Ua matou faasaʻoina le mea sese "USB - MTP device - Leaga"

Pin
Send
Share
Send


I aso nei, o le tele o tagata e faʻaaogaina masini feaveaʻi i luga o se tulaga faifai pea, ae le o tagata uma e mafai ona "faia uo" ma se komepiuta. Lenei tusitusiga o le a tuuto atu i se talanoaga o le auala e foia ai se faʻafitauli ua faʻaalia i le le mafai ona faʻapipiʻi se avetaavale mo se telefoni e fesoʻotaʻi atu i se PC.

Meaola puʻupuʻu "USB - MTP masini - Le mafai"

Le mea sese talanoaina aso nei tupu ina ua fesootai le telefoni i le komepiuta. E tupu lenei mea mo mafuaʻaga eseese. Lenei atonu o le le maua ai o mea talafeagai i le faiga poʻo, faʻapea, o le i ai o sili atu. O nei mea uma e faalavelave i le saʻo le faapipiiina o se avetaʻavale faʻasalalau mo masini feaveaʻi, e faʻatagaina ai Windows e fesoʻotaʻi ma se telefoni. Le isi, tatou iloiloina uma mafai fofo mo lenei toilalo.

Metotia 1: Faʻatonutonuina o le system register

O le lesitala o se seti o faʻatulagaina o faʻamaumauga (ki) e faʻamautu ai amioga a le tino. Ona o le tele o mafuaaga, o nisi ki e ono faalavelave i le masani ai gaioiga. O le mea tatou te tupu, naʻo le pau lea o le tulaga e tatau ona tatou ave esea.

  1. Tatala le lesitala faatonu. Ua faia lea mea i le laina Tamoe (Manumalo + r) au

    faʻamaoni

  2. Valaau le pusa saili ma ki FMTL + F, siaki pusa e pei ona faʻaalia i le ata ata (matou te manaʻomia ni vaega o igoa), ma i le laufanua Saili matou te faailoa atu mea nei:

    {EEC5AD98-8080-425F-922A-DABF3DE3F69A}

    Kiliki "Suʻe le isi". Faʻamolemole ia matau e tatau ona faʻamamafa le faʻailoga. "Komepiuta".

  3. I le vaega ua maua, i le itu taumatau, tape le faʻamalama ma le igoa "UpegaFilters" (RMB - "Aveese").

  4. Le isi, tata le ki U3 ia faʻaauau le sailiga. I vaega uma na maua, matou te mauaina ma tape le faʻamalama "UpegaFilters".
  5. Tapuni le faatonu ma toe amata le komipiuta.

Afai e le maua ki, pe e le i faia le metotia, e le o i ai le vaega le manaʻomia, lea o le a tatou talanoa i le isi vaega.

Metotia 2: Faʻatuina MTPPK

MTPPK (Media Transfer Protocol Porting Kit) - o se avetaʻavale atiaʻe e Microsoft ma mamanuina mo le fesoʻotaʻiga o se PC ma le manatuaina o masini feaveaʻi. Afai na e faʻapipiʻiina le luasefulu, ona faʻapea lea atonu o lenei auala e le aumaia ni faʻaiuga, talu ai o lenei OS e mafai ona tutoʻatasi tutoʻatasi faʻapitoa polokalama mai le Initaneti ma e foliga mai ua uma ona maeʻa faʻapipiʻi.

Sii maia Ala o Faʻasalalauga Protocol Porting Kit mai le ofisa aloaia

Faʻapipiʻi e matua faigofie: tamoʻe le faila puʻeina ma le lua kiliki ma mulimuli i vavega "Alii".

Mataupu faapitoa

E le gata i lea o le a matou tuuina atu ni mataupu faʻapitoa pe a le fofoina le faʻafitauli e le manino, ae ui i lea e aoga.

  • Taumafai filifili le ituaiga o au telefoni telefoni Mea pueata (PTP), ma ina ua maua le masini e le faiga, toe liliu i le "Telefoni".
  • I le polokalame atinae, faʻamuta le USB debugging.

    Faitau atili: Faʻafefea ona mafai le USB debugging mode i le Android

  • Boot i totonu Tulaga saogalemu ma faʻafesoʻotaʻi le telefoni i le PC. Masalo o nisi avetaavale i totonu o le polokalame e faalavelave i le mauaina o masini, ma o lenei metotia o le a aoga.

    Faitau atili: Faʻafefea ona ulufale i le saogalemu mode ile Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows XP

  • O se tasi o le au faʻaaoga ua iai faʻafitauli ma le Lenovo tablet na fesoasoani e faʻapipiʻi le polokalame Kies mai le Samsung. E leʻo iloaina la pe faʻapefea ona e amio lau faiga, o le mea lea e fatu ai se mea e toe faʻafoʻi a o le i faʻatulagaina.
  • Sili atu: Faʻafefea ona fatuina se mea e toe faʻaleleia ai le Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows XP

    Sii mai le Samsung Kies

Faaiuga

E pei ona e vaʻaia, o le foia o le faʻafitauli ma le filifilia o masini feaveaʻi e le faiga e le faigata tele, ma matou te faʻamoemoe o le faʻatonuga na tuʻuina atu o le a fesoasoani ia te oe i lenei. A faʻaletonu mea uma, atonu e iai ni faʻalavelave taua o le Windows ma e tatau ona e toe tuʻu i ai.

Pin
Send
Share
Send