PGP Desktop 10

Pin
Send
Share
Send


O le PGP Desktop o se polokalama faʻapitoa mo le puipuia lelei o faʻamatalaga e ala i le faʻailogaina faila, laupepa, faʻamaumauga ma feʻau, faʻapea foi ma le saogalemu faʻamamaina o avanoa faʻaavanoaina i luga o masini malo.

Faʻamalamalamaga faʻamaumauga

O faʻamaumauga uma i totonu o le polokalama o loʻo faʻaaogaina e faʻaaoga i luga o ki o le taimi na fausia ai i luga o le faʻavae o faʻamatalaga upu. O lenei fuaitau o le faʻamatalaga mo le decrypting le anotusi.

O ki uma na faia e le tagata faigaluega a le PGP Desktop e faʻalauaʻitele ma e avanoa faʻalauaʻitele foi i luga o le au ati faigaluega. O lona uiga, e mafai e soʻo se tasi ona faʻaaogaina lau ki e faʻapipiʻi ai faʻamatalaga, ae naʻo ia e mafai ona faʻailoaina ia latou i lau fesoasoani. Ona o lenei faʻaaliga, e mafai ona lafoina feʻau faʻamau i soʻo se tagata e aoga le polokalame faʻaaogaina lana ki.

Meli puipuiga

O le PGP Desktop e mafai ai ona e faʻailogaina uma imeli i fafo atu, e aofia ai faʻapipiʻi pepa. I le faʻatulagaina oe mafai ona faamaʻoti mai ai le metotia ma le tikeri o faʻailoga.

Faʻamaumauga Faʻamaumauga

E faʻafaigofie tele lenei galuega: e teuina se faʻamaumauga mai faila ma tuʻu puipuia e lau ki. Galulue ma ia faila ua faia tuusaʻo i le polokalame polokalama.

E faʻatupuina foʻi faʻamaumauga e mafai ona tuʻufaʻatasia, bypassing le laina, na o le faʻaaogaina o se passphrase, ma faʻamaumauga e aunoa ma se faʻailogaina, ae ma le saini a le PGP.

Faʻailoaina mama tisiki

O le polokalama e faʻavasegaina le faʻailogaina avanoa i luga o le hard disk, e mafai ona faʻapipiʻi i luga o le faʻavae e avea o se ala eletise. Mo se fou disk, e mafai ona fetuunai le tele, filifili se mataitusi, ituaiga o faila faila ma enryption algorithm.

Savali faitau

O le PGP Desktop ua i ai le fausia-in module mo le faitauina o ni tusi tusitusi, faʻapipiʻi ma avefeau feau. Naʻo mea e puipuia e le polokalame lava ia e mafai ona faitau.

Network Nofoaga Puipuiga

I le faʻaaogaina o lenei galuega, e mafai ona e faʻasoa faila i luga o le fesoʻotaiga, a o faʻailogaina i latou ma se ki tumaʻoti. Avanoa i ia punaoa o le a avanoa naʻo i latou e faʻaaoga ia e te pasiaina le faʻamatalaga.

Faia o faila

Polokalama tuufaatasia se faila shredder. Soʻo se pepa tusia poʻo tusi faʻatonutonu na faʻamamaina ma lana fesoasoani o le a faigata ona toe maua mai. Faila e toe tusia i ni auala se lua - ala i le polokalama lisi pe o le tosoina ma le toulu ifo i luga o le shredder auala 'alo, o le na faia i luga o le laupepa i le taimi o faʻapipiʻiina.

Overwriting avanoa avanoa

Pei ona e iloa, a soloia faila i le masani auala, faaletino faʻamaumauga o loʻo tumau i luga o le disk, naʻo faʻamatalaga mai le laulau faila e solo. Ina ia faʻamama atoatoa faʻamatalaga, oe manaʻomia le tusi o faʻapipiʻi poʻo le faʻasologa e faʻaaoga i le avanoa avanoa.

O le polokalama overwrites uma le avanoa avanoa i luga o le filifilia hard disk i le tele o pasia, ma mafai foi ona tapeina faʻamaumauga fausaga o le NTFS faila faila.

Lelei

  • Tele avanoa e puipuia ai faʻamatalaga i luga o komupiuta, i le meli ma le fesoʻotaʻiga i le lotoifale;
  • Ki tumaoti mo le faʻamalamalamaina;
  • Fausiaina o puipuiga virtual disks;
  • Tele faila shredder.

Le atoatoa

  • E totogi le polokalama;
  • Leai se faʻaliliuga i le Lusia.

PGP Desktop o se tasi o sili ona malosi, ae i le taimi lava e tasi e faigata ona aʻoaʻo polokalama mo faʻamalamalamaga faʻamaumauga. Faʻaaogaina uma foliga o lenei polokalama o le a faʻatagaina le tagata faʻaaoga e le saili se fesoasoani mai isi polokalame - o loʻo i ai uma mea talafeagai meafaigaluega.

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 3 i fafo mai 5 (2 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Suʻe le Google Desktop QR Code Desktop Reader & afi afi Crypt4fafo RCF EnCoder / DeCoder

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
PGP Desktop o se polokalame mamana mo le lautele puipuia o faila, faila ma meli feau faʻaaogaina le faʻailogaina. Mafai ona faia encrypted virtual tisiki.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 3 i fafo mai 5 (2 palota)
Faigaluega: Windows 7, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atinaʻe: PGP Corp.
Tau: $ 70
Tele: 30 MB
Language: Igilisi
Lomiga: 10

Pin
Send
Share
Send