IPhone faila Pule

Pin
Send
Share
Send


Faila pule o se ituaiga aoga tele mo le iPhone, faʻatagaina oe e teuina ma vaʻavaʻai ituaiga eseese o faila, faʻapea foi ma faʻaulufale mai latou mai le tele o punaʻoa. Matou te aumaia ia oe mafaufau se filifiliga o le sili faila pule mo lau iPhone.

Faila faila

O se galuega faʻaaoga e tuʻufaʻatasia ai le gafatia o se faila pule ma se browser. E mafai ona tatala faila PDF, Microsoft Office pepa aloaia, vaʻavaʻaia meafaitino anotusi, feaveaʻi faila i luga o Wi-Fi (e tatau ona fesoʻotaʻi uma masini e tasi i le uaealesi fesootaiga), lagolagoina Apple iWorks afifi pepa aloaia ma sili atu.

O faila e mafai ona faaulufale mai i le polokalame e ala i se browser, Wi-Fi, tuusaʻo e ala i iTunes ma mai lauiloa ao tautua e pei o Dropbox ma OneDrive, mo se faʻataʻitaʻiga. Ae paga lea, o le polokalame e le o faʻatupeina ma le lagolago mo le gagana Lusia, ma i le faʻasaʻolotoga fua o loʻo i ai se faʻasalalauga faʻapitoa.

Tuʻu i lalo le Pule Pule

Filemaster

O se sili faila faila mo lau iPhone ma le tele afifi o foliga: faʻaulu mai faila mai i punavai eseese (Wi-Fi, iTunes, tautua o ao, browser ma isi talosaga), o se leo ma le ata vitio e lagolagoina le tele o lauiloa lauiloa ala faila o faʻasalalauga, puipuia upu faʻatonutonu, vaʻai. pepa aloaia (Word, Excel, PDF, ZIP, RAR. TXT, JPG ma le tele o isi), faʻafoeina o ata ma vitio teuina i iPhone, ma sili atu.

O le le lelei o le talosaga aofia ai e le o le maualuga-lelei auiliiliga mamanu, le mautonu Lusia-gagana nofoaga, faapea foi ma le i ai o faʻalavelave faʻasalalauga, lea, i le ala, e mafai ona faigofie ona tape mo se tamai totogi tasi-taimi.

Sii maia le FileMaster

Pepa aloaia 6

O se lauiloa faila pule e mafai ai ona e teu, taʻalo ma faʻapipiʻi faila. I totonu o foliga mataina o Pepa aloaia, matou te maitauina se tagata taalo faʻaaogaina ma le mafai ona faʻalogologo musika ma vitio i luga o le initaneti ma e aunoa ma le fesoʻotaʻi atu i se fesoʻotaʻiga, faʻaulu mai faila mai le tele o punaoa, o se mea sa faʻaaogaina i totonu o le browser, password password, ma otometi synchronization.

O le tusi talosaga e faʻaaogaina ma le maualuga-lelei tulaga faʻapitoa ma le lagolago mo le gagana Rusia. E le gata i lea, o le lisi o tautua lagolago ao e sili lautele tele iinei nai lo isi tali tutusa tali.

Sii mai Pepa 6

Taga pepa

Faʻatinoina o faila e faʻatinoina mo le teuina o nofoaga o faila ma le mafai ona vaʻaia. E lagolagoina le faʻaaliga o pepa faʻatusa pei o faila Microsoft Office, PDF, ata faʻatusa, musika ma vitio, iWorks pepa aloaia ma isi foliga.

O faʻamaumauga teuina i Papu e mafai ona puipuia le password (numera poʻo faʻatusa ata), tuʻuina atu faila ma uo, o loʻo i ai galuega mo le ulufale atu i faʻamaumauga teuina i cloud drive, faia o faila TXT, faʻaliliuina faila e ala iTunes ma Wi-Fi. O le fua fua o le talosaga e le gata faʻaalia faʻasalalauga, ae faʻatapulaʻaina foʻi le ulufale atu i nisi galuega. Le tapulaa mafai ona aveesea e ala i le faaaogaina o le tasi-taimi totogi, faapea foi ma le matamata faasalalauga.

