Iloiloga Faatino i Windows 7

Pin
Send
Share
Send


E mafai ona e iloiloina le saoasaoa o le Windows 7 faʻaaogaina se faʻapitoa faʻasino faʻasino. O loʻo faʻaalia ai se tulaga faʻalauaʻitele iloiloga o le faʻagaioioiga faiga i luga o se faʻapitoa faʻapitoa, faia ni fua o le faʻatulagaina o masini ma vaega polokalama. I le Windows 7, o lenei faʻatonutonu e iai le aoga mai le 1.0 i le 7.9. O le maualuga o le faʻailoga, o le sili atu ma sili atu mautu o lau komepiuta o le a galue, lea e taua tele pe a faia galuega mamafa ma lavelave.

Iloilo le faatinoina o faiga

O se iloiloga lautele o lau PC faʻaalia ai le pito sili ona maualalo gaioiga masini i le lautele, i le amanaia ai o le mafai gafatia o elemene tagata. O se auiliiliga e faia i le saoasaoa o le tutotonu tutotonu (CPU), tosoina avanoa manatua (RAM), malo malosi ma kalafi pepa, manatu i manaoga o ata 3D ma luga o komepiuta. E mafai ona e vaʻai i nei faʻamatalaga faʻaaogaina tisapani vaega polokalama polokalama, faapea foi ma tulaga masani o le Windows 7.

Silasila foi: Windows 7 Performance Index

Metotia 1: Winaero WEI Meafaigaluega

Muamua lava, matou te mafaufau i le filifiliga o le mauaina o se suʻesuʻega faʻaaogaina faʻapitoa vaega vaega lona tolu mo lenei. Sei o tatou suʻesuʻeina le faʻasologa o gaioiga e faʻaaoga ai le Winaero WEI Tool o se faʻataʻitaʻiga.

Sii mai Winaero WEI Meafaigaluega

  1. A maeʻa ona e siiina le faila o loʻo iai le faʻatatau, tuʻu i luga le faila a le Winaero WEI Tool faʻatinoina faila tuusao mai le faʻamaumauga. O le lelei o lenei talosaga o le e le manaʻomia le faapipiiina taualumaga.
  2. E tatala le polokalama Ofisa. O le Igilisi-gagana, ae i le taimi lava e tasi intuitif ma toetoe a fetaui lelei ma le tutusa faamalama o le Windows 7. Ina ia amata suʻega, kiliki i luga o le tusifaitau. "Tamoe le suʻega".
  3. Amata le faʻataʻitaʻiga.
  4. A maeʻa le suʻega, o le a faʻaalia ona faʻaalia i le Winaero WEI Tool application window. O aofaʻiga atoa e fetaui ma mea na talanoaina i luga.
  5. Afai e te manaʻo e toe tamoʻe le suʻega e maua ai le faʻaiuga moni, talu ai i le gasologa o taimi e mafai ona suia faʻailoga moni, ona kiliki ai lea i le tusifaitau "Toe tamoe le iloiloga".

Metotia 2: ChrisPC Win Experience Index

I le faʻaaogaina o le ChrisPC Win Experience Index polokalama, e mafai ona e vaʻaia le faʻatinoina o faʻasologa o soʻo se ituaiga o Windows.

Sii maia le ChrisPC Win Experience Index

Tatou faia le faigofie faigofie faapipiiina ma tamoe le polokalama. Ole ae vaʻaia se faʻatulagaina faʻasologa faʻaogaina mo vaega taua. E le pei o le aoga na faʻaalia i le metotia muamua, o loʻo iai le avanoa e faʻapipiʻi ai le gagana Lusia.

Metotia 3: Faʻaaogaina le OS GUI

O lenei ia tatou vaʻai faʻafefea ona alu i le vaega talafeagai o le faiga ma mataitu ana oloa faʻaaoga ai le fausia-i OS mea faigaluega.

  1. Nusipepa Amata. Taumatau kiliki (RMB) i lalo o le mea "Komepiuta". I le lisi e aliali mai, filifili Meatotino.
  2. Le polokalama meatotino faamalama amata. I le poloka o tapulaʻa "Ofisa" e iai le mea "Vasega". O ia lea e fetaui ma le faʻatinoina o le faʻasologa lautele, e faʻatatau i le itiiti o iloiloga o vaega taʻitasi. Ina ia matamata i auiliiliga faʻamatalaga faʻamatalaga mo vaega taʻitasi, kiliki i le faʻailoga. Pupuni Faatonu Tisaini.

    Afai e le i faia muamua le mataʻituina o mea i luga ole komupiuta, ona faʻaalia lea o lenei faʻamalama i tusitusiga Faʻatapulaʻaina le Iloiloga Faʻataʻitaʻi, lea e tatau ona mulimulitaia.

    O loʻo i ai le isi filifiliga mo migoi atu i lenei faʻamalama. O loʻo faʻatautaia "Pulea vaega". Kiliki Amata ma alu i le "Pulea vaega".

    I le faʻamalama e matala "Pulea vaega" faafeagai parameter Vaʻai seti taua Ata Laiti. O lenei kiliki i luga o le aitema "Counters ma mea tau gaosi".

  3. Ua aliali mai se faʻamalama "Iloilo ma faʻateleina faʻagaioiga komipiuta". O loʻo faʻaalia uma faʻamatalaga fuafuaina mo vaega taʻitasi o le faiga, ia ua uma ona tatou talanoaina i luga.
  4. Peitaʻi i le gasologa o taimi, e mafai ona suia le faʻasologa. Lenei e mafai ona mafua ona o le toe faʻaleleia o le meafaigaluega o le komepiuta, pe o le aofia ai pe le faʻatagaina nisi o tautua e ala i le polokalame polokalama o le polokalama. I le pito i lalo o le faamalama faafeagai le mea "Faʻafou mulimuli" O loʻo faʻaalia le aso ma le taimi na faia ai le mataʻaga mulimuli. Ina ia faʻafouina faʻamaumauga ile taimi nei, kiliki i luga ole tusifaitau Toe fai togi.

