Faʻafefea ona e aumaia ni taʻavale mo Samsung Galaxy S3

Pin
Send
Share
Send

Tagata e faʻailoaina mai laupepa o ituaiga eseese, e aofia ai Samsung, manaʻomia avetaavale e faʻafou pe toe faʻafouina a latou masini. E mafai ona e mauaina i latou i auala eseese.

Sii avetaavale mo Samsung Galaxy S3

Ina ia mafai ona galulue ma se telefoni faʻaaoga se PC, e manaʻomia le faʻapipiʻi o se polokalama faʻapitoa. E mafai ona e mauaina i luga o le tulaga aloaia 'upega tafaʻilagi a le kamupani pe download mai punaoa vaega lona tolu.

Faiga 1: Smart Ki

I lenei filifiliga, oe manaʻomia le faʻafesoʻotaʻi le gaosi oloa ma saili se fesoʻotaʻiga e download ai le polokalame i luga o latou punaoa. Le faia o lenei:

  1. Alu i le 'upega tafaʻilagi aloaia ma faʻapipiʻi i luga o le vaega i le pito i luga menu i lalo o le igoa "Lagolago".
  2. I le lisi e matala, filifili "Sii Mai".
  3. I totonu o le lisi o ituaiga masini, kiliki i le muamua - "Masini feaveaʻi".
  4. Ina ia aua le faʻavasegaina le lisi o masini uma mafai, ei ai se faʻamau i luga ole lisi lautele “Ulufale le numera numera”ia filifilia. Ma i totonu o le pusa saili suʻe e tatau ona e ulufale ai Galaxy S3 ma oomi le ki "Ulufale".
  5. O le a faia se suʻesuʻega i luga o le upega tafaʻilagi, o le faʻaiuga o le a maua ai le masini manaʻomia. Oe manaʻomia kiliki i luga o lona ata e matala ai le itulau talafeagai i luga o le punaoa.
  6. I le avanoa lisi i lalo, filifili le vaega Polokalama aoga.
  7. I le lisi saunia, o le ae manaʻomia le filifilia o se polokalama, fuafua i le faʻamatalaga o Android faʻapipiʻi luga o le telefoni. Afai e vave ona faʻafouina le masini, e tatau ona e filifilia le Smart Switch.
  8. Ma e tatau ona e download mai le 'upega tafaʻilagi, tamoʻe le installer ma mulimuli i ana faʻatonuga.
  9. Tamoe le polokalame. Faatasi ai ma lenei, o le a tatau ona e faʻafesoʻotaʻi le masini e ala i uaea mo galuega mulimuli ane.
  10. A maeʻa, e maeʻa loa le faʻatulaga o le avetaavale. O le taimi lava e faʻafesoʻotaʻi le telefoni i le PC, o le a faʻaalia le polokalame se faʻamalama ma se laulau faʻatonutonu ma puʻupuʻu faʻamatalaga e uiga i le masini.

Metotia 2: Kies

I le metotia faʻamatalaina i luga, o le 'upega tafaʻilagi aloaia faʻaaogaina le polokalama mo masini e iai le lata mai faʻafouga o le polokalama. Ae ui i lea, e masani ona tupu e le mafai e le tagata faʻaaoga ona toe faafou le masini mo nisi mafuaaga, ma o le polokalama faʻamatala o le a le aoga. O le mafuaaga mo lenei o le e galulue ma Android OS mai faʻamatalaga 4.3 ma luga atu. Le faʻavae faʻavae i luga o le Galaxy s3 masini o le 4.0. Ole mea lea e te manaʻo ai e suʻe seisi polokalame - Kies, o loʻo avanoa foʻi ile fale gaosi oloa. Ina ia faia lenei mea, ia faia mea nei:

  1. Alu i le 'upega tafaʻilagi aloaʻia ma kiliki “Download Kies”.
  2. Ina ua uma downloading, tamoe le polokalama ma mulimuli i le faʻatonuga a le installer.
  3. Filifili se nofoaga e faʻapipiʻi ai le polokalama.
  4. Faatali seʻia maeʻa le faapipiiina tele.
  5. O le polokalame o le a faʻapipiʻi ai isi polokalama, mo lenei e te manaʻomia le tuʻuina o se siaki i luma o le mea Unified Avetaavale Installer ma kiliki "Le isi".
  6. Ina ua mavae lena, o le a faʻamalama a foliga mai e faʻailoa mai ai le faʻaiuga o le faʻagasologa. Filifili pe e te tuʻuina le poloketi 'alo i luga o le laulau ma tamoʻe vave loa. Kiliki Faauma.
  7. Tamoe le polokalame. Fesootai lau oi ai nei masini ma mulimuli i le fuafuaina laasaga.

Metotia 3: Masini Firmware

Afai e i ai se manaʻomia mo firmware, e tatau ona e faʻalogo i mea faʻapitoa. O le auiliiliga o faʻamatalaga e faia i se isi tusitusiga:

Faitau atili: Faʻapipiʻi se avetaavale mo firmware o le Android masini

Metotia 4: Tolu Vaega Polokalama

E mafai lava se tulaga e tulaʻi pe a tuʻu se masini i le PC. O le mafuaaga mo lenei o le masini faʻafitauli. O lenei tulaga e ono tulaʻi mai pe a tuʻu soʻo se masini, ae leʻo se telefoni. I lenei vaʻaiga, o loʻo manaʻomia e faʻapipiʻi ni taʻavale i luga o komupiuta.

Ina ia faia lea mea, e mafai ona e faʻaaogaina le polokalame DriverPack Solution, o lona aoga e aofia ai le mafai ona siaki faʻafitauli ma fesoʻotaʻiga masini vaega lona tolu, faʻapea foi ma le sailia o le leiloa polokalama.

Faitau atili: Faʻafefea ona galulue faʻatasi ma le DriverPack Solution

I le faʻaopopo atu i le polokalama o loʻo i luga, o loʻo i ai isi polokalame e faigofie tele ona faʻaaoga, o lea e le faʻatapulaʻaina filifiliga a le tagata faʻaaoga.

Vaʻai foi: Sili polokalame mo faapipiiina avetaavale

Metotia 5: Masini ID

Aua nei galo e uiga i le faʻamaumauga o mea o le meafaigaluega. Po o le a lea, o le ai ai pea le faʻailoga e mafai ai ona e mauaina le manaʻomia polokalama ma avetaavale. Mo le sailia o le ID o se telefoni, e tatau ona muamua fesoʻotaʻi i se PC. Ua matou faafaigofieina le galuega mo oe ma ua uma ona matou faailoaina le Samsung Galaxy S3 ID, o mea nei o taua i lalo:

USB SAMSUNG_MOBILE & ADB
USB VID_04E8 & PID_686B & ADB

Lesona: Faʻaogaina se Device ID e saili ai avetaavale

Metotia 6: "Pule Pule"

Pupuni ua i totonu o mea faigaluega mo le galulue ma masini. A e faʻafesoʻotaʻi lau telefoni i se komipiuta, o le a faʻaopopo se isi masini i le lisi meafaigaluega ma o faʻamatalaga uma e tatau ai e uiga o le a faʻaalia. O le polokalama e lipotia foi faʻafitauli mafai ma fesoasoani faʻafouina avetaavale talafeagai.

Lesona: Faʻapipiʻi le avetaavale faʻaaoga le polokalama polokalama

Lisi o auala mo le sailia avetaavale o autu ia. E ui i le tele o punaoa vaega lona tolu ofoina atu e download ai le manaʻomia polokalama, e fautuaina e faʻaaoga naʻo le mea e ofoina atu e le tagata gaosi oloa.

Pin
Send
Share
Send