Faʻafefea ona faʻateleina le leo i luga ole Android

Pin
Send
Share
Send

Tele o tagata e faʻaaogaina le telefoni e manaʻomia le faʻateleina o le leo i luga ole masini. Lenei e ono mafua ona o le maualalo maualalo tapulaʻa maualuga o le telefoni, poʻo i ai ni faʻaletonu. I totonu o lenei mataupu, tatou iloiloina le autu auala e mafai ai ona e faia ituaiga uma o manipulations i le leo o lau gadget.

Faʻateleina le leo i le Android

E tolu faʻapitoa auala mo le faʻafoeina o le leo maualuga o se telefoni, e tasi le isi, ae le aoga i masini uma. I soo se tulaga, o tagata taʻitasi o le a maua le avanoa talafeagai.

Metotia 1: Tulaga Leo Faʻateleina

Lenei auala ua iloa i tagata telefoni uma. E aofia ai i le faʻaaogaina o pipi o le meafaigaluega e faʻaopopo ma faʻaitiitia le voluma. I le avea ai o se tulafono, latou te tu i luga o le itu itu o se masini feaveaʻi.

A e kiliki i luga o se tasi o nei faʻamau, o se uiga lisi mo le suia o le leo tulaga e aliali mai i le pito i luga o le telefoni mata.

E pei ona e iloa, o le leo o telefoni poto e vaevaeina i ni vaega: telefoni, faʻasalalauga ma se uati. A e fetaomiina le ki meafaigaluega, o le ituaiga o leo o loʻo faʻaaogaina e suia. I se isi faaupuga, pe a fai o se vitio e taina, o le multimedia leo o le a suia.

E mafai foi ona fetuunai ituaiga uma o leo. Ina ia faia lenei mea, pe a faʻateleina le maualuga tusi, kiliki i luga o le au faʻapitoa - o le iʻuga, o le a tatalaina se lisi atoa o leo.

Ina ia suia le leo tulaga, faʻasolo atu le faʻaseʻe i luga o le lau e faʻaaoga ai ni popo masani.

Metotia 2: Faʻatulagaina

Afai o le masini mea faamau mo fetuunaiga o le voluma tulaga malepelepe, e mafai ona faia le tutusa gaioiga e pei ona faamatalaina i luga e faʻaaoga le faʻatulagaina. Ina ia faia lenei mea, mulimuli i le algorithm:

  1. Alu i le menu Leo mai telefonipoto tulaga.
  2. Tatala le vaega filifiliga filifiliga. O iinei e mafai ona e faia uma mea tatau. O nisi tagata gaosi i le vaega lea ei ai faʻaopopo auala e faʻatagaina ai oe e faʻaleleia le lelei ma le tele o le leo.

Faiga 3: Faʻapitoa Talosaga

O loʻo i ai taimi e le mafai ai ona faʻaaoga metotia muamua pe e le talafeagai foi. E fetaui lea i tulaga e mafai ai ona maualuga le leo e mafai ona 'ausia i lea auala e le talafeagai ma le tagata faʻaaoga. Ona oo mai lea i se taimi laveaʻi le polokalama o le vaega lona tolu, i se tulaga lautele i luga o le Play Maketi.

Mo nisi fausiaina, o polokalame faʻapitoa ua fausia i totonu e pei o mea masani mo meafaigaluega. O le mea lea, e le masani ona manaʻomia e download mai i latou. Tuusaʻo i lenei tusitusiga, o se faʻataʻitaʻiga, o le a tatou mafaufau i le faiga o le faʻateleina o le leo tulaga faʻaaogaina le maua fua talosaga Volume Booster GOODEV.

Sii maia Volume Booster LELEI

  1. Sii mai ma tamoe le talosaga. Faitau ma le faaeteete ma malilie i le lapataiga aʻo leʻi amataina.
  2. O se tamai menu e tatalaina ma se tasi faʻasolosolo faasee. I ai, e mafai ona faʻateleina le voluma o le masini i luga i le 60 pasene luga o le masani. Ae ia faʻaeteete, ona o loʻo iai le avanoa e faʻaleaga ai le failauga o le mea faigaluega.

Metotia 3: Inisinia menu

E le tele o tagata iloa e toetoe o telefoni uma e iai le mea lilo lisi e faʻatagaina oe e faia ni gaioiga i luga o se masini feaveaʻi, e aofia ai faʻatulagaina o le leo. E faʻaigoaina inisinia ma na faia mo tagata atiaeina ma le sini o le faʻasologa o masini mulimuli.

