Luga o le Resume Creation Services

Pin
Send
Share
Send


I le faʻaopopoina o tomai o tagata, o le mea sili ona taua i le saʻilia o se galuega o se tusi saʻo lelei. O lenei pepa, e faʻatatau i lona fausaga ma faʻamatalaga mataupu, e mafai ona faʻateleina ai le avanoa o le tagata talosaga e mauaina se tulaga ma faʻaleaogaina atoatoa i latou.

Fausiaina o se amataga i le auala masani, faʻaaogaina na o le Microsoft Word o le mea faigaluega autu, oe i se auala e le puipuia mai le faia o ituaiga o mea sese. E ono foliga mai o se pepa tusia saʻo i le taimi muamua tilotilo i foliga mai e matua le lelei lava i le mata o le fale faigaluega. Ina ia aloese mai ia faʻafitauli ma e oʻo lava ina faʻaleleia lou tulaga i le galuega maketi, e tatau ona e faʻalogo totoʻa i luga o le initaneti resume.

Faʻafefea ona fai se toe amata i luga ole laiga

Faʻaogaina faʻapitoa i mea faigaluega a le upega tafailagi o le a mafai ai oe e faigofie ma lelei fausiaina se polofesa toe amata. O le lelei o ia tautua e mafua mai i le i ai o le fausaga faʻapitoa, o le pepa atoa o le a le tatau ona tusia mai le valu. Lelei, o ituaiga uma o fesoasoani o le a fesoasoani e aloese mai mea sese masani ma mea le talafeagai.

Metotia 1: CV2you

A talafeagai punaoa mo se faigofie ma maualuga-lelei toe amata. CV2you ofoina atu se-o-le-fata tusi faʻamaumauga ma tali lelei mamanu ma fausaga. Pau lau mea e fai o le suia o avanoa avanoa e tusa ma au faʻamatalaga.

CV2you Initaneti Auaunaga

  1. O lea la, mulimuli i le sootaga luga ma kiliki i le ki Fausia le Resume.
  2. I le itulau fou i le koluma i le itu taumatau, filifili le gagana manaʻomia ma le mamanu o le pepa aloaia.
  3. Ulufale au faʻamatalaga i totonu o le faʻatusa, mulimuli i musumusuga o le tautua.
  4. A uma lau galuega ma le pepa, alu i le pito i lalo o le itulau.

    E faʻatau atu au faʻamatalaga i lau komupiuta e fai ma faila PDF, kiliki i le ki "Ave i lalo le PDF". E mafai foi ona sefe le faʻamaeʻaina pepa mo le toe teuteuina i lau CV2you account.

O le tautua o le a fesoasoani e fausia se lelei toe tu e tusa lava mo se tagata e matua le malamalama i le faafaigaluegaina o tulaga faʻapitoa. Lea mea uma faʻafetai i le sili ona auiliili tooltips ma faʻamatalaga mo vaega taʻitasi o le ata.

Metotia 2: iCanChoose

O se mea e faʻaaoga ai le upega tafaʻilagi faʻavae i se mea, pe a tuʻufaʻatasia se faʻamatalaga, o le a taʻitaʻia "i lou lima" mo parakalafa taʻitasi o le pepa ma faʻamatala ma le a le mea ma le auala e tusi ai ma le mea e matua faigata lava. O le tautua ofo atu sili atu nai lo 20 muamua templates, o le faavae o lea e masani ona faʻafouina. O loʻo i ai foʻi se uluaʻi faʻatinoga e mafai ai e oe ona e iloaina se taimi o le a le mea e tupu i le galuega faatino.

