Toe Maua Mea Leiloa i luga o le Android

Pin
Send
Share
Send

Afai na e faʻafuaseʻi ona 'aveʻese faʻafesoʻotaʻi i luga o le Android, pe afai na faia e le malware, ona toe mafai lea ona toe fuatai faʻamatalaga tusi telefoni i le tele lava o taimi. Peitai, afai e te leʻi faia o se kopi faaleoleo o au fesoʻotaʻiga, o le a toetoe lava a le mafai ona toe faafoi atu i latou. O le mea e lelei ai, e tele telefoni feaveaʻi o loʻo iai se otometi faʻapitoa foliga.

Android faʻafesoʻotaʻi toe faʻafouina gaioiga

Ina ia foia lenei faʻafitauli, e mafai ona e faʻaaogaina le tolu-vaega polokalama poʻo le faʻaaoga le masani system function. O nisi taimi e le mafai ona faʻaaoga le auala lona lua mo ni mafuaaga. I lenei tulaga, e tatau ona e fuafua i le fesoasoani a isi-vaega polokalama.

Metotia 1: maoae faaleoleo

O lenei apalai e manaʻomia e toe faaleoleo faʻamaumauga taua i luga o le telefoni ma toe faʻafoʻi mai le kopi a pe a talafeagai. O se mea taua tele o lenei polokalame, o le mea moni a aunoa ma se faaleoleo, e leai se mea e mafai ona toe faʻaleleia. E mafai la e le faiga na ona faia ni kopi talafeagai e te manaʻomia e faʻaaogaina ma le Super Backup.

Sii mai Super Backup mai Play Maketi

Faatonuga:

  1. Sii maia le tusi apalai mai le Play Maketi ma tatala. O le a fesili mo le faatagaga i le faamatalaga i luga o le masini, lea e tatau ona tali lelei.
  2. I le tusi talosaga autu, filifili "Faʻafesoʻotaʻiga".
  3. O lenei kiliki Toe Faʻafoi.
  4. Afai e iai sau kopi talafeagai i lau telefoni, o le a fesiligia oe e faʻaaogaina. A e leʻi otometi ona iloaina, o le talosaga o le a unaʻia oe e taʻu tonu le ala i le faila manaʻomia i le lima. I lenei tulaga, o le toe faʻaleleia o fesoʻotaʻiga i lenei auala o le a le mafai ona o le leai o se kopi gaosia.
  5. Afai e maua lelei le faila, o le tusi talosaga o le a amata le toe faʻaleleia o le gaioiga. I le taimi o le a, le masini ono reboot.

O le a tatou mafaufau foi pe faʻapefea ona faʻaaoga lenei tusi apalai e fausia ai se faʻaleleia kopi o fesoʻotaʻiga:

  1. I le faamalama autu, filifili "Faʻafesoʻotaʻiga".
  2. O lenei kiliki "Faaleoleo"pe e "Toe faʻafesoʻotaʻi fesoʻotaʻiga ma telefoni". O le parakalafa mulimuli e faʻatatau i le kopiina na o fesoʻotaʻiga mai le tusi telefoni. E fautuaina e filifili lenei filifiliga pe a le lava le avanoa avanoa i totonu o le manatuaina.
  3. Le isi, o le a fai atu e avatu se igoa i le faila ma filifili se nofoaga e teu ai. Lea oe mafai ona tuʻu uma mea i le le masani.

Metotia 2: Sync ma Google

I le tulaga masani, tele masini Android e ogatasi ma le Google tala o loʻo fesoʻotaʻi atu i le masini. I ai, e mafai ona e siaki le tulaga o le telefonipoto, maua mamao avanoa i ai, ma toe faʻafoʻiina nisi faʻamaumauga ma sisitema faʻatulaga.

