O le fea telefoni e faʻatau i le 2014 (amataga o le tausaga)

Pin
Send
Share
Send

I le 2014, matou faʻamoemoe tele o telefoni fou (pe sili atu telefoni) mai i latou taʻutaʻua gaosi oloa. O le autu autu i aso nei o le telefoni e sili ona faʻatau mo le 2014 mai i latou ua maeʻa maua i le maketi.

O le a ou taumafai e faamatala na telefoni e foliga mai e tumau talafeagai i le tausaga atoa, ma faaauau pea ona lava le faʻatinoga ma le faʻatinoga lelei e ui lava i le tatalaina mai o ni isi ata fou. Ou te maitau muamua, o le a ou tusia i lenei mataupu faʻapitoa e uiga i telefoni poto, ae le o faigofie telefoni feaveaʻi. O le isi auiliiliga - O le a ou le faamatala auiliili ia auiliiliga uiga taʻitasi ia latou, e faigofie ona e vaʻaia i luga o le upega tafaʻilagi o soʻo se faleoloa.

Se mea e uiga i le faatauina o telefoni

O telefonipoto talatalanoa pito i lalo tau 17-35 afe rubles. Nei o loʻo taua o le "flagships" ma le sili ona alualu i luma "stuffing", o le lautele lautele o gaioiga ma sili atu - o mea uma na mafai e tagata gaosi oloa ona o mai ma tosina mai le mafaufau o le tagata faʻatau o loʻo faʻatinoina i nei masini.

Ae e aoga le faʻatauina o nei faʻataʻitaʻiga faapitoa? Ou te manatu i le tele o tulaga o le mea lea e le faʻamasinoga, ae maise o le mafaufau i le averesi totogi i Rusia lea e na o le ogatotonu o le vaʻaiga faʻailoilo i luga.

O laʻu vaʻaiga i lenei mea: o se telefoni e le mafai ona totogia i se masina totogi, pe oʻo foʻi e sili atu. A leai, o lenei telefoni e le manaʻomia (e ui lava mo tamaiti aʻoga poʻo tamaititi aʻoga na galue i le masina i le tau mafanafana e faʻatau le telefoni sili ona manaia ma le fesili i ona matua mo lea, o se mea masani lea). E i ai lelei tele telefoni poto mo le 9-11 afe rubles, o le a tautua faʻalelei i le tagata e ona. O le faʻatauina o telefoni feaveaʻi o se pisinisi e matua le tonu i lalo o soʻo se tuutuuga, naʻo le mea fuafua, faʻaopopo masina ma (ma mea faʻatatau) totogi ma ia manatua o le ono masina o le tau o le mea faʻatau masini o le a 30 pasene maualalo, i le tausaga - toetoe faalua. I le taimi lava e tasi, taumafai e tali oe lava i le fesili pe e te manaʻomia moni lava, se telefoni, ma le mea o le a e mauaina e ala i le faʻatau (ma o le a se isi mea e mafai ona e faʻaaogaina ai lenei aofaʻi).

Samsung Galaxy Note 3 o le sili telefoni?

I le taimi o le tusitusi, o le Galaxy Note 3 smartphone e mafai ona faʻatauina i Rusia i le averesi o tau o 25 afe rubles. O le a le mea tatou te mauaina mo lenei tau? O se tasi o telefoni sili ona aoga i aso nei, ma le lapoʻa (5.7 inisi) sili ona lelei le mata (e ui i lea, o le tele o tagata e le lelei lana tautala e uiga i Super AMOLED matrices) ma umi le ola.

O le a le isi mea? O se maa toso, 3 GB o le RAM, microSD card slot, S-Pen ma le tele o ituaiga o peni faʻaogaina foliga, multitasking ma faʻalauiloaina le tele o talosaga i totonu o isi faʻamalama, lea ua avea atili ma sili atu faigofie TouchWiz mai le isi faʻataʻitaʻiga i se tasi ma o se tasi o sili ona tulaga maualuga mea pueata.

I se tulaga lautele, i le taimi nei, le faʻataʻitaʻiga mai le Samsung o se tasi o sili ona lelei tele tekonolosi atamai i luga o le maketi, o lona faʻatinoina o le a lava lava seʻia oʻo i le iʻuga o le tausaga (seʻi vagana, e moni, o loʻo i ai le tele o talosaga mo faʻatautaiga 64-bit lea e faʻamoemoe i le 2014).

Ou te avea lenei tasi - Sony Xperia Z Ultra

O le Sony Xperia Z Ultra telefoni i le maketi a Rusia o loʻo faʻaalia i ni lomiga se lua - C6833 (ma le LTE) ma le C6802 (aunoa). A leai, o masini lava ia. O le a le mea ofoofogia i lenei telefoni:

  • Tele, IPS 6.44 inisi, Full HD mata;
  • Susu puipuia;
  • Snapdragon 800 (tasi o gaioiga sili ona aoga ile amataga ole 2014);
  • Maua faʻaauau le umi o le ola;
  • Tau

Ae mo le tau, o le a ou fai atu sina faʻamatalaga auiliili: o se faʻataʻitaʻiga e aunoa ma LTE e mafai ona faʻatauina mo 17-18 afe rubles, o le tasi vae tolu e itiiti ifo nai lo le smartphone muamua (Galaxy Note 3). I lenei tulaga, o le a e mauaina tutusa le aoga masini, ae le sili i le maualalo i le lelei (ae i nisi auala sili atu, mo se faʻataʻitaʻiga, o se gaosia). Ma o le lapoʻa tele mata, ma le Full HD iugafono mo aʻu (ae, o le mea moni, e le o le mea lea mo tagata uma) o se mea lelei, o lenei telefoni o le a suia foi le laulau. I se faʻaopopoga, o le a ou matauina le fuafuaga o le Sony Xperia Z Ultra - faʻapea foi ma isi telefoni Sony, e tu i fafo mai le aofaʻi atoa o lanu uliuli ma paʻepaʻe masini Android palasitika. O mea le atoatoa na matauina e tagata e ona, o le mea pueata o le averesi i foliga lelei.

