PDF atoa 4.1.45

Pin
Send
Share
Send

PDF Faatumu - o se polokalame ua fuafuaina e fausia, vaʻai ma teuteu PDF pepa.

PDF foafoaga

Polokalama mafai ona fausia pepa e faʻaaogaina ai le puʻeina o faʻamaumauga mai se tagata tilotilo. Na faia le foafoaga i ni auala se lua: o se ata faigofie ma se tusitusiga e mafai ona sailia. I le tulaga lona lua, o le tekonolosi mo le iloaina o tusitusiga i ata ua faʻaaogaina.

Virtual lolomi

Lenei faʻailoga e mafai ai ona e faʻaaogaina le polokalame o se masini mama e lolomi faila i le PDF format. E mafai e le masini lolomi i apalai uma e i ai le galuega lolomi, e pei o le Word.

A lolomiina se pepa faʻaaogaina o lenei polokalama, faʻaopopo atu i le faʻavae faʻatulagaina - tulaga, faʻasologa, numera o kopi, ma isi, e mafai ona e faʻataʻitaʻia tulaga mo le puipuia o le faila mai le faʻatagaina avanoa i mea uma pe i faʻatonutonu galuega.

Lelei faʻatulaga tulaga faʻatagaina oe e suia le lolomi tulaga mai le maualuga mo faʻaaoga faʻatau i lalo mo le vave utaina i luga o itulau itulau web.

Faʻatonutonu

Ae paga lea, o le tele o faʻatonutonuga galuega ma tulaga faʻatulagaina o loʻo avanoa i le vaega totogi o le polokalama. O loʻo i ai galuega faʻagaoioiga mo le faʻaopopoina ma le faʻatonutonuina o itulau, tusitusiga ma ata, auina atu i fafo ma le faʻaliliuina o faila i ituaiga eseese, fausiaina faʻamaumauga lomiga o PDF / A-x, faʻapipiʻi o pepa faʻapipiʻi ma faʻaaliga, iloa tusitusiga, faʻapea foi ma le tulaga maualuga puipuiga.

Auina pepa e ala ile imeli

O le polokalama e mafai ai ona e lafoina faila e ala i le i-meli tuʻusao mai le kalafi faʻamatalaga. O pepa e faʻapipiʻi mai i le feʻau i totonu o le tusi talosaga, o loʻo faʻaogaina e le komepiuta o le lefaainumera imeli tagata faʻatau.

Lelei

  • Aloaia o tusitusiga i luga o ata;
  • Faʻaogaina se masini lolomitusi;
  • Faila puipuiga tulaga;
  • Le iai o le Lusia lomiga.

Le atoatoa

  • Totogi laisene;
  • Le lomiga saoloto leai se tele o le galuega faʻatonutonu, e le faʻatagaina e iloilo atoatoa le mafaia o le polokalama.

PDF atoatoa o se tasi o le tele o polokalame mo le galulue ma PDF faila ma se faʻavae seti o mea faigaluega. I le faʻavae faʻavae, naʻo polokalama e mafai ona faʻaaogaina o se auala e vaʻavaʻaia ma lolomiina pepa, e aunoa ma le ono mafai ona toe teuteu.

Tuʻu mai le faʻamasinoga o le PDF

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 0 i fafo mai 5 (0 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

CutePDF Tusitala pdfFactory Pro Shingles atamamai Faia 7-pdf

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
PDF Atoatoa - o se polokalame mo le fausiaina o PDF faʻaaogaina faʻamaumauga mai se sikaili ma lolomiina i luga o se komepiuta lolomi. O lo oi ai galuega faʻatino o le puipuiga ma le faʻalauteleina o faila, faʻatagaina oe e teuteu pepa.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 0 i fafo mai 5 (0 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atinaʻe: PDF Complete, Inc.
Tau: 39 $
Tele: 57 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 4.1.45

Pin
Send
Share
Send