Skype mo Android

Pin
Send
Share
Send

I le faʻaopopoga o Skype mo masini ma komepiuta feaveaʻi, o loʻo iai foʻi ma foliga o Skype mo masini feaveaʻi. O lenei tusitusiga o le a taulaʻi atu i le Skype mo smartphones ma tablet o loʻo faʻatautaia le Google Android.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi Skype i luga o se telefoni Android

Faʻapipiʻia le apalai, alu i le Google Play Maketi, kiliki le suʻega faʻailoga ma ulufale i le "Skype". I le avea ai o se tulafono, muamua sailiga iuga - o le aloaʻia lea o le Skype kalani mo Android. E mafai ona e aumaia fua i le na, kiliki le "Install" faʻamau. A uma ona e lomia le apalai, o le a otometi tuʻu mai ma o le a aliali mai i le lisi o polokalama i lau telefoni.

Skype i le Google Play Maketi

Faaoso ma faʻaaoga Skype mo Android

Ina ia amata, faʻaaoga le Skype icon i luga o se tasi o kesi pe i le lisi o polokalama uma. A maeʻa le muamua faalauiloa, o le a fesiligia oe e ulufale i faʻamatalaga mo le faʻatagaina - lou Skype username ma password. E mafai ona e faitau e uiga i le fausiaina i lenei tusitusiga.

Skype mo Android Main Menu

A uma ona e ulufale i le Skype, o le a e vaʻai i se intuitive interface lea e mafai ai ona e filifilia lau isi gaioiga - vaʻai pe suia lau lisi o fesoʻotaʻiga, ma valaʻau seisi. Vaʻai feau lata mai i le Skype. Valaau se telefoni masani. Suia lau oe lava faʻamatalaga pe faia isi seti.

Skype mo Android lisi fesoʻotaʻiga

O nisi tagata e faʻaaogaina Skype i luga o a latou telefoni Android o loʻo feagai ma le faʻafitauli o le le galulue o telefoni. O le mea moni o le Skype vitio telefoni galue i Android pe a fai e tatau ona faia le tusiata gaioiga. A leai, latou te le galulue - o le a le polokalama e logoina ai oe i le taimi na e amataina ai. E masani ona faʻaogaina lenei mea i taugofie telefoni o ituaiga Saina.

A leai, o le faʻaaogaina o le Skype i luga o se telefoni e le maua ai ni faigata. E taua le maitauina mo le faagaoioiga atoatoa o le polokalame, e manaʻomia le faʻaaogaina o se televave fesoʻotaʻiga e ala i le Wi-Fi poʻo le 3G telefoni feaveaʻi (i le faʻaiuga mulimuli ane, i taimi pisi o feaveaʻi fesoʻotaʻiga, leo ma vitio faʻalavelave e mafai pe a faʻaaogaina Skype).

Pin
Send
Share
Send