O le a le vaitafe

Pin
Send
Share
Send

O tagata ua leva ona faʻaaogaina torrent tracker mo le ofuina o ata tifaga, musika poʻo polokalama e leai se totogi e tau mafaufau i nisi taimi: "Faʻafefea ona e le iloa le a le torrent?" Ae ui i lea, e toʻatele e leʻo iloa le mea lea, e ui i lea, o aʻu poʻo isi e leʻi iloaina muamua. Ia, o le a ou taumafai e faʻatumu le avanoa ma i latou e i ai ma talanoa e uiga i le a le torrent tracker ma le faʻaaoga.

Vaitafe

E ono fiafia foi:
  • Torrent Faʻaoga Mataupu
  • Sāʻili torrent trackers

Eseese tagata faʻaaoga uiga eseese mea i le upu torrent: o se tasi o lona uiga o se 'upega tafaʻilagi e faʻatagaina oe e download faila mai le Initaneti, o se isi o lona uiga o se polokalama ua faʻatuina i lau komepiuta e faʻapipiʻi ai ata tifaga, se tasi o lona uiga o se faila patino i luga o se torrent tracker. . O lea, ou te manatu e talafeagai le taulimaina o nei mataupu.

O lea la, i le 2001, na fausia ai se maliega mo le fesuiaiga o faila i luga o le Initaneti BitTorrent (//ru.wikipedia.org/wiki/BitTorrent), lea ua avea ma lauiloa tele i le taimi nei. O le mea pito i lalo o lena, mo se faʻataʻitaʻiga, o le puʻeina o se ata tifaga e faʻaaogaina se torrent, e te aumaia mai i komupiuta a isi tagata na faʻauʻuina i le komupiuta muamua. I le taimi lava e tasi, e avea oe ma tufatufaga - i.e. afai e filifili se isi tagata e download le lava faila e tasi i le torrent, ona mafai lea ona ia maua ni vaega, e aofia ai ma lau komepiuta.

E pei ona e ono taumate, o lenei ituaiga o tufatufaina faila teuina latou (pe a tatou talanoa e uiga i tele lauiloa faila) sili atu ona faigofie ona download: e leai se manaʻomia mo se faʻapitoa faʻapitoa mo le teuina o faila ma lautele lautele Initaneti ulufale. I le taimi lava e tasi, o le saoasaoa o le downloadina o faila e ala i torrent mafai ona faʻatapulaʻaina naʻo le saoasaoa o lau fesoʻotaʻiga - pe a lava se numera o tufatufaina.

Ia, lelei, ou te le manatu o se tasi e fiafia i faʻataʻitaʻiga, ae o se fesili aoga na aumai ai oe iinei: pe faʻafefea ona download se mea mai se vaitafe.

Trackers ma tagata tafe tagata faʻatau

Ina ia mafai ona download faila e faʻaaogaina le BitTorrent faʻataʻitaʻiga, oe manaʻomia se polokalama faʻapitoa faʻapitoa, mo se faʻataʻitaʻiga, utorrent, e mafai ona aveina fua i luga o le upega tafaʻilagi utorrent.com, faʻapea foʻi ma se faila ma faʻasoasoaina faʻamatalaga, faʻafetai ia e mafai e lenei polokalama ona iloa le mea e sau mai ai ma le a.

O nei faila e aoina, teuina ma faʻavasega i luga o nofoaga faʻapitoa - torrent trackers. O le sili ona lauiloa o le Lusia trackers o rutracker.org, e ui lava o loʻo i ai le tele o isi saoloto torrent trackers. Ina ua uma ona lesitala i luga o se 'upega tafaʻilagi (nisi galuega e aunoa ma le lesitala), o le ae mauaina le avanoa i le sailiga ma faʻasalalauga e ala i tufatufaina avanoa: e mafai ona maua le tufatufaga e te manaʻomia, download le torrent faila, lea e tatau ona tatalaina i le polokalame kalani. I le maea ai o se talanoaga faigofie e uiga i le mea ma o fea faila mai le tufatufaina e faʻasao, downloading o le a amata, le saoasaoa o lea faʻalagolago i luga o lau Initaneti ma le numera o tufatufa ma downloads (seeders ma leechers, Seeders and Leechers) - o le tele o tufatufaga, o le vave oe E mafai ona e puʻe maia le ata tifaga poʻo le taʻaloga e te fiafia iai.

download le ata mai le vaitafe

Ou te faamoemoe e mafai ona ou avatu se manatu lautele e uiga i torrent trackers. I se taimi mulimuli ane o le a ou taumafai e tusi se tala sili atu auiliili i lenei mataupu, lea o le a aoga e le gata mo tagata amata, ae faapea foi mo i latou e ua leva ona faʻaaogaina lenei metotia e download mea o loʻo fiafia ia i latou.

Pin
Send
Share
Send