Tapa pepa puipui Talosaga mo Android

Pin
Send
Share
Send


E faigata ona teena le mea moni o le toatele o tatou e faʻaalu le tele o le taimi ile faʻamalama o telefoni poʻo papamaa. E le gata i lea, o le tele o ia tekonolosi o loʻo faʻatinoina i luga o le faavae o le Android. Lea e naʻo le tele o tagata ua i ai le agavaʻa e suia ai latou mea tau, tusa ma le itu o le fesoʻotaʻiga.

E mafai ona amata amata le liliuina o lau telefoni e ala i le suia o le pepa puipui. O se vaʻaiga iloga o le Android faʻagaioioiga sisitema o Live Wallpaper. Lenei o se ituaiga o faʻaola mataʻutia, ua leva ona alofagia e tagata faʻaaogaina ona o lona le masani ai. E tatau ona tatou mafaufau poʻo a ni mea e ofo mai e tagata atiaʻeina tatou ma pe o le a le mea e te sailia pe a download.

Fale gaosi

Aau iʻa - o se auala umi lea e toʻafilemu ai ma e paleni ai. O lea ua tapa e le au atamamai, ma e talanoa i latou e ana ia fagafao. Ae o le amataina o ia mea e le taugofie tele, ma e leʻo tatou i taimi uma ile fale, o lea e sili ai le faʻapipiʻiina o laupepa ola i luga o lau telefoni. E faʻamautinoa mai e le tagata gaosi ia i matou o se mea moni moni wallpaper lea, e le gata i lea, e mafai ona faʻapitoa. I soo se tulaga, tusa lava pe e te seasea popole pe le lagona le alofa mo waterfowl, o ia wallpapers o le a avea ma se matagofie suia mo ata masani.

Maua mai Meaola Olaola

Vaipuna

Atonu e te le fiafia i iʻa, ae fiafia tagata uma i a latou nofoaga, aua o le vai le puna o le ola. Ma afai e le na o le vaituloto, ae o le afu, o loʻo tu saʻo i lau telefoni? Victoria Falls poʻo Niagara? E leai se mea o i ai, ona o se 3D animation e lagolagoina le faiga moe ma e toetoe lava e le o faʻaaogaina le telefoni a le telefoni, lea o se mea taua tele. Atoatoa fua, tasi ma le taimi uma.

Sii mai Paʻu Paʻu Vaa

Timu

O le timu o se mea masani o loʻo manaʻo i ai nisi, ae leai. Peitaʻi, o le isi manatu lea na maua se faʻaogaina sili ma ua avanoa nei mo tagata faʻaaogaina. I le auala, i tua atu mafai ona avea ma se mea. Maua se ata matagofie o le taumafanafana vaomatua ma manatu e le lava na o timuga fou? Tuu i luga ole pito i tua ma ki le tusi talosaga. O lenei la i lau telefonipoto se ata moni o le tautotogo. E leai se mea e te popole ai i le maʻa, o le uta i luga o le a faʻaitiiti.

Sii mai Timuga Ola puipui

Lalolagi o tane

Le lalolagi o tane e pei ona masani ai taʻaloga. E le o le muamua lenei tausaga e taʻalo ai le au taʻalo mai itu uma o le lalolagi i tulaga faʻapitoa o mea moni, ina ia mafai ai ona faʻailoa atu i tagata uma lo latou agavaʻa i le puleaina o ia masini. O nei mea uma ua fai ma vaisu ona ua atagia lava e oo lava ile olaga moni. I lenei tulaga, naʻo le ofoina atu e faʻapipiʻi ni ata puʻeata ata ma ata o tane. Eseese vaaiga e mafai ona faʻapitoa ona mafai ona aliali mai i lau telefoni i ni nai kiliki.

Siiina Mai Ola Ata o le Lalolagi o Tanks

Pusi

E mafai ona talanoa ma finau tele e uiga i le fiafia i taimi o timuga, tane poʻo iʻa. Ae o pusi lea - o mea foʻi na e malilie iai manatu o le toʻatele. O fagafao nei o ni taʻitaʻi moni i isi vaega uma, e alofagia e tamaiti, e alofagia e tagata matutua. Aisea la e te le faʻapipiʻi ai pepa puipui i luga o lau telefoni mea e nonofo ai pusi moni? E le gata i lea, e leai se totogi ma e leai se afaina i le batini. E te manaʻo i lau fagafao e ola i totonu o meaola? E le afaina, naʻo le faʻapipiʻi o le ata e ala i se polokalama faʻapitoa. E faigofie ma faigofie mea uma.

Sii mai Pusi Ola puipui

Faavae i mea uma, e mafai ona tatou otootoina: ola puipui puipui e matua eseese ma toetoe o tagata uma e mafai ona mauaina mo i latou lava se mea latalata, toʻafilemu pe faʻafiafia.

Pin
Send
Share
Send