Fufulu le lipine i Odnoklassniki

Pin
Send
Share
Send


O se uiga taua o soʻo se fesoʻotaʻiga lautele, e aofia ai Odnoklassniki, o se tala fou. O i o tatou vaʻai ai i gaioiga na faia e a tatou uo ma mea na tutupu i vaega ia o loʻo tatou auai ai. Ae i le aluga o taimi, o le a mafai ona tele uo ma nuu. Ma i totonu o le lipine ua i ai le le mautonu ma se tele o faʻamatalaga.

Fufulu le lipine i Odnoklassniki

A o tala fou fafagaina e sili atu faʻaputuputuina i feʻau e uiga i ituaiga uma o mea na tutupu, Odnoklassniki tagata faʻaaogaina ua i ai le manaʻomia e faia se "lautele faʻamamaina" ma faʻatulagaina mataala ulufale. Sei o tatou vaai pe mafai faapefea ona faia lenei mea.

Metotia 1: Aveese mea tutupu mai uo

Muamua, taumafai e fufulu le lipine mai mea na tutupu ma uo. E mafai ona e tape faʻaaliga tasi i le taimi, pe e mafai ona faʻamuta atoa le faʻaali o mea tutupu uma mai soʻo se tagata faʻaaogaina.

  1. Matou te o atu i le OK nofoaga, i le ogatotonu o le itulau alu le matou fafaga talafou. E mafai ona e ofi i totonu i le oomi i le ki "Faapipii" i le itu tauagavale.
  2. O loʻo matamata i tala fou, matou te mauaina le pou o le uo e te manaʻo e tape. Faasino le isumu i luga o le koluse i le pito i luga taumatau o le savali. O tusitusiga na aliali mai: “Aveese le Mea na tupu mai le lipine”. Kiliki i lenei laina.
  3. O le mea na filifilia ua natia. I le mataʻu i lalo menu, e mafai ona faʻamuta atoa le faʻaaliga o tala mai lenei uo e ala i le filifilia “Nana mea uma na tutupu ma talanoaga ma faailoga le pusa faʻafeagai ma ia.
  4. E mafai ona e faʻaleaogaina lau uo uo mai reposts mai se tagata faʻapitoa ona o le siakiina o le pusa tutusa.
  5. I le mea mulimuli, e mafai ona e faitio i le faʻafoeina o le social network pe a fai o le matalalaga mataupu e le tutusa ma ou manatu e uiga i le amio lelei.
  6. Le isi, tatou faaauau pea ona agai i luga o le lipine, aveese lapataiga le aoga ia te oe.

Metotia 2: Faʻamanino Mea na tutupu i kulupu

E mafai faʻamuta feʻeseʻesea gaioiga i au vaega. O iinei foʻi, e faigofie tele mea uma.

  1. Matou te ulufale atu i le upega tafailagi i lau itulau, i le amataga o le talafou fafaga, liliu i luga le faamama "Vaega".
  2. Tatou maua atu i luga o le mea faapipii se savali mai le vaega oe logoina oe na e filifili e tape. I le tala faatusa ma uo, kiliki i luga o le koluse i le itu taumatau, e aliali mai le tusitusiga "Aua le fiafia i ai".
  3. O le mea na filifilia ua aveese mai le kulupu. Lenei e mafai ona faitio e uiga i le anotusi o le pou.

Metotia 3: Faʻamuta mataala vaega

E mafai ona e tape atoa faʻailo mea i le vaega patino oe o lou sui. Seʻio tatou vaai pe faʻafefea ona fai.

  1. I lau itulau i le itu tauagavale kolosi, filifili "Vaega".
  2. I le isi itulau i le itu tauagavale kiliki "Au kulupu".
  3. E i ai ni o tatou nuu pe a tatou le manaʻo e vaʻai ni mea mataʻina i totonu o le tatou Feed. Matou te oi le itulau pito i lalo o lenei vaega.
  4. I le itu taumatau o le ki "Sui" tatou vaaia le aikona ma tolu tafailagi togi, agai le isumu i luga ma i le lisi menu e aliali mai, kiliki Vagana mai le lipine.
  5. Faia! Mea na tutupu i lenei faʻalapotopotoga o le a le toe aliali mai i lau news feed.

Metotia 4: Aveese faʻafitauli mea mai se uo i totonu o talosaga

O telefoni feaveaʻi a Odnoklassniki o loʻo iai foi meafaigaluega faʻamama lipine. O le mea moni, e i ai eseesega mai le '' upega tafailagi.

  1. Matou te tatalaina le talosaga, tusi i totonu, alu i le Ribbon.
  2. Matou te mauaina se faʻaaliga mai se uo matou te mananaʻo e faʻamama. Kiliki i le togi moli ma filifili "Nana mea ua tupu".
  3. I le isi lisi, e mafai ona atoatoa lolo mai le faʻailoa uma mea na tutupu o lenei uo i lou Fafaga i le siakiina o le pusa ma kiliki le faʻamau "Nana".

Metotia 5: Tape ese kulupu mata i apps

I tusi talosaga mo Android ma iOS, o loʻo faʻatinoina le agavaʻa o le matua lolo mai o mataala e uiga i mea o loʻo tupu i totonu o le nuʻu o loʻo e auai ai.

  1. I le laupepa autu o le tusi talosaga, alu i le tab "Vaega".
  2. Ua matou o atu i le vaega "Aʻu" ma matou o le a mauaina se nuu e te le manaʻomia ni mataala mai le tafe.
  3. Ua matou ulufale atu i lenei vaega. Toso le faʻamau "Faatulaga se lesitala"sili atu ile kalafi "Lesitala i le fafaga" faʻasolo le faʻasolo i le agavale.

E pei ona e vaʻaia, o le tapeina o tala fou i lau itulau i le Odnoklassniki e le faigata. Ma afai tagata faʻaoga poʻo vaega e soʻona faʻalavelave, atonu e faigofie atu le na o le tape se uo pe tuʻua le nuu?

Tagaʻi foʻi: Faʻamuta mataala i Odnoklassniki

Pin
Send
Share
Send