Faateleina le tele o le MP3 faila

Pin
Send
Share
Send

E ui i le taʻutaʻua o le upega tafailagi musika tufatufaina, tele tagata faʻaaogaina faʻaauau ona faʻalogologo i latou fiafia i ai auala le tuai faiga - e ala i le lalagaina i latou i lau telefoni, tagata taalo poʻo le PC hard drive. I le avea ai o se tulafono, le tele o mea puʻeina ua tufatufaina i MP3 format, faatasi ai ma mea le atoatoa o loo i ai le tele o sese: o le ala i nisi taimi e foliga filemu tele. E mafai ona faʻasaʻoina lenei faʻafitauli i le suia le voluma e faʻaaogaina polokalama faapitoa.

Faʻateleina le puʻeina o leo MP3

E tele auala e suia ai le leo o le MP3 ala. O le vaega muamua e aofia ai aoga na tusia mo lenei faʻamoemoe. I le lona lua - tala faʻatonutonu eseese. Tatou amata i le muamua.

Metotia 1: Mp3Gain

O se faigofie faigofie talosaga e le gata e mafai ona suia le puʻeina leo tele, ae faʻatagaina foʻi mo le laʻititi faʻagaioiga.

Sii mai le Mp3Gain

  1. Tatala le polokalama. Filifili Failamulimuli Faʻaopopo Faila.
  2. Faaaogaina Ofisa "Suʻesuʻe", alu i le faila ma filifili le faʻamaumauga e te manaʻo e faʻagasologa.
  3. A uma ona utaina le laiga i le polokalama, faʻaaoga le pepa Tusi "masani" agavale i le pito i luga luga o le potu galuega. Ole tau ole 89.0 dB. Le tele vaega o lenei e lava mo pueina e pisa foi, ae e mafai ona tuu se isi (ae ia faaeteete).
  4. Ina ua maeʻa lenei faiga, filifili le faʻamau "Ituaiga Ala" i le pito i luga meafaigaluega.

    A maeʻa se gaioiga puʻupuʻu, ona suia lea o le faʻamaumauga. Faʻamolemole e matau e le faia e le polokalama kopi o faila, ae faia suiga i le o loʻo iai.

O lenei fofo o le a foliga atoatoa pe a fai e te le o mafaufauina faʻatauʻatu - faʻalavelave amata faʻatulagaina i totonu o le ala mafua mai i le siʻitia i le tele. E leai se mea e fai i ai, se mea faʻapitoa o le faʻapitoa algorithm.

Metotia 2: mp3DirectCut

O se faigofie, e leai se totogi mp3DirectCut leo faatonu o loʻo i ai le tatau laʻitiiti faʻapitoa foliga, i totonu o lea o loo i ai se filifiliga e faʻaleleia le leo o se pese i MP3.

Vaʻai foi: mp3 FaʻavaeCut Usage Faʻataʻitaʻiga

  1. Tatala le polokalame, ona e alu lea i le ala Faila-"Tatala ...".
  2. O le a faʻamalama se matala "Suʻesuʻe", i totonu e tatau ona e alu i le faʻasino ma le tisiki faila ma filifili ai.

    Sii mai le ulufale i le polokalama i le kilikiina o le ki "Tatala".
  3. O le leo puʻeina o le a faʻaopopoina i le potu faigaluega ma, pe a fai o mea uma na saʻo, o le a faʻaopopo le ata o loʻo aliali mai i le itu taumatau.
  4. Alu i le lisi mea Faʻatonutonui lea filifili Filifili Mea Uma.

    Ma, i lea lava lisi Faʻatonutonufilifili "Faamalosia ...".
  5. Ua matala le faamalama fetuunaiga tupe maua. A o le i paʻi i le sliders, siaki le pusa i autafa Atamai.

    Aisea? O le mea moni o le faʻaseʻe e nafa ma le faʻalauteleina eseʻesega o le itu tauagavale ma taumatau ala stereo, faasologa. Talu ai tatou e manaʻomia le faʻateleina o le voluma o le faila atoa, pe a uma ona liliu mai synchronization, o faʻasolosolo e lua o le a gaoioi i le taimi e tasi, aveese le manaʻoga e faʻafetaui taʻitasi ese.
  6. Faʻasolo le faʻasologa agaʻi i luga i le manaʻomia manaʻomia (e mafai ona faʻaopopoina e oʻo atu i le 48 dB) ma fetaomi Ua lelei.

    Maitau pe faʻafefea ona suia le kalapu leo ​​i le nofoaga.
  7. Toe faʻaaoga le lisi FailaPeitai o lenei taimi filifili "Sefe uma leo ...".
  8. Ua matala le faamalama mo le sefe o le faila leo. A manaʻo, sui le igoa ma / poʻo le nofoaga e teu ai, ona kiliki ai lea Sefe.

Ua sili atu ona faigata le mp3DirectCut mo se tagata masani, tusa lava pe sili atu le fesoʻotaʻiga polokalame e sili atu nai lo fofo polofesa.

Metotia 3: Audacity

Ole isi sui ole vasega o polokalame mo le gaosiga ole leo puʻeina, ole Audacity, e mafai foi ona latou foʻia le faʻafitauli ole suia ole leo ole ala.

  1. Faaoso Audacity. I le meafaigaluega meafaigaluega, filifili Failamulimuli "Tatala ...".
  2. Faʻaaoga le faila upload interface, alu i le faʻasino ma le leo pueina e te manaʻo e faʻatonutonu, filifili ma kiliki "Tatala".