Le tele o taimi, faʻafesoʻotaʻiga mai le tusi telefoni e ogatasi ma Google teugatupe i la latou lava, o lea, e le tatau ona i ai ni faʻafitauli ma le toe faʻafou le tusi telefoni e faʻaaoga ai lenei metotia.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona sync Android fesoʻotaʻiga ma Google

O le tuʻu mai i tua o se kopi o fesoʻotaʻiga mai le Google cloud servers o loʻo mulimuli mai:

  1. Tatala "Faʻafesoʻotaʻiga" luga o le masini.
  2. Kiliki le ellipsis aikona. Mai le lisi, filifili Toe faʻafesoʻotaʻi.

O isi taimi i mea e fesoʻotaʻi ai "Faʻafesoʻotaʻiga" e leai ni ki talafeagai, o lona uiga e lua filifiliga:

  • E leai se faaleoleo i luga ole Google server;
  • O le le lava o faʻamau talafeagai o se mea sese i le gaosi oloa, na tuʻuina lona atigi luga o oloa Android.

Afai oe feagai ma le filifiliga lona lua, faʻafesoʻotaʻi toe faʻafouina e mafai ona faia e ala i se Google tautua faʻapitoa, o loʻo maua i le fesoʻotaʻiga lalo ifo.

Faatonuga:

  1. Alu i le Google Contacts tautua ma filifili i le itu tauagavale Toe faʻafesoʻotaʻi.
  2. Faamautu ou faamoemoega.

A faapea o lenei faʻamau e le faʻagaioia foi i luga o le upega tafaʻilagi, ona leai lea o ni faʻaleleia, o le mea lea, o le a le mafai ona toe faʻafou ai fesoʻotaʻiga.

Metotia 3: EaseUS Mobisaver mo Android

I lenei auala, ua uma ona tatou talanoa e uiga i se polokalama mo komepiuta. Ina ia faʻaogaina, e tatau ona e faʻapipiʻi aa-aia tatau i luga o le telefoni. I ai, e mafai ona toe faʻafoʻi toeitiiti lava o faʻamatalaga uma mai se masini Android e aunoa ma le faʻaaogaina o ni faʻafitauli.

Faitau atili: Faʻafefea ona maua aia tatau ile Android

Faʻatonuga mo le toe faʻafoʻiina o fesoʻotaʻiga faʻaaogaina lenei polokalama e pei ona taua i lalo:

  1. Muamua e tatau ona e faʻatulaga lau telefoni. A maeʻa ona maua aia tatau e tatau ona e faʻatagaina "USB debugging faiga". Alu i le "Tulaga".
  2. Filifili aitema "Mo tagata atiaʻe".
  3. Vaʻai foi: E faʻapefea ona faʻatagaina le atinaʻe auala ile Android

  4. I totonu, sui le tapulaa "USB debugging faiga" i luga o tuutuuga Faʻataga.
  5. Ia faʻafesoʻotaʻi le telefoni i le PC e faʻaaoga ai le uaea USB.
  6. Faaoso le polokalama EaseUS Mobisaver i lau komepiuta.
  7. Sii mai le EaseUS Mobisaver

  8. O se faʻasilasilaga o le a aliali mai i le telefoni o loʻo taumafai seisi vaega lona tolu ia maua aia tatau. E tatau ona e faatagaina o ia e mauaina.
  9. O le faagasologa o le mauaina o aia tatau e ono sekone sekone. A maeʻa lena mea, o le telefoni puʻeina o le a otometi lava ona suʻe mo toega faila.
  10. A maeʻa le faʻagasologa, o le a musuia oe e toe faʻafoʻi faila na maua. I le itu tauagavale o le polokalama, alu i le laupepa "Faʻafesoʻotaʻiga" ma siaki uma faʻafesoʻotaʻiga e te fiafia i ai.
  11. Kiliki i luga "Toe Maua". O le toe faaleleia faiga o le a amata.

I le faʻaaogaina o metotia faʻamatalaina i luga, e mafai ona e toe faʻafoʻiina le fesoʻotaʻiga. Ae peitaʻi, afai e leai sau laupepa i luga o lau masini poʻo lau Google account, ona e faʻamoemoe lea na o oe i le metotia mulimuli.

Pin
Send
Share
Send