Faʻalauiloa Local Policy Policy Editor i le Windows 10

Pin
Send
Share
Send

"Sui o le tuʻufaʻatasiga o Faiga Faavae a le kulupu." faataga oe e faʻatonutonu le komepiuta ma tagata e faaaogāina faʻamatalaga faʻaaoga i totonu o le sisitema faʻagaioioiga siosiomaga. O le Windows 10, pei foi o ana lomiga muamua, o loʻo iai foi lenei snap-i, ma i le tatou tusitusiga i lenei aso tatou te talanoa e uiga i le auala e amata ai.

"Local Group Policy Editor" i le Windows 10

Ae tatou te lei o atu i le laiga filifiliga "Sui o le tuʻufaʻatasiga o Faiga Faavae a le kulupu"o le a faʻaita ai nisi tagata faʻaaoga. Ae paga lea, o lenei mea-faʻataʻitaʻi o loʻo faʻaavanoaina naʻo le Windows 10 Pro ma le Enterprise, ae peitaʻi o le Home version e le oi ai iina, e pei ona le o iai i totonu ma nisi pule faʻatonutonu. Peitaʻi o le mataupu lea mo seisi tusitusiga, ae o le a amata foʻi ona tatou foʻia le tatou faʻafitauli i nei aso.

Vaʻai foi: Eseesega i le va o faʻamatalaga o Windows 10

Metotia 1: Tamoe faʻamalama

O lenei vaega o le faʻagaioioiga faiga faʻaavanoaina le mafai ona vave faʻailo toetoe lava soʻo se polokalame polokalame mo Windows. Ia i latou tatou te fiafia i ai "Faʻatonutonu".

  1. Valaau faamalama Tamoefaʻaaogaina o le keyboard auala 'alo "MATUA + R".
  2. Ulufale le faatonuga i lalo i le pusa suʻega ma amata lona amataga i le kiliki "Ulufale" pe faamau Ua lelei.

    gpedit.msc

  3. Sailiga "Sui o le tuʻufaʻatasiga o Faiga Faavae a le kulupu" e tupu vave.
  4. Faitau foi: Hotkeys i le Windows 10

Metotia 2: Command Prompt

Le poloaiga ua fautuaina luga e mafai ona faʻaaogaina i le console - o le taunuuga o le a tutusa lava.

  1. Taufetuli i soʻo se auala faigofie Poloaiga lainamo se faʻataʻitaʻiga i le kiliki "MATUA + X" i luga o le keyboard ma filifilia le mea talafeagai i le lisi o avanoa gaioiga.
  2. Ulufale le faatonuga i lalo ma kiliki "Ulufale" mo lona faʻatinoina.

    gpedit.msc

  3. Faaoso "Faʻatonutonu" aua le faatali oe.
  4. Tagaʻi foʻi: Faʻalauiloa le Polokalama Faʻatonu i le Windows 10

Faiga 3: Saili

O le lautele o le auiliiliga galuega faʻatino i totonu Windows 10 e sili atu lautele nai lo le vaega OS OS talanoaina i luga. E le gata i lea, e te le manaʻomia le manatua o ni poloaiga e faʻaaoga.

  1. Kiliki i luga ole keyboard "MATUA + S" o le tatalaina o le pusa suʻe pe faʻaaoga lona ala 'alo i le faʻamasinoga.
  2. Amata ona e tusia le igoa o le vaega o loʻo e sailia - Suiga o Faiga Faʻavae a le Vaega.
  3. O le taimi lava e te vaʻai i le faʻaiuga o le sailiga tutusa ma le talosaga, faʻataʻitaʻi ia ma le tasi kiliki. E ui lava i le mea moni o le tulaga lea o le aikona ma le igoa o le vaega o loʻo e sailia, e ese, o le mea e fiafia iai tatou o le a faʻalauiloa "Faʻatonutonu"

Faiga 4: Explorer

O le snap-in mafaufau i totonu o la tatou tusitusiga i aso nei o le mea masani o se polokalama masani, ma o lea ei ai lona lava avanoa avanoa, o se faila o lo o aofia ai le faʻatinoina faila e tamoe. O loʻo i ai i le ala nei:

C: Windows System32 gpedit.msc

Kopi le tau taua i luga, tatala Tagata suʻesuʻe (eg ki "MATUA + E") ma faʻapipiʻi i le address bar. Kiliki "Ulufale" poo le oso faamau o loʻo i le itu taumatau.

