Maxthon 5.2.1.6000

Pin
Send
Share
Send

Le taimi nei, ua tele fuainumera o loʻo suʻesuʻeina e faʻatino i afi afi eseese. O le mea lea, e le o se mea e ofo ai pe a filifilia se browser mo aso uma surfing i luga o le Initaneti, e mafai e le tagata faʻaaoga ona le mautonu i latou uma eseʻese. I lenei tulaga, afai e te le mafai ona filifili, o le sili ona lelei filifiliga o se browser e lagolagoina le tele cores i le taimi e tasi. O sea polokalame o le Maxton.

O le saʻoloto Maxthon browser o se oloa a Saina tagata atiaʻe. Lenei o se tasi o na nai browser e mafai ai ona e suia i le lua afi: Trident (IE afi) ma WebKit a o faimalaga le Initaneti. I se faʻaopopoga, o le lata mai faʻamatalaga o lenei apalai o loʻo teuina faʻamatalaga i le ao, o le mafuaʻaga lea ua i ai le igoa aloa o le Cloud Maxthon browser.

Surfing i luga o upega tafailagi

O le galuega autu a le polokalame Maxton, pei o isi browser, o loʻo faimalaga i luga o upega tafailagi. O le aufaʻailoaina o lenei sailiga faʻailoaina o se tasi o le televave i le lalolagi. O le afi autu o Maxthon o WebKit, lea na faʻaaogaina muamua i luga o lauiloa talosaga e pei Safari, Chromium, Opera, Google Chrome ma le tele o isi. Ae, pe a fai o loʻo faʻaavanoaina le anotusi o le itulau itulau i luga ole Initaneti, e otometi ona sui le Maxton ile afi Trident.

Maxthon lagolagoina galuega tele-tab. I le taimi lava e tasi, o laupepa matala taʻitasi e fetaui ma se isi faʻasologa, lea e faʻatagaina ai oe e faʻatumauina le faʻagaioia lelei tusa lava pe a pa'ū seisi laupepa.

O le Maxton browser e lagolagoina le tele o nei ituaiga faatekinolosi initaneti. Aemaise lava, e galue faʻamaoni i tulaga nei: Java, JavaScript, CSS2, HTML 5, RSS, Atom. Faʻapea foi, o le browser e galue ma faʻavaʻa. Ae, i le taimi lava e tasi, e le masani ona faʻaalia saʻo itulau ma le XHTML ma CSS3.

Maxthon lagolagoina nei Initaneti maliega: https, http, ftp, ma SSL. I le taimi lava e tasi, e le aoga e ala ile imeli, Usenet, ma vave feau (IRC).

Ao tuʻufaʻatasiga

Ole ata autu ole laiga lata mai o Maxthon, e oʻo lava ile faʻaluaina ole agavaʻa e suia ai le afi ole lele, o le agai i luma ma le tuʻufaʻatasia ma le ao tautua. O lea faʻatagaina oe e faʻaauau ona e galue i le masini suʻesuʻe i le mea lava na e maeʻa ai, tusa lava pe ova le isi masini. O lenei aʻafiaga e 'ausia e ala i le faʻapipiʻi o sauniga ma tatala matala e ala i le teuga tagata faaaoga i le ao. O lea la, o loʻo i ai Maxton browser e faʻapipiʻi i luga o masini eseese i le faʻatinoina o le Windows, Mac, iOS, Android ma Linux, e mafai ona e fesoʻotaʻi ma latou i le tasi ma le isi i le tele e mafai ai.

Ae, o avanoa o le ao tautua e le gata ai iina. I ai, e mafai ona e lafoina i le ao ma fefaʻasoaʻi tusitusiga, ata, soʻotaga i tulaga.

E le gata i lea, o loʻo lagolagoina cloud-faila faila downloads. O loʻo i ai se faʻamanatu faʻapitoa cloud e mafai ona e faʻamauina mai masini eseese.

Suʻe le pa

E mafai ona suʻeina le Maxton browser, pe ala mai i se isi vaega pe ala i le tuatusi pa.

I le Lusia faʻaaliga o le polokalama, o se suʻesuʻeina faʻapipiʻi faʻaaogaina le faʻaaogaina o le Yandex system. I se faʻaopopoga, o loʻo i ai le tele o faʻatusatusaina sailiga afi, e aofia ai Google, Ask, Bing, Yahoo ma isi. E mafai ona faʻaopopo afi suʻe fou i le tulaga.

I se faʻaopopoga, oe mafai ona faʻaogaina lau oe lava Maxthon multi-sailiga vave mo ni tele search engine. Ui i lea, ua faʻapipiʻiina o se faaletonu sailiga afi.

Itu itu

Mo vave ma faigofie avanoa i se numera o galuega, o le Maxton browser ei ai le itu. Ma lana fesoasoani, e mafai ona e alu i faʻailoga, i le Download Manager, Yandex Market ma Yandex Taxi, tatala se ao notepad ma naʻo le tasi kiliki o le isumu.

