Faʻamuta le taʻavale i le Android

Pin
Send
Share
Send


Tele faʻaaogaina le faʻaaogaina a latou masini Android e avea ma folau mo taʻavale. Ole tele o tagata e faia soʻotaga tuʻufaʻatasia lenei faiga i totonu o latou atigi, ma faʻaopopo e taʻavale faʻaopopo lagolago Android i komipiuta luga o le laupapa. O lenei, o le mea moni, o se avanoa talafeagai lea e fesuiaʻi i nisi taimi i faʻafitauli - e le o iloa e tagata le faʻafailoaina pe faʻafefe lenei auala, pe o le telefoni poʻo le laupepa faʻamalosiʻau faʻatonutonu. I le tusitusiga o aso nei, matou te fia faʻaalia oe i auala e tape ai le taʻavale i totonu o Android.

Tapē le faiga "Navigator"

Muamua lava, matou te faia se faʻamatalaga taua. O le taʻavale auala o le faʻagaioiga o se masini Android o loʻo faʻatinoina i le tele o auala: atigi meafaigaluega, se mea faʻapitoa Android Auto launcher, pe ala i le Google Maps talosaga. O lenei faʻatulagaina e mafai ona fesuiaʻi ma le iloa fua le tele o mea, e tele lava meafaigaluega ma polokalama. Mafaufau i filifiliga uma.

Faiga 1: Android Auto

E lei leva atu nei, na tatalaina ai e le Google se atigi faʻapitoa mo le faʻaaogaina o le masini i le "green robot" i le taʻavale e igoa o le Android Auto. O lenei talosaga e faʻalauiloa pe a otometi pe a fesoʻotaʻi atu i taʻavale taʻavale, pe faʻatulagaina e le tagata faʻaaoga. I le muamua tulaga, lenei faiga e tatau foi ona deactivated otometi, ao i le lona lua e tatau ona e tuu ia oe lava. E faigofie tele le alu i fafo o le Android Auto - mulimuli i sitepu ia:

  1. Alu i le faʻaaoga autu menu i le oomiina o le ki ma faʻamau i le itu tauagavale pito i luga.
  2. Tusi i lalo a itiiti seia e vaʻai i le aitema "Tapuni talosaga" ma kiliki i luga.

Ua uma - E tatau ona tapunia le Android Auto.

Metotia 2: Google Maps

O loʻo avanoa foʻi le ituaiga o faʻataʻitaʻiga o le Android Auto i le Google Maps - e faʻaigoaina "Car mode." I le avea ai ma tulafono, o lenei filifiliga e le faʻalavelave i tagata faʻaaoga, ae le o manaʻomia avetaavale uma.

  1. Tatala Google Maps ma alu i lana lisi - o le masani masani tusitusi faʻamau i le pito i luga tauagavale.
  2. Tusivale i "Tulaga" ma faapau i luga.
  3. O le filifiliga matou te manaʻomia o loʻo maua i le vaega "Navigation Seti" - tusi i le lisi e suʻe ma alu i ai.
  4. Maua le ki i tafatafa "I le taʻavale taavale" ma agaʻi atu Faʻafanua Google.

Ole taimi nei ole auto mode ua tape ma e le toe faalavelave ia te oe.

Faiga 3: Atigi gaosi oloa

I le amataga o lona tulaga, Android le mafai ona mitamita o lona i ai nei tele galuega, tele foliga, pei o le avetaavale auala, muamua aliali i atigi mai tele gaosi pei o HTC ma Samsung. Ioe, o nei tomai faʻatinoina i auala eseese, o le mea lea, o metotia mo le faʻaumatia latou ese.

HTC

O se isi tulaga taotoga otometi o le faʻagaioiga, o le Navigator, na muamua aliali mai i le HTC Sense, o le atigi a le Taiwanese gaosi oloa. E faʻatino faʻapitoa - e le o tuʻuina atu mo le faʻatonutonu tuʻusaʻo, talu ai o le Navigator e faʻaola otometi pe a fesoʻotaʻi atu i taʻavale taʻavale. O le mea lea, na o le pau le auala e faʻaleaogaina ai lenei metotia o telefoni o le vavaeeseina lea mai le komipiuta laupapa. A e le faʻaaogaina le masini, ae o le "Navigator" ua ola, e i ai le faʻafitauli, o le a matou talanoaina eseese.

