Selena 2017

Pin
Send
Share
Send

Selena o se aoina o se aofaʻi numera o mea faigaluega ma galuega mo le fuafuaina ma le fuafuaina o fale fausaga. Faʻafetai i lenei polokalame, tagata faʻaaogaina e mafai ona vave faia se ata, fuafua le malosi ma le mautu, faia se suiga i galuega fausiaina. Sei o tatou vaʻai i lenei polokalame faʻakomipiuta i sili auiliiliga.

Faʻaopopoina se galuega fou

Afai e te manaʻo e fuafua le taualuga, galue i se kalafi ata ma se vaalele pe faia se fua faatatau mo se vaega patino, e tatau ona e muamua faia se galuega fou. Selena e tele ituaiga o galuega mo le galue i luga o le vaalele pe ile avanoa. Filifili le talafeagai, faʻamanino le nofoaga teuina ma faʻaigoa le galuega.

Laulau faatonu

E tele ituaiga o faatonu e fausia i totonu o le polokalama, o le a tatou iloiloina taʻitasi ma auiliili, ma amata i se laulau. Lenei, faatasi ai ma le fesoasoani a laulau, ua faʻaopopo faʻamatalaga e le gata e uiga i le galuega atoa, ae faʻapea foʻi e uiga i elemene tagata taʻitasi, mea na faʻaaoga i le taimi o le fausiaina. O loʻo faʻaalia se lisi o pule faʻatautaia i le itu taumatau.

E moni tele galuega i totonu o lenei faatonu, latou i totonu o le pop-up menu. O laulau o le a le eseese tele, ae taʻitasi teuina i se nofoaga patino i le poloketi lisi. Faʻatumu laina o loʻo manaʻomia, ona faʻaaoga lea o le fausia-in function e lafo le pepa e lolomi.

Galue i se faʻatusa ata

Le masani ona faʻaogaina faʻatulafonoina faatonu. E faʻatagaina oe ona fai ata ma ata. E elemene mea faʻaopoopo e faʻaaoga le lisi masani o mea faitino ma foliga. Filifili le talafeagai ma kiliki i luga Faiae faaliliu le aitema i le nofoaga galuega. I se faʻaopopoga, tusi lesona a le tatau ona maua iinei.

Le lagolago le galuega i 3D. Vaʻaiga suiga peʻa fai o se tasi o ki i le pito i luga o le potu galue. O suiga e vave aoga, ma ina ia toe foʻi i le amataga tulaga, e tatau ona e tape seisi faʻaaliga.

O loʻo i ai isi mea faigaluega ma galuega i le itu taumatau. Le faʻaaogaina, ua fausia ni faʻamaumauga fou poʻo le elemene ua motusia, laina eseese e fausia ma faʻagaioia ma laupepa o loʻo faia, lea e taua pe a galulue ma se volumetric poloketi.

Meatotino Meatotino

E mafai ona e faʻatinoina lau oe lava mea ile faʻamatalaina i se vaega pe faʻaopopo au oe lava filifiliga i ai. Ua faia lea i le faʻamalama e faʻapitoa ai le faʻatulagaina o ata. Fausia se vaega fou, lafo ni fasi iina, faamaoti a latou tapulaʻa ma faʻaopopo mea. A maeʻa, o le a sefe otometi suiga.

Vaega Faatonu

Le sui mulimuli galue ma vaega. O le tagata faʻaaoga mafai ona toe teuteu elemene faʻaopopo pe tusi latou lima. O se vaega database ua faia pe faʻapipiʻi eseese ina ia faʻasaoina uma suiga mo le lumanaʻi.

Mea faletusi

Ua uma ona matou taʻua luga o Selena e talafeagai mo le faia o fua faatatau, o lenei vaega o faia lea e faʻaaoga ai le fausia-i lisi ma mea. E mafai ona e teuteu laulau, tape laina, faaopoopo au oe lava mea. O nei faʻamatalaga e faʻaaogaina pe a faʻaopopo mea i vaega pe e te manaʻomia e taʻu mea moni.

Lelei

  • E i ai le gagana Lusia;
  • Tele auala faʻagaioiga;
  • Fausia-i totonu faletusi o mea;
  • Faigofie ma tupu fua.

Le atoatoa

  • E tufatufaina le polokalame mo se pili;
  • Le tutusa o laulau i le faatonu.

E mafai ona tatou fautua saogalemu atu le Selena polokalama afifi ia i latou uma e manaʻomia e saunia se polokalame, fai se fuafuaina pe fai se fua faatatau i se taimi puʻupuʻu taimi. Siaki le faʻataʻitaʻiga vaega, lea e toetoe lava le faʻatapulaʻaina galuega aʻo leʻi faatauina se atoa.

Sii maia faʻataʻitaʻiga lomiga o Selena

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 5 i fafo mai 5 (1 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Polokalama mo le fuafuaina o le taualuga Lotogatasi 3d Stencyl ABBYY PDF Fesuiaiga

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
Selena o se polokalame komipiuta a le tele o mea e mafai ai ona e tusia se fuafuaina o soʻo se tulaga o lavelave, fai se faʻatatau ma fuafua le malosi ma le mautu o nisi mea.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 5 i fafo mai 5 (1 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, XP, 10
Category: Iloiloga polokalame
Atinaʻe: Selena BOS Ltd
Tau: 40 $
Tele: 54 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 2017

Pin
Send
Share
Send