Vaavaai mo lau itulau i Odnoklassniki

Pin
Send
Share
Send

E mafai ona e mauaina le itulau o toetoe lava o Odnoklassniki tagata faʻaaoga e faʻaaogaina uma lona tolu-vaega suʻe masini (Yandex, Google, ma isi) ma i totonu o le soʻotaga agafesootai lava ia faʻaaogaina le suʻega i totonu. Ae ui i lea, e taua le mafaufauina o nisi tagata e faʻaaogaina (e aofia ai ma oe) mafai ona natia mai le faʻasino i luga o le tulafono.

Suʻe lau itulau i le Odnoklassniki

A e le faʻatau ai eseese Le vaaia, e leʻi tapunia la latou faʻamatalaga ma e leʻi suia uma tulaga ia na ona faʻailoaina, e leai foi ni faʻafitauli i le sailiga. A faʻapea e te vaʻaia lelei ou le faʻaigoaina, o se tulaga le taua e mafai ona e mauaina lau teugatupe i Odnoklassniki faʻaaogaina metotia masani.

Metotia 1: Saili Masini

O masini suʻesuʻe e pei o Google ma Yandex e mafai ona faʻatinoina lelei le galuega o le sailia o lau talaaga i luga o agafesootai. O lenei auala ua fautuaina e faʻaaoga pe a fai mo nisi mafuaaga e le mafai ai ona e ulufale i lau talaaga i luga o le OK. Peitai, nisi mea sese e tatau ona amanaia, mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona tele ni laupepa o loʻo tuʻuina atu e se masini suʻesuʻe, ma e leʻo ia mea uma o loʻo auai i le Odnoklassniki.

Mo lenei metotia, ua fautuaina e faʻaaoga le Yandex search engine mo mafuaʻaga nei:

  • O Yandex na muaʻi atinaʻe mo le vaega a le Lusia-gagana o le Initaneti, ona o lea e sili atu ona lelei galuega i le lotoifale agafesootai ma upega tafaʻilagi, ma e tuʻuina ia i latou le faʻamuamua i le tulaga;
  • O faʻamatalaga a le Yandex e masani lava ona faʻaalia ai ni aitema ma ni fesoʻotaʻiga i tulaga o loʻo i ai, lea e faʻafaigofie tele le galuega. Faʻataʻitaʻiga, i suʻesuʻega a Google, naʻo le fesoʻotaʻiga i le mea e leai se aikona o loʻo faʻasino mai.

O faʻatonuga mo lenei metotia e faigofie tele:

  1. Alu i le Yandex 'upega tafaʻilagi ma i totonu o le pa suʻesuʻe ulufale ulu atu i le muamua ma le igoa mulimuli o loʻo faʻaogaina i lau itulau i Odnoklassniki. E mafai foi ona e sainia se mea faʻapena pe a maeʻa lou igoa "Ua lelei.", "Ua lelei. Oru" pe "Faʻafeiloaʻiga" - e fesoasoani le sailia lea o se teugatupe i le faʻamamaina o iʻuga mai isi vaega o nofoaga. Ma le isi, e mafai ona e tusia le taulaga ua faamaotiina ile faʻaaliga.
  2. Vaʻai faʻaiuga Afai o loʻo e i ai i Odnoklassniki mo se taimi umi ma e tele au uo ma pou, ona e foliga mai o le fesoʻotaʻiga i lau faʻamatalaga o le ai ai i luga o le itulau muamua o le sailiga tali.
  3. Afai o le itulau muamua o le tuʻuina mai o se fesoʻotaʻiga i lau talaaga o loʻo le mauaina, ona e maua lea o le soʻotaga i le tautua Yandex. Tagata ma kiliki i luga.
  4. E tatalaina le suʻesuʻega i se lisi o tagata e tutusa o latou igoa na e filifilia. Faʻafaigofie le sailiga, ua fautuaina e te filifili "Faʻafeiloaʻiga".
  5. Vaʻai uma faʻaiuga. Latou faʻaalia se faʻamatalaga puʻupuʻu o le itulau - le numera o uo, o le ata autu, o le mea e nofo ai, ma isi. Faʻafetai i lea mea, e faigata tele le nunumiina o lau talaaga faʻamatalaga i seisi a se isi.

