Dacris Tapulaʻa faʻavae 8.1.8728

Pin
Send
Share
Send


O loʻo i ai ni polokalama faʻapitoa e fesoasoani e iloilo lelei le faʻatinoina ma le mautu e le gata o le faiga, ae o vaega taʻitasi taʻitasi. O le faia o ia suʻega e fesoasoani e iloa ai vaivaiga i totonu o komupiuta pe saili e uiga i nisi toilalo. I le mataupu lenei, o le a tatou auiliiliina se tasi o sui o ia ituaiga polokalama, o Dacris Benchmark. Tatou amata i le toe iloiloga.

Vaʻaiga o le System

O le faʻamalama autu faʻaalia ai faʻamatalaga autu e uiga i lau faiga, o le aofaʻi o RAM, le faʻapipiʻiina o galuega ma le ata vitio. Le muamua laupepa naʻo faʻamatalaga papaʻu, ma o faʻaiʻuga o suʻega pasi o le a faʻaalia i lalo.

Mo nisi auiliiliga, vaʻai le faʻapipiʻi vaega i le isi laupepa. "Faʻamatalaga faʻatulagaina". Lenei ua tufatufaina mea uma e tusa ma le lisi, le mea o loʻo faʻaalia ai le masini i le itu tauagavale, ma o loʻo avanoa uma faʻamatalaga e uiga i ai o loʻo faʻaalia i le itu taumatau. A manaʻomia le suʻeina o le lisi, ia na ona e ulufale i le suʻesuʻega upu poʻo le faʻaupuga i le laina talafeagai i le pito i luga.

O le vaega lona tolu o le faʻamalama autu faʻaalia ai le togi o lau komepiuta. O se faʻamatalaga lea o le faʻavae o le iloiloina o uiga o le polokalama. A maeʻa suʻega, toe foi i lenei tab e aumai ai faʻamatalaga manaʻomia e uiga i le tulaga o le komupiuta.

Mea faʻataʻitaʻi suʻega

O le galuega autu a Dacris Benchmark o loʻo taulaʻi i le faʻatautaia o suʻega vaega eseese. O le muamua i le lisi o le CPU siaki. Tamoe ma faʻatali ia maeʻa. Fautuaga aoga i luga o le lelei o le faʻagaioia o masini e masani ona aliali mai i le faʻamalama ma se faiga mai luga i le nofoaga saoloto.

Le suʻega o le a muta vave ma o le taunuuga o le a aliali mai vave ile mata. I totonu o se tamai faamalama o le ae vaʻai i le tau na faʻatinoina e le MIPS taua. O loʻo faʻaalia ai le fia miliona o faʻatonuga e faʻaalu e le CPU ile sekone e tasi. O le siakiina iuga o le a faʻaolaina vave ma o le a le tapeina pe a maeʻa le galuega ma le polokalama.

RAM suega

Ole siakiina ole RAM e fai i luga ole tutusa mataupu faavae. E te amata lava ma faʻatali mo le maeʻa. Tofotofoga o le a umi sina umi nai lo le tulaga o le gaosi, talu ai o lenei e faia i le tele o tulaga. I le iʻuga, oe vaʻai i se faʻamalama ma le iʻuga, fuaina i megabytes i le sekone.

Faigata masini suʻega

Uma le faʻavae tutusa o faʻamaoniga, pei ona faia i le lua muamua - i le taimi o nisi gaioiga o loʻo faia, mo se faʻataʻitaʻiga, faitauga poʻo le tusitusi faila o ituaiga eseese. I le maeʻa o suʻega, o le iʻuga o le a faʻaalia foi i se isi faamalama.

Suʻega ata 2D ma 3D

Lenei o le faiga e fai si ese ese. Mo ata 2D, o le a vavaeʻese faʻamalama ma se ata poʻo faʻafiafiaga o le a faalauiloa, se mea e tutusa ma le komepiuta taʻaloga. Le ata o mea eseese o le a amata, aʻafiaga ma faamama o le a aofia ai. I le taimi o le suʻega, e mafai ona e mataituina tulaga faʻavaʻa i le sekone ma latou averesi.

Faʻataʻitaʻiga 3D-faʻataʻitaʻiga e toetoe lava tutusa, ae o le faiga e fai sina faigata tele, manaʻomia sili punaoa mo le ata vitio ma le faʻaaogaina, ma atonu e te manaʻomia e faʻapipiʻi nisi mea aoga, ae aua le popole, o mea uma o le a tupu otometi. A maeʻa ona siakiina, o le a faʻaalia se faamalama fou ma iʻuga.

O le suʻega malosi o le CPU

O le suʻega faʻalavelave e faʻaalia ai le 100% avega i luga ole masini mo se aofaiga ole taimi. Ina ua mavae lena, o le a faʻaalia faʻamatalaga e uiga i lona saoasaoa, suiga ma faʻateleina le vevela, le maualuga maualuga mafai vevela lea e vevela ai le masini, ma isi faʻamatalaga aoga. O le Dacris Benchmark o loʻo iai foi lea ituaiga suʻega.

Advanced suʻega

Afai e le lava mea mo oe i suʻega i luga, matou fautua atu e te tilotilo i totonu o le faʻamalama "Avanoa Maualuga". Lenei, o se tele-tulaga siaki o mea taʻitasi i lalo o tulaga eseese o le a faia. O le mea moni, i le itu tauagavale o le faamalama o loʻo faʻaalia nei suʻega uma. A maeʻa, o iʻuga e sefe ma maua mo le maimoaina i soo se taimi.

Ofisa mataituina

Afai e te manaʻomia e maua ni faʻamatalaga e uiga i le uta o le masini puʻeina ma le RAM, le numera o le tamoe polokalama ma faʻagasolo taualumaga, ia mautinoa e vaʻai i le faʻamalama "Mataituina o le tino". O nei faʻamatalaga uma o loʻo faʻaalia iinei, ma e mafai foi ona vaʻaia le avega o faʻagasologa taʻitasi i luga o masini i luga.

Lelei

  • Tele fuainumera o suʻega aoga;
  • Advanced suʻega;
  • Faaiuga o taua taua e uiga i le faiga;
  • Faigofie ma faigofie vavalalata.

Le atoatoa

  • Le lava le gagana Rusia;
  • E tufatufaina le polokalame mo se tau.

I lenei mataupu, matou suesueina auiliili le polokalama mo le suesueina o le komepiuta Dacris Benchmark, faamasani i suega uma nei ma galuega tauave faaopoopo. O le aotelega, ou te manaʻo e matauina o le faʻaaogaina o ia polokalame fesoasoani e fesoasoani tele e saili ma faʻaleleia vaivaiga i totonu o le system ma le computer atoa.

Sii mai Dacris Benchmark Trial

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 5 i fafo mai 5 (1 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Polokalama Suʻega komepiuta Palemia95 S&M Manatua

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
Dacris Benchmark o se faigofie, ae i le taimi lava e tasi aoga polokalama, ma le fesoasoani o lea faʻataʻitaʻi o le vaega autu o le faiga o loʻo faʻatinoina, faʻapea foi ma le mataituina o punaoa ma le tulaga o mea.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 5 i fafo mai 5 (1 palota)
Faigaluega: Windows 7, Vista, XP
Category: Iloiloga polokalame
Atinaʻe: Dacris Software
Tau: $ 35
Tele: 37 MB
Language: Igilisi
Lomiga: 8.1.8728

Pin
Send
Share
Send