Tuʻu i lalo Papu

Faila faila

O se aʻoaʻoga lautele mo le faʻaopopoina, vaʻai ma le teuina o faila o foliga eseese i lau iPhone. O mea taua e aofia ai le puipuia o le upu faataga, lagolago mo sili atu nai lo 40 faila faila, galulue ma faila, fatuina tusitusiga faila ma leo leo, faʻaulufale mai i punaʻoa eseese, aveeseina mai faʻamaumauga mai faʻamaumauga, faʻapea foi ma se faʻaaogaina faʻasalalauga.

Ou te fiafia na faʻalauaʻitele e le au atiaʻe le fausaga o le fesoʻotaʻiga ma le lagolago mo le gagana Lusia. Afai e le fetaui ma oe i le faʻailoga masani o le File Hub, e iai lava le avanoa e suia ai le autu. E le mafai ona tuuaia le faʻasaoloto fua i le leai o ni galuega, ae i le fesuiaʻi i le PRO, o le a mafai ona e faʻauaua faʻamatalaga i le va o masini iOS e ala i Bluetooth, fesuiaiga faamatalaga e ala FTP, WebDAV, Samba, ma o le ua fausia i totonu o le tagata lagolago o le a lagolagoina le toe taina o uma lauiloa musika ma fomu vitio.

Sii maia le Failautusi

USB Disk SE

Afai o loʻo e sailia se faigofie, ae i le taimi lava e tasi faʻagaioia faila faila mo iPhone, ia mautinoa e te mafaufau lelei i le USB Disk SE. O lenei talosaga o se faʻavaomalo le vaʻavaʻai o faʻamaumauga ma mea faʻasalalau o loʻo i ai ma le agavaʻa e ave ai faila mai i punaʻoa eseese - pe o ni faila o loʻo teuina i luga o se komupiuta pe o ao foʻi.

I totonu o aoga aoga o le USB Disk SE matou faʻamamafa le mafai ona fausia faila, suia le faʻaali tulaga o pepa, faʻaali faila natia, le gaioiga o le fufuluina o le cache e sefe ai le avanoa i luga o le masini, faapea foi ma le laisene fua ma le leai se faʻasalalauga.

Sii mai le USB Disk SE

FailautusiGO

O se faila pule faaeeina i ai ma le tomai o se archiver, o le maimoa mai o ituaiga eseese o faila ma se meafaigaluega mo le mauaina o totonu i totonu o lau iPhone. Faʻatagaina oe e puipuia nisi faila ma se faʻamatalaga i se faila faʻapitoa, faʻapipiʻi pepa i tusi, faʻaulu mai faila e ala i iTunes, iCloud ma WebDAV. O se faʻaopopoga manaia, o loʻo i ai le lagolago AirPlay, lea e mafai ai ona e faʻaali se ata, mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o le televise TV.

Ae paga lea, o le au atiaʻeina latou le tausia o le i ai o le gagana Lusia (faʻatatau i le numera o aitema o mea, o lenei faʻaletonu o taua tele). E le gata i lea, o le tusi talosaga ua totogiina, ae ua i ai le 14-aso tofotofoga taimi, lea e te faʻailoa ai pe o le FileBrowserGO e taua tele le faʻaeteeteina.

Sii maia le FileBrowserGO

Tuuina atu i le latalata mai o le iOS faagaoioia faiga, faila pule mo le iPhone maua teisi eseese gafatia nai lo, fai atu, Android. I soʻo se tulaga, soʻo se faʻatatau aoga e tatau ona i ai i luga o lau mea faigaluega, pe a fai o se tasi o na mea o se mea faigaluega lautele mo le vaʻaia eseese faila faila.

Pin
Send
Share
Send