Whatsapp mo le iPhone

Pin
Send
Share
Send


I nei aso, ia le itiiti ifo i le tasi avefeau e masani ona faʻapipiʻi i luga o tagata faaaoga 'telefoni poto, e matua talafeagai - o se auala lelei lea e tumau ai le fesoʻotaʻi ma aiga, uo ma paaga ma tupe teu tupe ogaoga. Masalo o se tasi o sili ona iloga sui o ia feʻau vave o WhatsApp, o loʻo iai se isi faʻapitoa mo le iPhone.

O WhatsApp o se taʻitaʻi i totonu o le telefoni feaveaʻi avefeau, lea i le 2016 na mafai ona foia le pa o le tasi piliona tagata faʻaaoga. O le aano o le talosaga o le tuʻuina atu i le agavaʻa e fesoʻotaʻi faʻaaogaina ai feau tusitusia, leo faʻamanuiaina ma vitio valaʻau ma isi tagata faʻaaogaina WhatsApp. Mafaufau o le tele o tagata faʻaaogaina le Wi-Fi pe le faʻatapulaʻaina Initaneti afifi mai feaveaʻi faʻafoe, o le mea e tupu o le ogaoga faʻasaoina i feaveaʻi fesoʻotaʻiga.

Tusitusiga savali

O le galuega autu a WhatsApp, sa i ai mai le muamua faʻalauiloaina o le talosaga, o le lafoina o feau tusitusia. E mafai ona lafoina i se tasi pe sili atu tagata WhatsApp e ala i le fausiaina o talanoaga. E faʻailoaina uma feʻau, e mautinoa le malupuipuia pe a manaʻomia se faʻataʻamilosaga.

Lafo o faila

A manaʻomia, eseese ituaiga o faila e mafai ona lafoina i soʻo se talatalanoaga: ata, vitio, nofoaga, faʻafesoʻotaʻi mai lau api ma matua soʻo se tusitusiga e tuʻuina i iCloud Drive poʻo le Dropbox.

Fausia ata ata

Ae le i lafoina, o se ata na filifilia mai le manatuaina o lau masini pe puʻeina e ala ile tusi talosaga e mafai ona faʻagaioia i le fausia-in editor. E mafai ona e faʻaogaina foliga e pei o le faʻapipiʻi o faamama, tipiina, faʻaopopoina emoticons, faʻapipiʻi tusitusiga poʻo le saʻoloto.

Savali leo

A le mafai ona tusia se feau, mo se faʻataʻitaʻiga a o e tiʻetiʻe, lafo le feʻau leo ​​i le talatalanoaga. Na ona uu le leo feau moli ma amata tautala. O le taimi lava e te faʻataunuʻuina, naʻo le faʻamatuʻu le faʻailoga ma le feʻau o le a lafoina vave.

Siufofoga vailauga ma telefoni valaʻau

E lei leva talu ai, na mafai e tagata faaaoga ona faia leo leo poʻo telefoni e faʻaogaina ai le mea pueata luma. Naʻo le tatalaina o le talatalanoaga ma le tagata faʻaaoga ma filifili le manaʻo i le itu taumatau pito i luga, a maeʻa ona amata loa le talosaga ona faia se telefoni.

Tulaga

A fou foliga o le WhatsApp talosaga mafai ai ona e faʻapipiʻi ata, vitio ma tusitusiga i tulaga o le a teuina i lau talaaga faʻamatalaga i le 24 itula. A uma le aso, o le faʻamatalaga mou e aunoa ma se faailoga.

O Nofoa Faʻaalia

I le tulaga e te le manaʻo e leiloa se savali patino mai le tagata faʻaaoga, faʻaopopo i lau fiafia i ai. Ina ia faia lea mea, na ona popo mo le umi taimi i luga o le feau, ona filifili lea o le ata ma se faʻailoga. O savali filifilia uma paʻu i totonu o se vaega faʻapitoa o le talosaga.

