E le mafai e Firefox ona mauaina le server: o le autu o mafuaʻaga o le faʻafitauli

Pin
Send
Share
Send


O se tasi o tagata taʻutaʻua sili ona lauiloa o lo tatou taimi, o le Mozilla Firefox, lea e iloga i le maualuga o galuega ma le mautu i totonu o galuega. Peitai, e le faʻapea o nei mea i le taimi o faʻagaioiga o lenei 'upega tafaʻilagi upega tafailagi, faʻafitauli e le mafai ona tupu. I le mataupu lea, o le a tatou talanoa e uiga i se faʻafitauli pe a, i fesuiaʻi i luga o se upega tafailagi punaoa, ua lipotia e le sailiga e le i maua le server.

Ole mea sese na faʻailoa mai e le i maua le server i le taimi o fesuiaʻiga ma le itulau itulau i le Mozilla Firefox browser e faʻaalia ai e le mafai e le browser ona faia se fesoʻotaʻiga i le server. O se faʻafitauli faʻapena e mafai ona tulaʻi mai mo le tele o mafuaʻaga: amata i le tulaga tuai o le nofoaga ma le faʻaiʻu i gaoioiga viral.

Aisea e le mafai ai e le Mozilla Firefox ona maua se server?

Māfuaaga 1: 'ua i lalo le' upega tafaʻilagi

Muamua lava, e tatau ona e mautinoa o le 'upega tafaʻilagi punaʻoa talosagaina oe o loʻo iai, ma pe o iai se malosi Initaneti fesoʻotaʻiga.

E faigofie ona faʻamaonia: taumafai e alu i Mozilla Firefox i soʻo seisi nofoaga, ma le isi masini i le web resource o loʻo e manaʻomia. Afai o le tulaga muamua e tatala filemu nofoaga uma i luga o le upega tafailagi, ma i le lua lona tulaga o loʻo tali mai pea le upega tafailagi, e mafai ona tatou faʻapea o le '' upega tafaʻilagi o loʻo i lalo.

Mafuaʻaga 2: viral gaioiga

Viral gaioiga e mafai ona faʻaleagaina le masani masani o le upega tafailagi, ma o lea e taua tele le siakiina o le faiga mo siama faʻaaogaina lau antivirus poʻo le Dr.Web CureIt faʻamalosi aoga. Afai na maua se siama gaioiga i luga o le komupiuta e faavae i luga o le suʻesuʻega iuga, e tatau ona e aveese ai, ona toe amata lea o le komipiuta.

Sii mai Dr.Web CureIt Utility

Mafuaaga 3: fesuiaiga faila au faila

O le mafuaaga lona tolu e mulimuli mai i le lona lua. A iai ni faʻafitauli e fesoʻotaʻi ai i nofoaga, e mautinoa lava e te masalosalo i le 'au faila, e ono mafai ona faʻafouina e le siama.

E mafai ona e mauaina faʻaopopo atili e uiga i le faʻapitoa muamua faila faila e tatau ona foliga ma le auala e mafai ona toe faʻafoʻi i lona tulaga muamua mai le aloaia Microsoft itulau 'upega tafaʻilagi i le kilikiina o lenei sootaga.

Mafuaaga 4: aoina cache, kuki ma browsing talafaasolopito

Faamatalaga aoina mai le browser e mafai ona taitai atu ai i faafitauli i le faagaoioia o le komepiuta i luga o le taimi. Ina ia toese le ono tupu mai o le mafuaʻaga o le faʻafitauli, naʻo le kiliva o le cache, kuki ma le sailiga o talaʻaga i le Mozilla Firefox.

Faʻafefea ona fufulu le cache i le Mozilla Firefox browser

Mafuaaga 5: faafitauli faʻafitauli

Faʻamatalaga uma e uiga i le faʻasaoina passwords, Firefox faʻatulagaina, faʻaputuputu faʻamatalaga, ma isi. teuina i totonu o le faila faila patino i luga o le komepiuta. A manaʻomia, e mafai ona e faia se fou faʻamatalaga o le a faʻatagaina oe e amata galue ma le browser "mai le amataga" e aunoa ma toe tuʻuina Firefox, faʻaitiitia se ono feteʻenaʻi o tulaga, download mai faʻamatalaga ma faʻaopopo.

Faʻafefea ona momoli se faʻamatalaga ile Mozilla Firefox

Mafuaaga 6: poloka fesoʻotaʻiga antivirus

O le antivirus faʻaaogaina i luga o komupiuta e mafai ona poloka fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga i Mozilla Firefox. Ina ia siaki lenei ono mafai ona mafua ai, e tatau ona e taofia le tumau le antivirus, ona toe taumafai lea i le Firefox e alu i le manaʻomia web punaoa.

Afai o le maeʻa o nei sitepu ua maua lelei le 'upega tafaʻilagi, o lau au antivirus e gafa ma le faʻafitauli. Oe o le a manaʻomia le tatalaina o le antivirus faʻatulaga ma faʻaleaoga le faʻatulagaina o le faʻatulagaina o galuega, lea e i ai taimi atonu le aoga, poloka le avanoa i nofoaga e moni saogalemu.

Mafuaʻaga 7: faʻaletonu le polokalame

Afai e leai se tasi o metotia na faamatalaina atu i luga na fesoasoani ia te oe e foia le faʻafitauli ma le Mozilla Firefox browser, o le a manaʻomia oe e toe tui le browser.

I le taimi muamua, o le browser e manaʻomia ona aveese mai le komepiuta. Ae peitaʻi, afai e te uninstall Mozilla Firefox ina ia faʻafitauli, ona e taua tele le uninstall atoatoa. E tele faʻamatalaga e uiga i le faʻafouina o le Mozilla Firefox browser o loʻo faʻamatalaina muamua i la matou upega tafaʻilagi.

Faʻafefea ona aveese atoa Mozilla Firefox mai lau PC

Ma pe a maeʻa ona aveese le browser, oe manaʻomia le toe amataina o le komupiuta, ona e alu loa lea i le download i lalo le laiga fou a Firefox, tuʻuina mai i lalo o le tufaaga fou o le 'upega tafaʻilagi mai le upega tafaʻilagi aloaia a le tagata atiaʻe, ona faʻapipiʻi lea i luga o le komepiuta.

Sii mai Mozilla Firefox Browser

Mafuaʻaga 8: sese le faʻagaioia o le OS

Afai oe i se leiloa e faʻailoa mai le mafuaʻaga o faʻafitauli ma le mauaina o le server ma le Firefox browser, e ui lava na galue lelei i sina taimi ua teʻa, le faʻafouina o le faʻatulagaina o galuega e mafai ona fesoasoani ia te oe e toe fafa i tua Windows i le taimi na leai ni faʻafitauli ma le komepiuta.

Ia faia lenei mea, tatala "Pulea vaega" ma le faigofie, seti le faiga Ata Laiti. Tatala vaega "Toe faaolaina".

Fai se filifiliga e fiafia ile vaega "Amata Toe Faʻafou System".

A amata le gaioiga, e manaʻomia e filifili le rollback point peʻa leai ni faʻafitauli ma le gaioiga o Firefox. Faʻamolemole ia matau o le toe faaleleia faiga e ono itula - o le a faʻalagolago mea uma i le numera o suiga na faia i le system talu ona faia le rollback point.

Matou te faʻamoemoe o se tasi o metotia faʻamatalaina i le tusitusiga na fesoasoani ia te oe e foia le faʻafitauli o le tatalaina o se upega tafailagi i le Mozilla Firefox browser.

Pin
Send
Share
Send