    A maeʻa le faʻagasologa o utaina, o le a faʻaalia le ala i le polokalama
  3. Toe faʻaaoga le pito i luga luga, nei o le aitema "Aafiaga"i lea filifili Faalautele faailo.
  4. O le faʻamalama mo le faʻaaogaina o le aʻafiaga o le a aliali mai. A o le i amataina le suiga, siaki le pusa "Faataga faailo atu ova atu".

    E manaʻomia lenei mea aua o le tau faʻapitoa o le 0 dB, ma e oʻo lava i taʻamilosaga lemu e ova atu i le leai. A aunoa ma le aofia ai o lenei mea, e le mafai ona faʻaaoga le tupe maua.
  5. Faʻaaoga le faʻasee, seti le taua talafeagai, o loʻo faʻaalia i le faʻamalama i luga aʻe o le leve.

    Oe mafai ona muai iloaina se vaega o se pueina ma fesuiaiga tusi i le oomiina le faamau "Muai Vaaiga". Se tamai ola hack - pe a fai o se tulaga le lelei decibel numera na faʻaalia i le faʻamalama, faʻasolo le faʻaseʻe seia e vaʻai "0,0". Lenei o le a aumaia ai le pese i se aofaʻi voluma tulaga, ma se zero faʻailoga taua o le a aveʻesea ai feeseeseaiga. A maeʻa ia manaʻoga talafeagai, kiliki Ua lelei.
  6. O le isi laasaga o le toe faʻaaoga lea Failaae o le taimi la ia filifili "Auina atu leo ​​...".
  7. E tatalaina le faʻasaoga galuega faʻaalu. Suia le nofoaga folasaga ma faila igoa pe a manaʻomia. Manaʻomia i le dropdown menu Ituaiga faila filifili "Faila MP3".

    O faʻamatalaga foliga o loʻo aliali mai i lalo. I le avea ai ma tulafono, e leai se mea e manaʻomia ona suia i totonu ia i latou, vagana le palakalafa "Tulaga Aupito" aoga filifili "Eseese Maualuga, 320 Kbps".

    Ona kiliki lea Sefe.
  8. O le metadata meatotino faamalama o le a aliali mai. A e iloa le mea e fai ia i latou, e mafai ona e faʻatonutonuina. A leai, tuʻu mea uma e pei ona i ai ma fetaomi Ua lelei.
  9. Ina ua maeʻa le faʻaolaina o galuega, o le faʻasaoina faʻamaumauga o le a aliali mai i le sa filifilia muamua faila.

Audacity ua uma ona avea ma faʻatonutonu atoa leo leo, ma mea sese uma o polokalame o lenei ituaiga: o le faʻaoga foliga e le faauo mo tagata amataina, faigata ma le manaʻoga e faʻapipiʻi plug-in. Moni, o le mea lea e faʻaalu i le tamai vaefaʻatoa ma le lautele o le saoasaoa.

Metotia 4: Free Audio Editor

Le lata mai o sui o le lelei gaosi polokalama i nei aso. Freemium, ae i le taimi nei ma se malamalamaaga.

Sii maia fua Suetusi Editor

  1. Tamoe le polokalame. Filifili Faila-"Faʻaopopo faila ...".
  2. O le a faʻamalama se matala "Suʻesuʻe". Navigate i le faila ma lau faila i totonu, filifili i ai ma se kiliki kiliki ma tatala e ala i le kiliki i luga o le faamau "Tatala".
  3. I le faaiuga o le auala faʻaulu mai gaioiga, faʻaaoga le lisi "Filifiliga ..."lea e kiliki ai "Faamama ...".
  4. O le Ofisa mo le suia o le pu o leo leo aliali mai.

    E le pei o isi polokalama o loʻo faʻamatalaina i lenei tusitusiga, e ese le suiga i le Free Audio Converter - e le o le faʻaopopoina o decibels, ae o se pasene o le saʻo muamua. O le mea lea, o le taua "X1.5" i luga o le slider o lona uiga o le voluma e 1.5 taimi maualuga. Seti le mea sili e fetaui ma oe, ona kiliki lea Ua lelei.
  5. O le faʻamau o le a avea malosi i le faʻaaogaina autu faamalama Sefe. Kiliki ia.

    O le lelei filifiliga filifiliga o le a aliali mai. E te le manaʻomia suia se mea i totonu, o lea kiliki "Faʻaauau".
  6. A maeʻa le faʻaolaina o galuega, e mafai ona e tatalaina le faila ma le faʻagaioiga iuga i le kiliki i luga "Tatala avanoa".

    O le faaletonu faila e mo nisi mafuaaga O Loʻu Vitioo loʻo i totonu o le tagata faʻaaoga faila (e mafai ona suia i le tulaga).
  7. E lua vaivaiga i lenei fofo. Le muamua - o le faigofie o le suia o le voluma na ausia i le tau o le faʻatapulaʻaina: le desibel faʻaopopo faʻaopoopoga faʻaopopo atili le saʻolotoga. Lona lua o le iai o se saofaga totogi.

O le aotelega, matou te matauina o nei filifiliga mo le foia o le faʻafitauli e mamao mai naʻo latou. I le faʻaopopoga i le faʻaaliga manino luga o le initaneti, o loo i ai le tele o faʻasalalauga leo, o le tele o latou i ai le aoga e suia le tele o le ala. O polokalame o loʻo faʻamatalaina i totonu o le tusitusiga e faigofie gofie ma sili atu le talafeagai mo feʻau masani i aso uma. O le mea moni, pe afai e te faʻaaogaina e faʻaaogaina se isi mea - lau pisinisi. E mafai, e mafai faʻasoa atu i faʻamatalaga.

Pin
Send
Share
Send