Ad polokaina

O le Maxton browser o loʻo i ai ni mea e sili ona mamana faʻapitoa i totonu poloka poloka meafaigaluega. I le taimi muamua, poloka faʻasalalauga faʻaaoga le Ad-Hunter elemene, ae i faʻamatalaga lata mai o le talosaga, o le fausiaina Adblock Plus e nafa ma lenei. O lenei meafaigaluega e mafai ona poloka fuʻa ma pop-ups, faʻapea foi ma faʻamama fusi o nofoaga. I se faʻaopopoga, ni ituaiga faʻasalalauga e mafai ona poloka i le lima, e ala ile kiliki o le isumu.

Bookmark pule

Pei o seisi browser, Maxthon lagolagoina faʻasaoina tuatusi o lau fiafia punaoa i faʻailoga. E mafai faʻatautaia faʻailoga tusi i le faʻaaogaina lelei o se pule. E mafai ona fai vavaeʻese tuʻufaʻatasiga.

Laveai Itulau

Le faʻaoga i le Maxthon browser, e le gata e mafai ona e faʻaola tuatusi i luga o upega tafaʻilagi i luga o le Initaneti, ae e te faʻapipiʻi foi laupepa i lau komipiuta a lau komipiuta mo vaʻaiga mulimuli ane ai. E tolu filifiliga faasao o loʻo lagolagoina: o le itulau atoa o le itulau (i se faʻaopopoga, se isi faila e tuʻuina atu mo le sefeina o ata), na o le html ma le MHTML web archive.

E mafai foi ona sefe se upega tafailagi o se ata e tasi.

Mekasini

Uma saʻo o le browser log o Maxton. E le pei o le tele o isi 'auʻaunaga, o loʻo faʻaalia ai e le gata i le talaʻaga o asiasiga i itulau o le upega tafailagi, ae toetoe lava o faila uma ma polokalama i luga o le komepiuta. Ogalaau tusia ua faʻavasegaina i taimi ma aso.

Autofou

O le Maxton browser o loʻo iai mea e faʻatino ai mea. O le taimi, e ala i le faʻatumu o le fomu, ma faʻatagaina le browser e manatua le username ma password, e le mafai ona e ofi i latou i le lumanaʻi i taimi uma e te asiasi ai i lenei '' upega tafaʻilagi.

Download le pule

O le Maxthon browser o loʻo faʻafaigofie lemu le Pule. Ioe, i le faʻatinoina e matua sili atu le maualalo i polokalame faʻapitoa, ae sili mamao mea faigaluega tutusa i isi browser.

I le Download Manager, e mafai ona saili mo faila i totonu o le ao, ma a latou mulimuli mai download i se komepiuta.

E faʻapea foʻi, e mafai e Maxton ona faʻauʻuina video tosoina e faʻaaogaina na o mea na fausia, e le o avanoa mo le tele o isi 'auʻaunaga.

Mata mata

I le faʻaaogaina o se mea faigaluega faʻapitoa na fausia i totonu o le masini suʻesuʻe, e mafai e tagata faaaoga ona faʻaopopo le faʻaopoopoga o le fausiaina o se faʻamalama o le laupepa atoa poʻo se isi itu.

Galulue ma faʻaopopo

A o e vaʻai, o le faʻatinoina o le Maxthon talosaga e matua tele. Peitaʻi e mafai ona faʻalautele atili i le fesoʻotaiga ma se fesoasoani faʻapitoa. I le taimi lava e tasi, o galuega e lagolagoina e le gata i faʻaopoopoga na faia faapitoa mo Maxton, ae faʻapena foʻi ma i latou e faʻaaogaina mo le Internet Explorer.

Faamanuiaga o Maxthon

  1. Malosiaga e fesuiaʻi i le va o afi e lua;
  2. Teuina faamatalaga i le ao;
  3. Maualuga maualuga;
  4. Satauro-tulaga;
  5. Fausia le polokaina poloka;
  6. Lagolago mo galulue ma add-ons;
  7. Lautele lautele galuega;
  8. Multilingualism (e aofia ai le gagana Rusia);
  9. E leai se totogi o le polokalama.

Le atoatoa o Maxthon

  1. E le sologa lelei i taimi uma ile faʻatonutonu ole upega tafailagi faaonapo nei;
  2. E i ai nisi faʻafitauli saogalemu.

E pei ona e vaʻai, o le Maxton browser o se aso nei e aoga tele mo le faimalaga i luga o le Initaneti, ma faia nisi galuega. O nei mea taua, i se mea muamua, e aʻafia ai le maualuga o le browser browser lauiloa, e ui lava i le i ai o nai mea laiti. I le taimi lava lea e tasi, Maxthon o loʻo i ai pea le tele o galuega e faia, e aofia ai le tulaga o le maketiga, ina ia sili atu ana browser i nei ituaiga tagata tetele e pei o Google Chrome, Opera poʻo Mozilla Firefox.

Sii mai Maxthon Polokalama fua

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.29 i fafo mai 5 (7 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Kometa browser Safari Amigo Comodo tarako

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
Maxthon o le tele-faamalama browser e faavae i luga o le Initaneti Explorer afi. O le oloa maua ai le fiafia e alu i luga ole Initaneti ile itulau maualuga utaina.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.29 i fafo mai 5 (7 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: faʻamalama Windows
Atinaʻe: Maxthon
Tau: leai se totogi
Tele: 46 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 5.2.1.6000

Pin
Send
Share
Send