ICan Filifili Luga Initaneti

  1. Ina ia amata galue ma le mea faigaluega, kiliki i le ki Fausia le Resume.
  2. Ulufale i le tautua e faʻaoga ai le imeli tuatusi poʻo se tasi o avanoa o loʻo i ai - social media - VKontakte poʻo le Facebook.
  3. Faʻatumu vaega o le CV, pe a manaʻomia, vaʻai i le iʻuga na faʻaogaina le faʻamau "Vaʻai".
  4. I le pito o le tusi ata, mea uma i totonu o le tasi tab "Vaʻai" kiliki Sefe le PDF e maua ai le iuga i se komupiuta.
  5. A faʻaaoga le auaunaga e leai se totogi, o le download faila o le a aofia ai le iCanChoose logo, lea, i le mataupu faavae, e le taua.

    Ae afai o isi vaega i le pepa e le taliaina uma mo oe, e mafai ona e totogia le tautua o le punaoa. O le mea e malie ai, o le au atiae e fesili laititi - 349 rubles tasi.

O le tautua e teuina uma faʻamatalaga i lau teugatupe lava ia, o lea e i ai pea le avanoa e toe foʻi ai e toe faʻaleleia le pepa ma faia ni suiga manaʻo i ai.

Faiga 3: CVmaker

O se initaneti punaoa mo le fausiaina faigofie ae sili ona lelei le toe amata. Se filifiliga o 10 templates, 6 o ia mea e leai se totogi ma faia i se taofiofi faʻavaomalo faʻatulafonoina. O le tagata fausiaina lava e naʻo le lisi o vaega o le toe amata, e toetoe lava leai ni faʻatoʻaga fanua. O le CVmaker e fausia le faavae faʻavae o le pepa, ae o isi mea o loʻo faia ia oe.

CVmaker Initaneti Auaunaga

E le manaʻomia le faʻaaogaina o le punaoa, o le resitalaina i totonu.

  1. Muamua kiliki i le ki "Fai se toe amata i le taimi nei" i luga o le laupepa autu o le 'upega tafaʻilagi.
  2. Faʻatumu vaega o le pepa, pe a manaʻomia, faʻaopopo se tasi poʻo le sili atu foi oe lava.

    Ina ia filifilia se ata ma faʻaaoga le ulaula o le iuga, kiliki i le faʻamau "Muai Vaaiga" i le pito i luga menu pa.
  3. I le pop-up faamalama, faailoga le ofu manaomia ma kiliki Ua lelei.
  4. Afai e fetaui le faʻaiuga ma oe, toe foʻi atu i le faiga autu o le mamanu ma kiliki i le faʻamau Sii mai.
  5. Faamaoti lau fiafia format, itulau itulau ma kiliki Ua lelei.

    A maeʻa na maeʻa ona aveina vave i luga o lau komipiuta le faʻaauau.

CVmaker o se sili tautua, ae le mo tagata uma. Mea muamua lava, o le punaoa e tatau ona fautuaina ia i latou e iloa tonu le mea ma faʻafefea ona tusia i a latou toe tusi.

Faiga 4: Vaʻai faʻapitoa

Lenei luga o le initoneti tisaini tu matilatila i totonu o fofo uma tuuina atu i le tusitusiga. Muamua, pe'āfai e iai lau LinkedIn account, e mafai ona tele se taimi e te faʻaaluina ai le faʻaogaina o faʻamaumauga mai le polofesa faʻa-fesoʻotaʻiga. Ma lona lua, nai lo le fausiaina o se fou toe amata, Vizualize algorithms ma faʻataʻitaʻiga auiliiliga au faʻamatalaga ma faʻaliliu ia avea ma maualuga-lelei infographics.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o le tautua o le a tuʻuina atu lau aʻoga o se taimi, o galuega faigaluega e toetoe lava tutusa, ae i luga o le faʻasologa. Tomai o le a "faʻapipiʻiina" i totonu o se ata, ma Vizualize gagana o le a tuu i luga o le lalolagi faʻafanua. O le iʻuga, e te mauaina se sitaili, agavaʻa, ae, sili ona taua, o se faigofie-i-faitau-tusi resume.