Samsung

I telefoni o le Korea tinoese, o se isi i le Android Auto taua i luga Car Mode ua avanoa. O le algorithm mo le galue ma lenei apalai e tutusa lelei ma lena mo Android Auto, e aofia ai le motusia auala - na o le kiliki i luga o le faʻamau ua matauina i le ata i lalo atu ia toe foʻi atu i le masani masani o le telefoni.

I telefoni feaveaʻi Android 5.1 ma lalo, faʻafoeina auala o lona uiga o le leo telefoni, lea e tautala ai le masini i lalo o faʻamatalaga faʻamatalaga, ma le faʻatonutonuina o loʻo faia e leo leo. E mafai ona faʻalea le auala lenei e pei ona taua i lalo:

  1. Tatala "Tulaga" i soo se auala e mafai ai - faʻataʻitaʻiga, mai le faʻaliga pupuni.
  2. Alu i le faʻamalama poloka "Pulega" ma saili le mea i totonu "Fusi lima pe "Avetaavale Faiga".

    E mafai ona e tape mai le taumatau mai iinei, faʻaaoga le ki i le itu taumatau o le igoa, pe oe mafai ona paʻi luga le aitema ma faʻaaoga le ki lea ua i ai iina.

O lenei le auala o le gaioiga i totonu o le taʻavale mo le masini ua le atoatoa.

Ou te le faʻaaogaina se taʻavale, ae o le "Navigator" poʻo le faʻamatalaga e faʻaavanoaina lava

O se masani masani faafitauli o le le maua fua o le taʻutaʻua lomiga o le masini Android. O lenei mea e tupu uma i lua ona o polokalame le lava ma ona o le masini le aoga. Mulimuli i laʻasaga nei:

  1. Toe fai le masini - faʻamamaina o le masini RAM o le a fesoasoani e faʻalelei fofo polokalama ma faʻamuta le avetaʻavale faiga.

    Faitau atili: Toe faʻafouina masini Android

    A le fesoasoani lena mea, ia e alu i le isi laasaga.

  2. Ave ese faʻamaumauga o le apalai lea e nafa ma le taʻavale otometi - o se faʻataʻitaʻiga o le faʻasologa e mafai ona maua i le tusi lesona i lalo.

    Faitau atili: Faʻataʻitaʻiga o faʻamama fufulu Android talosaga

    Afai o faʻamaumauga e le lelei ma aoga, faitau pea.

  3. Kopi uma le taua faʻamatalaga mai le taʻavale totonu ma toe setiina le mea totino i le fale gaosi tulaga.

Faitau atili: Faʻafefea ona fai le fale gaosi toe setiina ile Android

Afai o mea o loʻo i luga e le fofo ai le faʻafitauli, o le faʻailoga lea o le malosi o mea o lona faʻaali. O le mea moni o le telefoni fuafuaina o le fesoʻotaʻiga i le taʻavale e ala i le fesoʻotaʻiga, ma le faʻafuaseʻi faʻamalosia o le "Navigator" auala po o lona faʻatusa uiga o lona uiga o fesoʻotaʻiga manaʻomia ua tapunia ona o le filogia, faʻaʻautu poʻo ni toilalo. E mafai ona e taumafai e fufulu oe faʻafesoʻotaʻi (oe manaʻomia ona fai lenei mea i le masini na tape ma pe le ua vavae le paʻu pe a le mafai ona ave ese), ae ia sauniuni mo le mea moni o le a tatau ona e asiasi i le nofoaga tautua.

Faaiuga

Sa matou iloiloina auala e faʻaleaogaina ai le taʻavale auala o faʻagaioiga mai isi vaega poʻo mea faigaluega o le atigipusa, ma maua ai foʻi se fofo i faʻafitauli ma lenei faiga. O se aotelega, matou te maitauina i le tele o mataupu o le faʻafitauli ma le "Navigator" auala o loʻo maitauina i HTC masini 2012-2014 ma o se mea malosi.

Pin
Send
Share
Send