipui.
  2. I totonu o le faila C: Tagata faaaoga igoa ole igoa AppData Roaming Microsoft Windows autu e te maua le faila Transcodedwallpaper, o le komipiuta laupepa o loʻo i ai nei. O se faila e aunoa ma se faʻaopopoga, ae o le mea moni o se masani jpeg, i.e. e mafai ona suia le faʻaiuga .jpg i le igoa o lenei faila ma tatala i soʻo se polokalama e faʻagaoioi ai le ituaiga faila faila.
  3. Afai e te alu i le faʻatonu lesitala Windows 10, ona i ai lea ile vaega HKEY_CURRENT_USER SOFTWARE Microsoft Internet Explorer Desktop Lautele o le a e vaʻai i le palakalafa Pepa puipuifaʻaalia le ala i le komipiuta pepa puipui o loʻo iai nei.
  4. Ata mai le autu e mafai ona e mauaina i le faila C: Tagata faaaoga igoa ole igoa AppData Local Microsoft Windows Mataupu

Nei nofoaga autu o loʻo teuina Windows 10 wallpapers, vagana ai mo le faʻafu i luga o le komepiuta o le mea oe teuina ai oe lava.

Laupepa Laupepa Tulaga

O se tasi o le taʻatele o faitioga a tagata faʻaaoga o le le lelei o le laupepa desktop. O mafuaaga mo lenei e ono aofia ai manatu nei:

  1. E le tutusa le tali ma ata puipui. يعني afai o lau mataitu e i ai se iugafono o 1920 × 1080, e tatau ona e faʻaaogaina le pepa puipui i le tali lava lea e tasi, e aunoa ma le faʻaogaina o filifiliga "Extend", "Stretch", "Fill", "Fit" i le tulaga mo pepa puipui. O le sili filifiliga o le "Center" (poʻo le "Tile" mo le mosaiki).
  2. Pupuni 10 transcodes pa puipui na i sili ona lelei, faʻamalosi ia i latou i le Jpeg i la latou lava ala, lea e tau atu i le mativa lelei. Lenei mea e mafai ona puipuia, o mea nei e faʻamatalaina ai le faiga.

Ina ia puipuia le leiloa o tulaga lelei (pe leiloa le taua tele) pe'ā faapipiiina wallpapers i le Windows 10, e mafai ona suia se tasi o le lesitala tapulaʻa e faʻamatalaina jpeg faʻatonu tulaga.

  1. Alu i le lesitala faatonu (Win + R, ulufale regedit) ma alu i le vaega HKEY_CURRENT_USER Pulea Vaega Laupepa
  2. Taumatau-kiliki i le itu taumatau o le resitala faatonu faia se fou DWORD faʻamasinoga igoa JPEGImportQuality
  3. Faalua-kiliki i luga o le fou fausia tapulaʻa ma seti lona taua mai le 60 i le 100, lea o le 100 o le maualuga le faʻatusa ata (e aunoa ma le faʻamalosi).

Tapuni le lesitala faatonu, restart le komupiuta, pe toe amata Explorer ma toe tuʻu le pepa puipui i luga o lau laulau desktop ina ia latou foliga i tulaga lelei.

O le vaega lona lua le faʻaaogaina o pepa puipui luga maualuga i luga o lau laupepa o le suia o le faila Transcodedwallpaper i totonu C: Tagata faaaoga igoa ole igoa AppData Roaming Microsoft Windows autu lau uluai faila.

Animated wallpapers i le Windows 10

O le fesili o le faʻafefea ona faia ola animated wallpapers i le Windows 10, tuu le vitio e pei o lau laupepa pito i tua - o se tasi o le masani ona fesiligia e tagata faʻaaoga. I le OS lava ia, e leai ni faʻatulagaina o galuega mo nei faʻamoemoe, ma naʻo le pau le tali o le faʻaaoga lea o seisi vaega polokalama.

Mai mea e mafai ona fautuaina, ma le mea tonu e galue - DeskScapes polokalame, lea, peitaʻi, e totogi. Lē gata i lea, le aoga le gata i na animated pepa puipui. E mafai ona e siiina DeskScapes mai le upega tafaʻilagi aloaia //www.stardock.com/products/deskscapes/

Ou faaiu lenei: Ou te faamoemoe na e mauaina iinei se mea e te le o iloaina e uiga i luga o le komepiuta wallpapers ma le mea ua avea ma aoga.

Pin
Send
Share
Send