Faiga 2: Suʻega i totonu

O mea uma ii e faʻafaigofie nai lo le auala muamua, talu ai o le suʻega e faia i totonu o agafesootai lava ia, ae o loʻo iai le avanoa e maua ai faʻamatalaga na fausia talu ai nei (e le masani ona mauaina e le au suʻesuʻe). Mo le mauaina o se tasi i Odnoklassniki, e tatau ona e ulufale i totonu.

O le faatonuga o loʻo iai le pepa lenei:

  1. A maeʻa ona e ulufale i lau talaaga, faʻalogo i le pito i luga, pe i ai o le pa suʻesuʻe, o loʻo i le itu taumatau. Ta i totonu le igoa na e iai i lau teugatupe iina.
  2. O le suʻesuʻega o le a otometi faʻaalia uma tali. Afai o loʻo i ai le tele o na mea, ona e alu lea i se isi itulau ma faʻaiuga i le kilikiina o le sootaga i le pito i luga Faaali uma iʻuga.
  3. I le itu taumatau, e mafai ona faʻaogaina ni faʻamau e faigofie ai le sailiga.

Afai e maua le avanoa, e sili loa suʻe lau itulau e ala i Odnoklassniki lava latou, talu ai o avanoa e maua ai e matua faʻateleina lava.

Metotia 3: Toe Faʻafoʻi Avanoa

Afai ona o nisi mafuaʻaga na e leiloa ai se igoa username ma upu faʻatonu mai Odnoklassniki, ona faigofie lea ona e mauaina i latou e aunoa ma le ulufale atu i lau talaaga faʻamatalaga. Ina ia faia lea mea, ia e mulimuli i faʻatonuga faʻapitoa:

  1. I luga o le laupepa itulau, gauai atu i le tusiga "Ua galo le faʻamatalaga"o luga atu o le upu faataga ulufale ulufale.
  2. O lenei la e mafai ona e filifilia le toe faʻafoʻiina filifiliga mo le username ma password pair. Afai e te le manatua se tasi poʻo le isi, e fautuaina e faʻaaoga filifiliga e pei o "Telefoni" ma le "Meli".
  3. Sei o tatou mafaufau i le toe faʻaaogaina o se faʻataʻitaʻiga "Telefoni". I le itulau e matala, na o le ulufale i le numera telefoni lea na e fesoʻotaʻi lau teugatupe. E tatau ona e faia tutusa pe a e filifilia "Meli"ae o loʻo tusia imeli ae le ole numera. O le taimi lava e te ulufale uma faʻamatalaga, kiliki i luga "Saili".
  4. O lenei o le tautua o le a faʻaali ai lau tala ma ofo atu e lafoina se faʻapitoa tulafono mo le toe faaleleia i le meli poʻo le telefoni (faʻalagolago i le auala filifilia). Kiliki i luga "Lafo le numera".
  5. O se faʻamalama faʻapitoa o le a aliali mai i le mea o le a e manaʻomia ai e ulufale ai i le code maua, pe a maeʻa ona e tuʻuina atu i lau itulau ma ofoina atu e suia le upu faataga mo le saogalemu.

I le faʻaaogaina o metotia uma o loʻo taua i luga, e mafai ona e mauaina ma toe faʻafoi le avanoa i lau itulau, pe a tatau ai. Peitaʻi, e le o se mea e manaʻomia le faʻatuatuaina o ni tautua mai isi vaega ma se igoa masalosalo e ofo atu e sailia se talaaga mo oe.

Pin
Send
Share
Send