O lenei gaioiga o le a amata vave "Sui o le tuʻufaʻatasiga o Faiga Faavae a le kulupu.". Afai e te manaʻo e ulufale i lana faila, faʻafoi mai i le ala faʻailoa mai e se tasi laʻasaga toe foʻi i le faʻatonuC: Windows System32 ma tusi i lalo le lisi o elemene o loʻo i ai i totonu seia e vaʻai i le tasi valaauina ai gpedit.msc.

Tusi: Ia tali le pa "Suʻesuʻe" e le manaʻomia le faʻapipiʻi le ala atoa i le faila faʻagata, e mafai ona e taʻu naʻo lona igoa (gpedit.msc) Ina ua fetaomi "Ulufale" o le a faalauiloa foi "Faʻatonutonu".

Vaʻai foi: Faʻafefea ona tatalaina le Explorer i le Windows 10

Metotia 5: "Pulega Faʻafanua"

"Sui o le tuʻufaʻatasiga o Faiga Faavae a le kulupu." i Windows 10 mafai ona faʻalauiloa ma "Pulega faamafanafana". O le aoga o lenei metotia o le mafai ona sefe le faila o le mea mulimuli i soʻo se nofoaga talafeagai i luga o le PC (e aofia ai le laulau), o lona uiga e vave ona latou faalauiloa.

  1. Valaau ile Windows saili ma ulufale ile fesili mmc (i le Igilisi). Kiliki i luga o le maua elemene ma le agavale isumu agavale e amata ai.
  2. I le faamafanafanaina faamalama e matala, alu e ala i le lisi mea mea taʻitasi Faila - Faʻaopopo pe aveese foi le Snap-in pe faʻaaogaina ki "CTRL + M".
  3. I le lisi o avanoa maua-snap tuuina atu i le itu tauagavale, saili Mea Faʻatonu ma filifili i se tasi kiliki ma kiliki i le ki Faaopopo.
  4. Faamautu ou faamoemoega ile fetaomi ole faamau Faia i le talanoaga ua aliali mai,

    ma kiliki Ua lelei i le faamalama "Faamafanafana".

  5. O le vaega na e faʻaopopo e aliali mai i le lisi. "Filifili snap-i" ma o le a sauni e faʻaaoga.
  6. O lenei ua e iloa e uiga uma filifiliga faalauiloa faalauiloa. "Sui o le tuʻufaʻatasiga o Faiga Faavae a le kulupu" i luga o le Windows 10, ae o le matou tusiga e le gata ai iina.

Fausia se auala 'alo mo le vave oso

Afai e te fuafua e masani ona fegalegaleai ma le polokalama snap-i, lea na talanoaina i la tatou tusitusiga i aso nei, e aoga le fausiaina o lona auala 'alo i luga o le laulau. O lea faʻatagaina oe e tamoʻe i se vave e mafai ai. "Faʻatonutonu", ma i le taimi lava e tasi faʻasaoina oe mai le manaʻomia e manatua tulafono, igoa ma ala. Ua faia lenei tulaga.

  1. Alu i luga o le laulau ma kiliki-kiliki i se avanoa avanoa. I le tusiga menu, filifili mea ia sui Faia - Faʻatasani.
  2. I le laina o le faamalama e matala, faamaʻoti le ala i le faʻamalosi faila "Sui o le tuʻufaʻatasiga o Faiga Faavae a le kulupu"o loʻo lisi i lalo ma kiliki "Le isi".

    C: Windows System32 gpedit.msc

  3. Fausia se igoa mo le faia auala 'alo (e sili atu le faʻailoa mai lona igoa muamua) ma kiliki i le faʻamau Faia.
  4. I le taimi lava e maeʻa ai nei sitepu, o le auala 'alo na e faʻaopopo e aliali mai i luga o le laulau. "Faʻatonutonu"lea e mafai ona faalauiloa i le lua-kiliki.

    Faitau foi: Fausiaina o se auala 'alo "Laʻu komepiuta" i luga o le Windows 10 desktop

Faaiuga
E pei ona mafai ona e vaai "Sui o le tuʻufaʻatasiga o Faiga Faavae a le kulupu." E mafai ona faʻalauiloa le Windows 10 Pro ma le Enterprise i auala eseese. O fea o auala sa matou i ai e tautua oe lava e filifili ai, matou o le a gata ai iina.

Pin
Send
Share
Send