Ata Faʻavae 1.6.3

Pin
Send
Share
Send

Ole auala pito sili ona faigofie e aveese ai ata le tumau i lau komepiuta o le puipuia lea o i latou mai foliga. Afai o lenei lava na tupu, o se taumafaiga tutoʻatasi e tape faʻapipiʻi o le a muta i le toʻilalo, aua e mafai ona i ai le tele o ata ma o le a latou faʻataʻapeʻapeina uma i luga o le komepiuta. O le mea lea, e sili atu le faʻaaogaina o se polokalama faʻapitoa na fausia faʻapitoa mo le sailia mo ni foliga foliga tutusa, ImageDupeless o se tasi o nei. E uiga i lona gafatia o lenei tusitusiga o le a iai.

Malosiaga e faʻavasega ata

ImageDupeless faʻatagaina oe e faia se tagata e faʻaaoga ai ata mai ata i le faila faʻapitoa. Muamua lava, e faʻafaigofie ona suʻe ni ata i totonu o lenei mea. Ae pe a leai ni kopi toe tuua ai iina, o sea mea faʻaoga e mafai ona faʻaaoga e suʻe ai ata tutusa ma le faʻamatalaga faʻapitoa ata faila. I se faʻaopopoga, o le ata e faia e avea ma se isi faila i le tisiki GLR, lea faʻatagaina le tagata faʻaaoga e tusia uma ata i se isi pepa.

E taua le iloa! I le lomiga fua, ImageDupeless faʻatapulaʻaina le tele o le faia saofaga. I se faʻaopopoga, pe a fai sa faia mai i faʻataʻitaʻiga o loʻo i luga o faʻasalalauga, pe a maeʻa ona tuʻu mai, e mafai lava ona e galue ma lenei faila e aunoa ma ni tapulaa.

Suʻe Ata Kopi

Ua mafai e le ImageDupeless ona vave suʻe mo ni faila faila tutusa i tuʻufaʻatasi i totonu sa faia i totonu o latou ata ma o latou lava. I se faʻaopopoga, ImageDupless faʻatagaina oe e saili mo ni kopi faʻatusa e ala i le faʻatusatusaina o le ata muamua ma le vaega na faia muamua.

E taua le iloa! Le mafai faʻatusatusa ata fou ma se faʻaaliga o loʻo iai naʻo le faʻatauina o se oloa taua mai le tagata atiaeina.

Fesoasoani

Aemaise mo tagata fou, ua faia e tagata atamamai se faamalama "Fesoasoani", i se mea e mafai ona e faʻamasani ai i foliga autu o ImageDupeless ma faʻatino lau muamua sailiga mo ni ata se lua. O le mea lea, o le faʻaaogaina o ImageDuplex e sili atu le faigofie.

Lelei

  • Le i ai o le gagana Rusia;
  • Fesoasoani fesoasoani i totonu
  • Lagolago mo le tele tele o kalafi foliga;
  • Avanoa tele mo le mauaina o kopi.

Le atoatoa

  • E totogi le polokalama;
  • Le faʻataʻitaʻiga faʻatapulaʻa e faʻatapulaʻaina gafatia.

I le faaiuga, e taua le fai atu o le ImageDupeless o se sili lelei filifiliga mo le sailia o ni kopi se lua i luga o lau komepiuta. I se faʻaopopoga, o le polokalama o loʻo iai se faigofie fesoʻotaʻiga ma se fesoasoani faʻapitoa e mafai ai ona vave aʻoaʻoina ni tagata faʻavae o galuega. O tagata ua iai le poto masani o le a vave maitauina mea e tutusa ai ma Faʻailoga Ata Suʻe, ma e moni lava o nei polokalama e toetoe lava a tutusa foliga i le sailia o kopi o mea faitino.

Talia le Tofotofoga Ata

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 0 i fafo mai 5 (0 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Dup detector DupeGuru Ata Lomiga Toe faʻamau faila e aveese Toe faaluaina le ata mama

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
ImageDupeless - o se polokalame sili ona lelei e oʻo lava i se tagata e le masani ai le faʻaaogaina mafai ona vave maua ma faʻaleaogaina faʻalua kopi i luga o komupiuta.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 0 i fafo mai 5 (0 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Tagata atiaʻe: Oleg Tarlapan
Tau: $ 6
Tele: 3 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 1.6.3

Pin
Send
Share
Send