Apple iPhone 5s

O le iOS 7, o le sikaili tamatamai lima, o le mataʻitusi e 4-inisi ma le faʻaiuga o le 1136 × 640 pixels, o le lanu auro, le masini A7, ma le M7 coprocessor, o se mea pueata maualuga-lelei ma le moli, LTE o se tala puʻupuʻu e uiga i le Apple ituaiga telefoni fou.

Tagata e ona le iPhone 5s matauina le faaleleia lelei fana, maualuga le faʻatinoina, ma le minus - le finauga faʻataʻitaʻiga o le iOS 7 ma se puʻupuʻu puʻupuʻu ola. E mafai ona ou faʻaopopo ii foi le tau, o le 30 ma le laʻititi afe rubles mo le 32 GB lomiga o le telefoni. O le malologa, o le iPhone lava lea e tasi e mafai ona e faʻaaogaina i le lima e tasi, e le pei o masini Android na faʻamatala i luga, ma e "na o galuega." Afai e te leʻi faia lau filifiliga i se vaega o feaveaʻi i luga ole faiga o feaveaʻi, ona e oʻo ile autu ole Android vs iOS (ma le Windows Phone) e fiasefulu afe mea o loʻo i luga ole fesoʻotaʻiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le a ou faʻatauina se iPhone mo loʻu tina, ae ou te le faia e aʻu lava (pe a fai o na tupe faʻaalu mo se masini mo fesoʻotaʻiga ma faʻafiafiaga o le a taliaina aʻu).

Google Nexus 5 - Mama le Android

E lei leva talu ai, o le isi augatupulaga o Nexus telefonipoto mai Google na faʻaalia i le faʻatauina. O le lelei o telefoni Nexus sa avea o se tasi o sili ona aoga faʻatumu i le taimi o le faʻamatuʻuina (i le Nexus 5 - Snapdragon 800 2.26 GHz, 2 GB o RAM), e masani lava o le Android mulimuli "mama" e aunoa ma ni muamua muamua faʻapipiʻi talosaga ma atigi (launcher), ma taugofie tau i le avanoa auiliili.

O le ata Nexus fou, faʻatasi ai ma isi mea, ua mauaina se faʻaaliga ma se diagonali toetoe lava 5 inisi ma se faʻaiuga o le 1920 × 1080, o se mea puʻeata fou ma le faʻatonutonuina o ata vaʻaia, lagolago mo LTE. Kata manatua, e pei ona i ai muamua, e le lagolagoina.

E le mafai ona finau faʻapea o se tasi lenei o le "saoasaoa" telefoni, ae: o le mea pueata, faʻamasinoina e le iloiloga, e le sili ona maualuga-lelei, o le ola maa e tele na manaʻomia, ma le "tau maualalo tau" i faleoloa Rusia o loʻo tuputupu ae i le 40% faʻatusatusa i le tau o le masini i Amerika poʻo Europa (i le taimi nei i lo tatou atunuʻu - 17,000 rubles mo le 16 GB lomiga). E tasi pe leai se isi auala, o se tasi lea o le sili Android telefoni aso nei.

Pupuni Telefoni ma le mea pueata sili - Nokia Lumia 1020

E tele tala i luga ole Initaneti ua faʻaalia ai o le Windows Phone platform ua mauaina le lauiloa, ma o lenei mea e matauina tele i le maketi Rusia. O mafuaʻaga mo lea mea, i loʻu manatu, o se faigofie ma malamalama i le OS, o se lautele lautele filifiliga o masini ma eseese tau. I totonu o mea le atoatoa o se laiti numera o talosaga ma, atonu, o se laititi faʻaoga tagata lautele, lea e mafai foi ona afaina ai le faʻaiuga e faʻatau se smartphone faapitoa.

O le Nokia Lumia 1020 (tau - tusa ma le 25 afe rubles) ua iloga, aemaise lava mo lana mea pueata faʻatasi ai ma le iugafono e 41 megapixels (lea e faia ai ata sili ona maualuga). E ui i lea, o isi faʻamatalaga faʻapitoa e le leaga tele (aemaise lava pe a fai o le Windows Phone e itiiti ifo i lo le Android) - 2 GB o le RAM ma le lua-core processor o le 1.5 GHz, AMOLED mata o 4.5 inisi, LTE lagolago, umi le ola.

Ou te le iloa pe o le a le lauiloa o le Windows Phone platform o le a avea (ma o le a avea), ae afai e te manaʻo e taumafai se mea fou ma e i ai se avanoa - o lenei o se filifiliga lelei.

Faaiuga

O le mea moni, e i ai isi taʻutaʻua taʻutaʻua, ma ou te mautinoa o le a i ai masina o le a i ai le tele sili fou oloa - o le a tatou vaʻai i luga o laupepa, iloilo 64-bit feaveaʻi masini, ou te le o aofia ai le mafai qwerty keyboard toe foʻi atu i tagata taʻitasi smartphone ituaiga, ma atonu se isi mea. Luga, ou te faʻaalia naʻo faʻataʻitaʻiga sili ona manaia i loʻu lava manatu, ia, pe a fai e faʻatauina, e tatau ona faʻaauau pea ona galue ma e le ova atu lava i le 2014 atoa (ou te le iloa, peitaʻi, o le a le aoga i le iPhone 5s - o le a faʻaauau pea ona galue, ae ua "leiloa" "vave i le faʻamatuʻuina atu o se ata fou).

Pin
Send
Share
Send