  1. Muamua e tatau ona e alu i totonu o lenei lisi. Tatala le numera telefoni ma faʻaofi le numera talafeagai. Mo masini mai eseese gaosi, o lenei tuʻufaʻatasi e ese.
  2. Tagata gaosiFaʻailoga
    Samsung*#*#197328640#*#*
    *#*#8255#*#*
    *#*#4636#*#*
    Lenovo####1111#
    ####537999#
    Asosi*#15963#*
    *#*#3646633#*#*
    Sony*#*#3646633#*#*
    *#*#3649547#*#*
    *#*#7378423#*#*
    HTC*#*#8255#*#*
    *#*#3424#*#*
    *#*#4636#*#*
    Philips, ZTE, Motorola*#*#13411#*#*
    *#*#3338613#*#*
    *#*#4636#*#*
    Acer*#*#2237332846633#*#*
    LG3845#*855#
    Huawei*#*#14789632#*#*
    *#*#2846579#*#*
    Alcatel, Fly, Texet*#*#3646633#*#*
    Saina gaosi (Xiaomi, Meizu, etc.)*#*#54298#*#*
    *#*#3646633#*#*
  3. Ina ua uma ona filifilia le sao saʻo, o le inisinia menu o le a matala. A faʻaaoga swipes, alu i le vaega "Hardware Suʻega" ma popo le aitema "Leo".
  4. Ia faaeteete pe a galue i le inisinia menu! Soʻo se mea le saʻo ona faʻatulagaina e mafai ona afaina ai le faʻatinoina o lau masini mo le sili atu le leaga. O lea la, taumafai e tausisi i le faʻavasegaina o loʻo i lalo.

  5. E i ai ni leo leo auala i lenei vaega, ma e taʻitoʻatasi ma fetuutuunai:

    • Faiga masani - toe gaosia leo masani e aunoa ma le faʻaaogaina o faʻalogologo poʻo se isi lava mea;
    • Faiga leo e faʻaaoga - ua faʻagaoioia faʻafesoʻotaʻiga ma isi laina telefoni.
    • Faiga LoudSpeaker - failauga telefoni;
    • Headset_LoudSpeaker Mode - failauga ma headphone;
    • Tautalaga Faʻaleleia - talanoaga talanoaga ma le tagata faʻatalanoa.
  6. Alu i le faʻasologa o le manaʻomia auala. I manatu ua faʻailoaina i le faʻamalama, mafai ona e faʻateleina le aofaʻiga o le taimi nei i le maualuga, faʻapea foi ma le tapulaa maualuga faʻatagaina.

Metotia 4: Faʻapipiʻi le Patch

Mo tele smartphones, tagata fiafia na atiae ni faʻapipiʻi faʻapitoa, o le faʻapipiʻiina o ia faʻataga e faʻaleleia atili ai le lelei o le toe faʻaleleia o le leo ma na o le faʻateleina o le playback le maualuga tulaga. E ui i lea, e le faigofie ona suʻe ma faʻapipiʻi na faʻaupegaina, e sili ai i latou o loʻo le faʻaaogaina le mea lea.

  1. Muamua lava, e tatau ona e maua aa aia.
  2. Faitau atili: Maua Root aia tatau ile Android

  3. A maeʻa, e tatau ona e faʻapipiʻiina le toe faʻafouina. E sili le faʻaaogaina o le TeamWin Recovery (TWRP) talosaga. I luga o le tulaga aloaʻia 'upega tafaʻilagi a le tagata atiaʻe, filifili lau faʻataʻitaʻiga telefoni ma download le manaʻomia. Mo nisi telefoni poto, le talafeagai laia i le Play Maketi e talafeagai.
  4. Isi auala, e mafai ona e faʻaogaina le CWM Recovery.

    Faʻamatalaga auiliili i luga o le faʻapipiʻiina isi toe faaleleia e tatau ona sailia i luga ole Initaneti oe lava. Mo nei faʻamoemoe, e sili le alu i faʻatalanoaga fono, saili vaega i luga o mea faʻapitoa.

  5. Ole mea la e tatau ona e sailia le ia. Toe fai, e tatau ona liliu i faʻatalanoaga tematik, o loʻo faʻamauina i se tele tele o fofo eseese mo le tele telefoni. Saili le tasi e fetaui ma oe (pe a iai o loʻo iai), download i ai, ma faʻapipiʻi i luga ole memory card.
  6. Faaeteete! E te faia uma nei ituaiga faʻataʻitaʻiga i lou lava faigata ma lamatia! E i ai pea le avanoa e iai se mea o le a sese i le taimi o le faʻatulagaina ma le faʻagaioiga o le masini mafai ona matua afaina.

  7. Toe fai i luga lau telefoni pe a tupu ni faʻafitauli.
  8. Faitau atili: Faʻafefea ona faaleoleo Android masini muamua firmware

  9. Ia, faʻaaoga le TWRP talosaga, amata faʻapipiʻi le patch. Ina ia faia lea mea, kiliki i luga "Faapipiʻi".
  10. Filifili se muamua-download patch ma amata le faʻapipiʻi.
  11. A maeʻa le faʻapipiʻiina, e tatau ona aliali mai le faʻaoga talafeagai, faʻataga ai oe e faia le faʻatonuga talafeagai e suia ma faʻaleleia le leo.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona tuʻuina se masini Android i le Toe Fuataiga

Faaiuga

Oe pei ona e vaʻai, faʻaopopo atu i le tulaga masani e faʻateleina ai le leo e faʻaaoga ai ki o le atamai o le telefoni, e i ai isi metotia na faʻatagaina oe e faigofie ona faʻaititia ma faʻateleina le leo i totonu o tapulaʻa tapulaʻa, ma faia faʻaopopo faʻaopoopo na faʻamatala i totonu o le tusitusiga.

Pin
Send
Share
Send