Faʻafefea ona fesiitai tupe mai Sberbank i QIWI

Pin
Send
Share
Send

QIWI Wallet o se lauiloa faʻaeletonika peimeni faiga. E lagolagoina galuega ma rubles, tala, euros ma isi tupe. E mafai ona toe faʻatumu ma tino mai tupe a le Qiwi atotupe i auala eseese. Ole mea lea, e le gata i lea o le a matou faʻailoa atu pe faʻafefea ona lafo tupe mai Sberbank i le QIWI Wallet.

Faʻafefea ona faʻatupeina QIWI Papa mai se teugatupe i Sberbank

O le faʻatulagaina o lau Qiwi e mafai ai ona e toe faʻaaogaina lau atotupe poʻo seisi tagata. O le faigofie auala e fai ai o le Sberbank. Mo lenei mea, e te manaʻomia se teuga tupe poʻo se palasitika kata mai le faletupe, atotupe faʻamatalaga. I le QIWI Wallet, o le numera telefoni lea sa faʻaaoga i le taimi o le lesitala E mafai ona e mauaina i lau oe lava faʻamatalaga.

Vaʻai foi: Saili le numera atotupe i le QIWI faiga totogi

Metotia 1: QIWI '' Upega tafaʻilagi

O le metotia faʻa talafeagai mo i latou e manaʻo e teu tupe i totonu o latou teuga tupe. Ina ia toe faʻatumu lau atotupe, alu i le aloaʻia QIWI Paleni 'upega tafaʻilagi ma mulimuli i nei laasaga:

  1. Saini i lau teugatupe. Ina ia faia lea mea, i luga o le laupepa autu o le upega tafailagi, kiliki le moli moli Ulufale ma ulufale i lou login, upu faataga. Afai e faʻafesoʻotaʻi se fesoʻotaʻiga lautele i lau teugatupe, ona e ulufale lea ile faʻaaoga.
  2. O le itulau autu o le upega tafailagi o le a tatalaina. I le pito i luga o le lau, suʻe ma kiliki i le tusifaitau "Toe faʻatumu atotupe" pe "Luga luga" sosoo atu i le paleni. O le itulau e aliali mai ma faʻaavanoaina auala mo le fesuiaiga o tupe. Filifili "Faletupe faletupe"e alu i le ulufale atu i auiliiliga.
  3. Ina ia toe faʻatutumu Qiwi, faʻaali le aofaʻi, tupe ma le auala e totogi ai (palasitika pepa) o le teugatupe.

    A maeʻa, ona ave lea i totonu o le card auiliiliga mai le Sberbank, mai le tupe e faʻaalu ai le aitalafu.

  4. Kiliki i le moli moli "Totogi". O le browser e otometi toe tuʻuina atu le tagata o tausia i se itulau fou, i le mea e tatau ai ona faʻamaonia le aveeseina e ala i SMS. Ina ia faia lenei mea, ia e ulufale i totonu o le siaki faʻamaonia ua faʻaalia i luga o le telefoni.

A maeʻa le taimi nei, o tupe (e aofia ai le komisi) o le a toe faʻaaogaina i le teugatupe. Afai e te fuafua e faʻatumu pea Kiwi i lenei pepa, ona siaki lea o le pusa faafeagai "Faʻafesoʻotaʻi le card i le QIWI Wallet". A uma lena, e te le tau toe ulufale i le faʻamaumauga.

Metotia 2: QIWI Mobile Application

O le avanoa aloaʻia QIWI feʻaveaʻi e maua fua mo download ma mafai ona faʻapipiʻi i iOS, masini Android. I le muamua ulufale, o le a manaʻomia faʻailoa le numera telefoni ma faʻamaonia le ulufale i SMS. Ina ua uma lena:

