Tofotofoina o se komipiuta isumu e faaaoga auaunaga i luga ole laiga

Pin
Send
Share
Send

O le komipiuta komipiuta o se tasi o ki autu peripheral ma faia le gaioiga o le ulufale atu i faʻamatalaga. E te faia kiliki, filifiliga, ma isi gaioiga e faʻatagaina oe e faʻatinoina masani le faʻatautaia o le faʻagaioiga gaioiga. E mafai ona e siakiina le faʻagaioiga o nei masini faʻaaogaina faʻapitoa i auaunaga web, lea o le a talanoaina mulimuli ane.

Vaʻai foʻi i luga: Faʻafefea ona filifili se isumu mo komepiuta

Siakiina o se komipiuta komipiuta i luga ole laiga luga ole laiga

I luga o le Initaneti o loʻo iai se numera tele o mea e mafai ai oe e auiliiliga se komipiuta isumu mo faʻalua-kiliki poʻo le pipii. E le gata i lea, e i ai isi suʻega, mo se faʻataʻitaʻiga, siakiina o le saoasaoa pe o le hertz. Ae paga lea, o le faʻatulagaina o tusitusiga e le faʻatagaina tatou e mafaufau uma i ai, o lea o le a tatou taulaʻi atu i le lua sili ona lauiloa nofoaga.

Faitau foi:
Faatulagaina le mouse mataʻutia i Windows
Masini polokalama tuusaunoaga isumu

Metotia 1: Zowie

Zowie o se gaosiʻauʻoaʻo masini taʻaloga, ma le tele o tagata faʻaaogaina latou iloa o latou o se tasi o latou taʻutaʻua atiaʻe o taʻaloga tikus. I luga o le upega tafaʻilagi aloaʻia o le kamupani o loʻo i ai se laʻititi talosaga e mafai ai ona e puʻeina le saoasaoa o le masini i hertz. O le auiliiliga e faia e pei ona taua i lalo:

Alu i le Zowie 'upega tafaʻilagi

  1. Alu i le itulau autu o le Zowie 'upega tafaʻilagi ma alu i lalo i lalo e saili ai le vaega "Fua faatatau isumu".
  2. Agavale-kiliki i soo se avanoa avanoa - o le a amata ai le meafaigaluega.
  3. Afai e le tumau le fetuu, o le taua o le a faʻaalia i luga o le lau. 0 Hz, ma i luga o le dashboard i le itu taumatau, o nei numera o le a faʻamaumauina i sekone uma.
  4. Faʻasolo le isumu i itu eseese ina ia mafai e le tautua lugalaina ona tofotofoina suiga i le hertz ma faʻaali i latou i luga o le dashboard.
  5. Vaʻai le faʻasologa o iʻuga i le va. Taofi LMB i le itu taumatau o le faamalama ma toso i le itu pe a e manaʻo e sui lona tele.

I se auala faigofie, ma le fesoasoani a se tamaʻi polokalame mai le kamupani Zowie, e mafai ona e iloa pe e moni le gaosi meaʻai isumu.

Metotia 2: UnixPapa

I luga o le 'upega tafaʻilagi UnixPapa, e mafai ona e faia se eseʻese ituaiga o auiliiliga, e nafa ma le kiliki i luga o le isumu' '' ' Ole a faʻailoa atu ia te oe pe a iai ni fafie, lua kiliki poʻo faʻalavelave e tupu faʻafuaseʻi. O le suʻega e faia i lenei 'upega tafaʻilagi punaoa e pei ona taua i lalo:

Alu i le UnixPapa 'upega tafaʻilagi

  1. Mulimuli ile sootaga i luga e oʻo atu ai ile itulau o suʻega. Kiliki i luga le sootaga iinei. "Kiliki ii e faʻataʻitaʻi" le faamau e te manaʻo e siaki.
  2. LMB ua tofia e 1ae ui i lea "Faamau" - 0. I le kulupu talafeagai, o le ae vaʻaia se faʻamatalaga o gaioiga. "Mousedown" - o le ki le mea oomi ai, "Le komipiuta" - toe foʻi i lona tulaga muamua, "Kiliki" - O le kiliki na tupu, o lona uiga, ole gaioiga autu a LMB.
  3. E tusa ai ma le fuaitau "Pulu", e le tuuina atu e le tagata atiaʻe ni faamalamalamaga o le uiga o nei ki ma matou te le mafaia ona fuafuaina. Na ona faʻamatalaina lava pe a oomi ni ki, o faʻaopoopo nei numera ma e tasi le laina faʻatasi ma se numera e faʻaalia. Afai e te manaʻo e aʻoaʻo atili e uiga i le faʻavae o le fuafuaina o lenei ma isi tapulaʻa, faitau le faʻamaumauga mai le tusitala e ala i le kiliki i luga ole fesoʻotaʻiga: Javascript Madness: Mouse Events

  4. A o le faʻapipiʻi o le uili, e i ai lona igoa 2 ma le "Faamau" - 1, ae e le faia se gaioiga faʻavae, o lea e te vaʻaia na o le lua faʻasologa.
  5. RMB eseʻese na o le laina lona tolu "AnotusiMenu", o lona uiga, o le gaioiga autu o le valaʻauina o le anotusi lisi.
  6. Faʻamau faʻapipiʻi, mo se faʻataʻitaʻiga, ki itu poʻo le suiina o DPI e le masani ai, e leai foʻi se faʻagaioiga sili, o lea o le ae vaʻaia na o le lua laina.
  7. Oe mafai i le taimi e tasi kiliki i luga o le tele faʻamau ma faʻamatalaga e uiga i ai o le a faʻaalia vave.
  8. Aveese uma laina mai le laulau i le kilikiina o le sootaga "Kiliki ii e faamama".

E pei ona e vaʻaia, i luga o le 'upega tafaʻilagi a le UnixPapa e mafai ona e faigofie ma vave siaki le faʻagaioiga o ki uma i luga o se komipiuta komipiuta, ma e oʻo lava se tagata le poto masani e mafai ona latou iloaina le faʻavae o gaioiga.

I luga o le mea lea o la tatou tusitusiga e oʻo i lona tulaga faʻamaoni. Matou te faʻamoemoe o le faʻamatalaga i luga e le gata faʻafiafia, ae aoga foʻi, faʻaalia ia te oe se faʻamatalaga o le faʻagasologa o le suʻega o le mouse e ala i tautua i luga ole lugalaina.

Faitau foi:
Ua foia faʻafitauli ma se isumu i luga o se komepiuta
O le a le mea e fai pe a le toe galue le uili isumu i Windows

Pin
Send
Share
Send