Faila Polokalama

Pin
Send
Share
Send

I le taimi nei, o loʻo i ai se lapoʻa tele o le anoanoai o ituaiga o ituaiga, e ui i lea, o nisi tagata faʻaaoga e ono manaʻo e fausia nisi ituaiga o latou lava, atoa tulaga ese mamanu. O le mea e lelei ai, i o tatou taimi e le manaʻomia le i ai o le tomai o faʻapitoa faʻapitoa mo lenei tusi, aua e tele lava le numera o polokalama faʻapitoa na fuafuaina e faʻafaigofie ai lenei faʻagasologa.

X-fonter

O le X-Fonter e le faʻatulaga e fatu la oe lava matau. O ia, o le mea moni, o se matua alualu i luma, faatagaina oe e sili folau i totonu o le tele seti faapipii i luga o le komepiuta.

E faʻapea foi i le X-Fonter o loʻo i ai le mea faigaluega mo le fauina faʻapipiʻi faigofie o fuʻa.

Sii maia le X-Fonter

Ituaiga

Ituaiga o se sili lelei auala e fatu ai sau oe lava fonoa. Faʻatagaina oe e tusia ni ata o le toetoe a faigata i le faʻaaogaina o mea faigaluega o loʻo i totonu o le seti. I totonu o na o laina sao, splines ma autu geometric mea.

I le faʻaopopoga i le tulaga masani mo le fatuina o mataʻitusi o loʻo taʻua i luga, o le Type o loʻo iai le agavaʻa e faʻatonutonu ai e tagata le faʻaaogaina o le faʻamalama pupu.

Download Ituaiga

Scanahand

Scanahand na tu i fafo mai le malologa faʻafetai i le metotia e galue ai i luga o vai, lea e faʻaogaina i totonu. Ina ia fatuina lau oe lava fonoa iinei, e tatau ona lolomiina le laulau saunia, faʻatumu i le lima le faʻaaogaina o se faʻailoga poʻo se peni, ona suʻe lea ma utaina i totonu o le polokalama.

O lenei ituaiga mataitusi e sili ona talafeagai mo tagata ei ai tomai kaligrafi.

Faʻaola Scanahand

Failauga

FontCreator o se polokalame faʻatupuina e High-Logic. E pei lava o Scanahand, maua ai le tomai e fai ai au oe fusi tulaga ese. Ae ui i lea, e le pei ole fofo muamua, e le manaʻomia e FontCreator le faʻaopopo o mea faʻaopoopo e pei o se sikaili ma le lolomitusi.

I se tulaga lautele, e tutusa lava le polokalame lea i lona aoga i le Type, aua e faʻaogaina e uiga i le seti lava lea o mea faigaluega.

Sii mai o le FontCreator

Fanua

O le isi meafaigaluega mo le fatuina o lau oe ma faʻatonutonu faʻailo uma. E toetoe lava tutusa seti o gaioiga pei o le FontCreator ma le Type, peitaʻi, e matua leai fua.

O le tulaga le lelei tele o FontForge o lona le le faʻamatalaina loto, vaeluaina i le tele o faʻamalama eseese. Ae ui i lea, e ui lava i lenei, e faia lava e lenei polokalame se tasi o tulaga sili i totonu o tali tutusa mo le fatuina o vai.

Sii mai le FontForge Polokalama

Luga polokalame o le a fesoasoani i le lelei fegalegaleai ma eseese fonoa. O i latou uma lava, seʻi vagana X-Fonter, e tele aoga aoga mo le fausiaina o au lava pauna.

Pin
Send
Share
Send