Vaʻai le Initaneti Auaunaga

  1. Muamua e tatau ona e faia se tala fou e faʻaaoga ai lau imeli tuatusi, pe ulufale i totonu e faʻaaoga ai LinkedIn.
  2. A maeʻa loge i totonu o lau teuga tupe, pe a fai e te faʻaogaina le LinkedIn "account" mo le lesitala, o le a faia lava se resume e faʻavae i luga o faʻamaumauga mai fesoʻotaʻiga lautele.

    I le tulaga o le faʻatagaina ma imeli, o le a tatau ona e ulufale uma i totonu o faʻamatalaga e uiga ia te oe lava.
  3. O le tagata mamanuina Ofisa e faigofie, ae i le taimi lava e tasi e matua tupu fua.

    I le itu tauagavale o loʻo iai mea faigaluega mo le faʻatonutonuina o laufanua ma le faʻatulagaina o laupepa. O le isi itu o le laupepa faʻaalia vave le iʻuga o au gaioiga.

E le pei o auaunaga na talanoaina i luga, o le resume na faia iinei e le mafai ona laʻuina i lalo. Ioe, e le talafeagai lea, aua ua leai uma fegalegaleaiga. Nai lo lena, a o faia i le tagata mamanu, e mafai ona e kopiina le fesoʻotaʻiga i le toe amata mai le tuatusi pa ma auina atu i le ono tagata faigaluega. O le mea moni, e sili atu le faigofie le auala lenei nai lo le lafoina o le DOCX poʻo le PDF pepa.

I se faʻaopopoga, Vizualize e mafai ai ona e puʻeina le auʻiliʻiliga o lau faʻamatalaga o lau resume ma e saʻo le mea tonu e maua ai mafuaʻaga o fesuiaʻiga i le itulau infographic.

Metotia 5: Pathbrite

O se mamana 'upega tafaʻilagi meafaigaluega e mautinoa lava o le a aoga mo tagata o fatufatu galuega. O le tautua e faʻapitoa mo le faʻatulagaina o se 'upega tafaʻilagi i luga ole laiga ma ituaiga eseese o mea: ata, vitio, faʻafanua, kalafi ma isi. E iai le avanoa e tusi ai le toe amata o mea masani - ma se faʻaletonu fausaga ma lautele le lanu.

Pathbrite Online Auaunaga

  1. E manaʻomia se teuga tupe e galue ai ma le punaoa.

    E mafai ona e lesitala e ala i le faamaoti mai le tuatusi imeli pe faʻaaogaina le "tala" o Google poʻo Facebook.
  2. Saini i totonu, mulimuli i le sootaga "Toe amata" i le pito i luga menu pa.
  3. Le isi kiliki i le ki Fausia lau pepa toe.
  4. I le pop-up window, faʻailoa mai le igoa o le lumanaʻi toe tu ma le vaega o lau galuega.

    Ona kiliki lea Fausia lau 'Auiloa.
  5. Faʻatumu lau faʻaoga le faʻaaogaina o mea faigaluega i luga o le itulau.

    A maeʻa ma le pepa aloaia, kiliki "Ua uma na faʻatonutonuina" lalo taumatau.
  6. Sosoo ai, ia faasoa atu le amataga faia, kiliki i le faʻamau "Faasoa" ma kopi le soʻoga na saunia i le popup window.

O le fesoʻotaʻiga maua i lenei auala e mafai ona auina atu i se tagata faigaluega mafai tuusaʻo ma se tusi faʻamatalaina.

Silasila foʻi: Fausia se toe amata i le Avito

E pei ona e vaʻaia, o le fausiaina o se tulaga maualuga sili e vave ma faigofie, e aunoa ma le tuua o le faʻamalama faʻamalama. Ae e tatau ona e manatua e tusa lava pe o le a le avanoa o le tautua na e filifilia, o le mea taua o le iloa o le fua. A uma mea uma, e manaʻomia e se tagata faigaluega le fiafia i se tusi komikiti, ae i se faitauga ma malamalama.

Pin
Send
Share
Send