2-laasaga faʻamaoniga

Aso nei, e lua-vaega pule ua i ai i le tele o tautua. O le aano o le gaioiga o lea pe a uma ona liliu, ina ia log in WhatsApp mai se isi masini, o le a e manaʻomia e le gata faʻamaonia lau numera telefoni ma se faʻailoga mai se feʻau SMS, ae ia ulufale foi i se faʻailoga PIN faʻapitoa na e setiina i le tulaga o gaioiga gaioiga.

Pepa puipui mo talatalanoaga

E mafai ona faʻataʻitaʻia foliga o WhatsApp ma le gafatia e suia pepa puipui mo talatalanoaga. Ua i ai i le tusi se seti o ata talafeagai. A manaʻomia, i le matafaioi a le pepa puipui, soʻo se ata mai le ata ata iPhone e mafai ona faʻapipiʻiina.

Le tua

E ala i le masani, o le faaleoleo gaioiga ua faagaoioia i totonu o le talosaga, lea e sefe uma talanoaga ma WhatsApp tulaga i iCloud. Lenei faʻatulagaina mafai ai ona e leiloa faamatalaga i le mea e tupu o le toe lalagaina le apalai poʻo le suia o le iPhone.

Otometi ona faʻaola ata i ata puʻe

I le tulaga masani, o ata uma auina atu ia oe WhatsApp e otometi lava teuina i le mea pueata lisi o lau iPhone. A manaʻomia, ole nei foliga e mafai ona tape.

Sefe faʻamatalaga i luga o le valaau

Talanoa i luga o WhatsApp e ala ile feaveaʻi Initaneti, e toʻatele tagata e popole e uiga i feoaiga, lea i taimi faapena amata ona faʻaalu malosi. Afai e aliaʻe mai se manaʻoga, faʻatoagaina le faʻasaoina faʻamaumauga galuega e ala i le faʻatulagaina faʻatulagaina, o le a faʻaititia le taumafaina o Initaneti feaveaʻi i le faʻaitiitia o le valaʻau lelei.

Faatulaga faasilasilaga

Faʻatulaga ni leo fou mo feʻau, faʻalelei le faʻaaliga o faʻasilasilaga ma faʻailo ata.

Tulaga o iai nei

I le mea e te le fia talanoa ma tagata faʻaaogaina luga o le WhatsApp i le taimi nei, mo se faʻataʻitaʻiga, o le i ai i se fonotaga, ia faʻailoa i latou e ala i le setiina o le tulaga talafeagai. Ole tusi apalai e faʻavae ai le seti o tulaga, ae, a tatau ai, e mafai ona e setiina ni tusitusiga.

Tala Fou Ata

I tulaga e manaʻomia ai le lafoina o nisi feʻau poʻo ni ata i se tele, faʻaaoga le newsletter function. O feʻau e mafai ona mauaina e tagata na te teuina lau numera i le tuatusi tusi (ina ia mafai ai ona taofi le spam).

Lelei

  • Faigofie ma faigofie fesoʻotaʻiga ma le lagolago mo le gagana Rusia;
  • Le mafai ona faia leo ma vitio valaʻau;
  • E avanoa fua le faʻaaogaina mo le faʻaaogaina ma e leai ni in-app faʻatau;
  • Galuega mautu ma faʻafouina masani e faʻaitiitia ai mea le atoatoa ma faʻalauiloaina foliga fou;
  • Maualuga puipuiga ma faʻamaumauga.

Le atoatoa

  • Le le mafai e faʻaopopo fesootaiga i le laina uliuli (ua naʻo le malosi e tape ai faʻasilasilaga).

WhatsApp i se tasi taimi seti se atinaʻe faʻatulagaina mo avefeau vave. I aso nei, pe a fai e le i ai se mea puʻupuʻu e tagata faaaoga mo fesoʻotaʻiga i luga ole Initaneti, o loʻo tumau pea le WhatsApp i le tulaga taʻimua, e tosina mai ai tagata faʻaoga i le lelei pea o galuega ma le lautele o le au faʻasalalau.

Sii maia le whatsapp

Sii mai ai le lata mai faʻamatalaga o le app mai le App Store

Pin
Send
Share
Send