YouTube Channel Igoa Fautuaga

Pin
Send
Share
Send

O le atinaʻeina o lau poloketi e faʻalagolago e le gata i le tele o le taimi e te faʻatupe ai i totonu ma pe faʻafefea ona maualuga au oloa o loʻo fai, ae faʻapea foi ma le mafaufau lelei na mafai ai ona e filifilia se igoa mo le auala. Se igoa e pipii ma e faigofie ona manatua e mafai ona faia se igoa mai se masani galuega. O a faʻavae manaʻomia e te manaʻomia e utagia ai e sau ma le igoa saʻo mo le auala?

Faʻafefea ona filifili se igoa mo le YouTube auala

I le aotelega, o loʻo i ai ni nai faigofie fesoasoani, mulimuli i lea e mafai ona e filifilia se igoa tauvalaau e fetaui ma oe. Reception mafai ona vaevaeina i ni vaega se lua - foafoa ma auiliiliga. Tuʻu faʻatasi uma, e mafai ona maua se igoa lelei o le a fesoasoani lou auala taavili.

Meaalofa tupe 1: O se igoa faigofie ae malie

E taua le iloa o le sili atu ona faigata ma umi le igoa ole igoa, o le sili atu ona faigata ona manatua, o lona uiga e toʻaititi tagata o le a mafai ona faʻasoa lenei ma a latou uo. Vaai faalemafaufau o se tagata na maua i luga o lau vitio, ma sa ia fiafia i ai. Ae ona o le igoa tauvalaʻau e matua faigata, na ia le mafai ona manatuaina ma maua lau vitio pe a uma sina taimi, ma e sili atu, o le a le mafai ona ia fautuaina le auala i ana uo. E mafai ona e mafaufau lelei i le mea moni o le tele o lauiloa vitio bloggers faʻaogaina na o ni faigofie faigofie ona manatua igoa.

Motugaafa 2: O le igoa e malamalama ai le tagata maimoa poʻo a mea o loʻo faʻatali mai mo ia

Faʻapea foi, o se tulaga masani lava masani o le faʻaaogaina lea o se 'aufaʻatusa i se igoa tauvalaau e faʻaalia ai le ituaiga o mea o loʻo e faia. O le a saʻo le faia o se igoa tuufaatasia, tasi vaega o lou igoa, ma le isi o le a iloa ai le vitio.

Mo se faʻataʻitaʻiga, RazinLifeHacks. Mai lea e vave lava ona manino o Razin o le mea moni, oe, ma LifeHacks - e tatau i tagata matamata ona faatali mo "mea" i lenei auala o le a fesoasoani faafaigofie latou olaga. I le faʻaigoaina o se auala i lenei auala, e te aapa atu foʻi i lau auvaʻa tagata faʻasalalau. Afai o le Make up e avea ma vaega o le igoa, o lona uiga e manino lava o le auala na faia mo le teine ​​e faʻaali ai ia te ia le auala e faʻaaoga saʻo ai foliga.

O le faʻavae lava e aoga mo tama.

Motugaafa 3: Filifilia o se Igoa E faʻavae i Manatu Autu

E i ai fua faʻamatalaga e mafai ai ona e vaʻaia fuainumera o faʻamatalaga i se saʻiliʻiliga afi afi. O lea, e mafai ona e filifilia se igoa e faʻatatau i upu lauiloa. Ae aua le alu i le sami ma fuaitau, ae e taua le manatua o le igoa tauvalaau e tatau ona faigofie ona manatua.

Faʻaogaina lenei metotia o le fausiaina o se igoa, lau auala o le a maua ai sili atu ona masani ai.

Yandex upu filifilia

Faʻutuuga 4: Faʻaaogaina O Tusi Faʻafaigaluegaina mo se Manatua Nick

E tele togafiti o le tasi auala pe o le isi o le a fesoasoani i le faia o lou igoa sili manatua. Nei o nisi o latou, ina ia fausia ai se ata taua o le sao faaaoga:

  1. Tusitusiga. Toe faia tutusa leo e sili atu ona lelei lou leo. Tele lalolagi lauiloa kamupani faʻaaogaina lenei metotia. Ave ia le itiiti ifo i le Dunkin 'Donuts poʻo Coca-Cola.
  2. Se tala e uiga i upu. O se tausuaga lea e faʻavae i luga o le leo tutusa o upu. Mo se faʻataʻitaʻiga, oe faʻasalalau ni mea e uiga i keke, faʻaali atu taumafataga, ma isi. Ia e taua le Nartortiki, e fai lena ma sala.
  3. Oxymoron. Igoa feteʻenaʻi. Faʻaaogaina foi e le tele o kamupani. O lenei igoa, mo se faʻataʻitaʻiga, "Tasi Filifiliga".

E mafai lava ona e lisiina le tele o tala faʻaʻoleʻole o le a fesoasoani ia fai le igoa e manatua ai, ae o tagata autu ia.

O fautuaga uma ia ou te manaʻo e avatu e faʻatatau i le filifilia o se igoa igoa mo lau auala. E le manaʻomia le mulimuli ia i latou taʻitoʻatasi. Faalagolago i lou mafaufau, ma faʻaaoga fautuaga ae o se fesoasoani.

Pin
Send
Share
Send