Fausia se tusi i Odnoklassniki

Pin
Send
Share
Send

Faʻaogaina "Faʻamatalaga" E mafai ona faʻasoaina atu ou mafaufauga i au uo ma isi tagata Odnoklassniki ma / pe tuʻu sina faʻamanatuga taua mo oe mo le lumanaʻi. E mafai ona e fatuina i se lua kiliki.

E uiga i Faʻamatalaga i Tamaiti Aʻoga

I totonu o lenei fesoʻotaʻiga agafesootai, soʻo se tagata faʻamauina e mafai ona tusia se numera le faʻatapulaʻa "Faʻamatalaga" (pou), faapipii mai ala eseese a le aufaasālalau (ata, vitio, faʻafiafiaga) ia i latou, faʻaopopo isi tagata ma faʻailoga soʻo se nofoaga i luga o le faʻafanua. Ae ui i lea, e aoga le manatuaina o lena "Faʻamatalaga" mafai ai e uo uma na vaʻai, ma afai o loʻo iai pea sau paka matala, ona iai soʻo se tagata na sau i lau itulau. Faavae i luga o lenei, e fautuaina le mafaufau loloto i luma o le tuufaatasia o se pou.

Ae paga lea, pei "Faʻamatalaga"naʻo oe poʻo se lio o tagata e vaʻai i Odnoklassniki e le faʻatagaina. Talu ai na faia pou mafai ona vaʻaia i lau "Faapipii". Ina ia faia lea mea, naʻo le kiliki i lou igoa, lea e tusi i mataitusi lapopoa i luga ole upega tafaʻilagi.

Metotia 1: Faʻamatalaga atoa o le upega tafailagi

Faaopopo "Manatua" i le PC lomiga e mafai ona sili atu le saoasaoa ma sili talafeagai nai lo luga o se telefoni. O faʻatonuga i lea mataupu e foliga faʻapena:

  1. I lau itulau poʻo le "Faapipii" maua le poloka i le pito i luga "O le a sou manatu?". Kiliki i luga e tatala ai le faatonu.
  2. Tusi se mea i totonu o le atigipusa pusa. Oe mafai ona suia le talaʻaga o le feʻau o le a faʻaalia ai le faʻaogaina o le lanu lio o loʻo i le pito i lalo o le fomu.
  3. Afai e te manatu e manaʻomia, e mafai ona e faʻaopopo seisi lava ituaiga tutusa i le kilikiina o le ki "Tusitusiga"o lo oi le pito i lalo tauagavale o le faamalama. Ae peitai, i lenei tulaga, le lanu lanu e le mafai ona setiina i totonu o le pusa tusitusiga.
  4. I le faʻaopopo i ai "Manatua" e mafai ona e faapipii soʻo se ata, ata vitio, musika faʻaaogaina ia faamau e tolu ma igoa talafeagai i lalo o le tusiga ulufale pepa. E mafai ona e faʻapipiʻi soʻo se ata, se ata vitio ma se leo puʻeina i le pou.
  5. I totonu "Suʻesuʻe" filifili le faila o loʻo manaʻomia (leo, ata poʻo ata) ma kiliki "Tatala".
  6. Le "Manatua" oe mafai ona faʻaopopo se suʻesuʻega e ala i le faʻamau o le igoa lava e tasi i le pito i lalo taumatau o le fomu. A maeʻa ona faʻaogaina, o le a tatalaina isi faʻapitoa palota.
  7. E mafai ona e maitauina se tasi o au uo i lau pou. Afai ua e filifilia se tagata, o le a logoina o ia e uiga i lenei.
  8. Oe mafai foi filifili se nofoaga i luga o le faafanua i le kilikiina o le tusiga sootaga "Faʻailoa le nofoaga" i le pito i lalo.
  9. A e manaʻo i le mea lea "Manatua" na e vaʻaia naʻo lau "lipine", ona seʻi le siaki le pusa "I le tulaga".
  10. A lolomia, faʻaaoga le faʻamau "Faasoa".

Metotia 2: Mobile Version

Afai e leʻo iai nei sau komipiuta poʻo se komepiuta feʻaveaʻi, ona mafai lea "Manatua" i Odnoklassniki tuusao mai lau telefoni, ae ui i lea, e mafai ona sili atu faigata tele ma le masani ai nai lo le faʻamatalaga PC.

O se laasaga ma lea laasaga faatonuga o le a iloiloina i luga o le faʻataʻitaʻiga o se telefoni feaveaʻi:

  1. Kiliki i le pito i luga o le ki "Manatua".
  2. Ona o lea lava ma le 1st metotia tusi se mea.
  3. I le faʻamau o loʻo i lalo, e mafai ona e faʻaopopo ata, vitio, musika, palota, faʻailoga se tagata ma / poʻo le nofoaga i luga o le faʻafanua.
  4. Ina ia mafai ona faʻasalalau faʻasalalau le tulaga na faia i le tulaga, siaki le pusa i le pito i luga faafeagai le aitema "I le tulaga". Ina ia lolomiina, kiliki i le pepa vaalele vaalele.

I le lomiga "Faʻamatalaga" Odnoklassniki e leai se mea faigata. Peitai, aua e te faʻaleagaina latou ma tusi mea uma iina, pei ona vaʻai iai au uo. Masalo latou te le fiafia tele pe a fai o i latou uma "Faapipii" talafou o le a tumu i au pou.

Pin
Send
Share
Send