  1. Ulufale se numera fa-numera e ulufale ai i faʻamatalaga faamatalaga. A le mafai ona e manatuaina, ona faʻafoʻi lea i le SMS. Ina ia faia lenei mea, kiliki i le lanu efuefu tusitusiga. "Ua galo lau faʻamatalaga faʻailoga?".
  2. O le itulau autu e tatalaina ma se lisi o avanoa gaioiga. Kiliki "Luga luga"e faaseʻe tupe mai se teugatupe i Sberbank i Qiwi.
  3. O le a aliali mai se lisi o avanoa avanoa mo le toe faʻatulaga lau atotupe. Filifili "Pepa"ia faʻaaoga se palasitika card mai le Sberbank mo le totogiina.
  4. O le pito i luga o le a faʻailoa mai le numera o atotupe o loʻo i ai nei (pe a fai o oe faʻaogaina ni nai teuga tupe). Tusi i lalo ma ulufale i lau credit card faamatalaga.

    Faʻasolo le faʻasolo i le itu taumatau pe a e manaʻo i le tusi talosaga ia manatua ai le faʻamatalaga.

  5. Filifili tupe totogi ma faamaoti le aofaʻi. A uma lena, o le aofaʻi atoa o le a faʻaalia i lalo ifo, maitau ai le komisi. Kiliki "Totogi"ia maeʻa le taotoga.

A maeʻa, faʻamaonia le aveʻesea o tupe mai le teuga tupe ma Sberbank. Ina ia faia lea, faʻailoa ua mauaina e le SMS-numera. Tupe o le a alu i le Qiwi atotupe toeitiiti lava. Ina ia faia lea mea, alu i le itulau autu o le tusi talosaga ma siaki le paleni.

Metotia 3: Faletupe Faʻaliliuina

O le toe faʻafoʻiina o le atotupe o loʻo faia e le auiliiliga. Faatasi ai ma a latou fesoasoani, o tupe e mafai ona lafo atu i le QIWI Wallet account luga o le initaneti pe ala ile lala lata ane o Sberbank. Taualumaga

  1. Saini i lau QIWI account. Alu ile laupepa "Toe faʻatumu atotupe" mai le lisi o avanoa filifili "Faletupe faletupe".
  2. O faʻamatalaga o le a aliali mai ma faʻamatalaga e mafai ai ona e lafoina se tupe teu. Faasaoina latou pei latou o le a manaʻomia atili.
  3. Ulufale i le faʻaaogaina o lou username ma upu faataga i luga o le upega tafailagi aloaia Sberbank Initaneti.

  4. I le laupepa autu o le 'upega tafaʻilagi, alu i le tab "Faʻaliliuga ma totogi" ma filifili "Faʻaliliu atu i se tagata tumaʻoti i seisi faletupe e ala i auiliiliga".
  5. O le pepa o le a tatalaina i le mea e tatau ona e faʻamatalaina auiliiliga o le tagata e mauaina (lea ua uma ona mauaina i luga o le aloaia QIWI Wallet 'upega tafaʻilagi).

    Ulufale i latou ma faʻaali le aofaʻi o aitalafu, le mafuaʻaga o le totogi. Ina ua uma na kiliki "Faʻaliliu". A manaʻomia, faʻamaonia le taotoga e ala i SMS.

A maeʻa lenei mea, o tupe (a leai se komisi) o le a lafoina atu i le atotupe i totonu ole 1-3 aso pisinisi. O aso saʻo e faʻalagolago i le aofaʻi o le fesiitaiga ma isi foliga. Faʻamolemole ia matau o loʻo avanoa naʻo tagata taʻitoʻatasi.

E mafai ona toe faʻatutuina Qiwi atotupe e ala i le tulaga aloaia a le 'upega tafaʻilagi o le peimeni faiga poʻo Sberbank. Tupe o le a faʻaalu vave toeitiiti lava, aunoa ma le komisi (pe a fai o le aofaʻi o tupe totogi e sili atu i le 3,000 rubles). Afai e te faʻaaogaina le QIWI Wallet polokalama faʻapipiʻi, e mafai ona e lafo tupe i ai.

Faitau foi:
Matou te fesiitai tupe mai QIWI i PayPal pe mai QIWI i WebMoney
Faʻaliliuina tupe i le va o QIWI atotupe

Pin
Send
Share
Send