    Afai e le i faia muamua se siaki, oomi le faʻamau "Fuafua le komepiuta".

  5. O le auiliiliga mea faigaluega. O le faʻagasologa o le fuafuaina o le faʻatinoina o faʻasino masani e tele minute e alu ai. I le taimi o lona auala, e mafai ai ona tapunia le tumau le mataitu. Ae aua e te popole, tusa lava a maeʻa le suʻega, o le a otometi ona ki. Faʻalavelave e fesoʻotaʻi ma le siakiina o vaega vaʻaia o le polokalama. I le taimi o lenei faʻagasologa, taumafai e aua le faia ni gaioiga faʻaopoopo ile PC ina ia mafai e le auiliiliga o loʻo sili atu le mafuaʻaga.
  6. A maeʻa le taualumaga, o le faʻataʻitaʻiga o faʻamatalaga o galuega o le a toe faafou Atonu e ogatusa ma mea taua o le iloiloga muamua, pe ono ese mai.

Metotia 4: Tamoʻe taualumaga e ala i le "Command Line"

Faʻatinoina o tupe faʻatulagaina e mafai foi ona amataina Poloaiga laina.

  1. Kiliki Amata. Alu i le "Polokalama uma".
  2. Ulufale i le faila "Tulaga".
  3. Saili le igoa i totonu Poloaiga laina ma kiliki i luga RMB. I le lisi, filifili "Tamoe e fai ma pule". Sailiga Poloaiga laina faʻatasi ai ma aia tatau faʻatonu o se mea e manaʻomia mo le saʻo le faʻataunuuina o le suʻega.
  4. I le avea ai ma sui o le pule, e amata le Ofisa Poloaiga laina. Ulu atu i le poloaiga nei:

    winsat formal - toe amata mama

    Kiliki Ulufale.

  5. O le suʻega faʻagasologa e amata, i le taimi lea, faʻapea foʻi ma le taimi o le suʻega e ala i le kalafi faʻavasega, o le mata e ono avanoa.
  6. Ina ua maeʻa le suʻega i totonu Poloaiga laina O le aotelega faʻatinoina taimi o le taualumaga faʻaalia.
  7. Ae i le faʻamalama Poloaiga laina E te le maua le faʻatupulaia faʻatulaga na tatou vaʻaia muamua i le kalafi fesoʻotaʻiga. Ina ia mafai ona toe vaʻai i nei faʻailoga e tatau ona e tatalaina se faʻamalama "Iloilo ma faʻateleina faʻagaioiga komipiuta". E pei ona e vaʻai, a maeʻa le faʻagaioiga i Poloaiga laina O faʻamatalaga i lenei faʻamalama ua toe faafouina.

    Ae e mafai ona vaʻaia le iʻuga e aunoa ma le faʻaaogaina o le faʻapipiʻi faʻafanua uma. O le mea moni o le suʻega o faʻamaumauga o loʻo tusia i se isi faila. O le mea lea, ina ua maeʻa faia le suʻega i Poloaiga laina oe manaʻomia le mauaina o lenei faila ma matamata i ona mea. O lenei faila e maua ile faila ile tuatusi nei:

    C: Windows Faʻatinoga WinSAT DataStore

    Ulu atu i le tuatusi lea i le tuatusi pa "Suʻesuʻe", ma kiliki lea i le ki i le faʻasologa o se aū i le itu taumatau, pe kiliki Ulufale.

  8. O le a alu i le faanaunauga faila. O iinei e tatau ona e mauaina se faila ma le XML faʻaopopoga, le igoa o le a faʻapipiʻiina e tusa ai ma le faʻasologa lenei: muamua sau le aso, sosoo ai ma le faʻavae taimi, ona sosoo ai lea ma le faʻaaliga "Faiga masani. Iloiloga (lata mai). WinSAT". Atonu e tele ni faila faapea, talu ai o suʻega e mafai ona faia sili atu ma le tasi. O le mea lea, vaʻai mo mea lata mai i le taimi. Faʻafaigofie saili, kiliki i le igoa fanua Aso suia i le faatulagaina o faila uma i le faasologa mai le fou i le matua. O le taimi lava e te mauaina le aitema e te manaʻo, faʻalua-kiliki i luga o le ki kiri kasa.
  9. O mea i totonu o le faila filifilia o le a tatalaina i le polokalame le masani i lenei komepiuta e tatala ai le XML format. E foliga mai, o le a pei o se browser, ae atonu e i ai foi ma se tusitusiga faʻatonutonu. A uma ona tatala le anotusi, saili mo le poloka "Manumalo". E tatau ona tu i le pito i luga o le itulau. O totonu lea o le poloka e aofia ai le faʻasologa o faʻamatalaga saʻo atu.

    Ia tatou vaʻai poʻo le a le faʻailoga e faʻaalia ai pine faʻaalia e talafeagai:

    • SystemScore - faʻavae faʻavae;
    • CpuScore - CPU;
    • Aveesea - malo malosi;
    • Manatua Manatu - RAM;
    • Ata tusia - lautele ata;
    • Taʻaloga taʻaloga - taʻaloga taʻaloga.

    I se faʻaopopoga, oe mafai ona vaʻaia vave nisi faʻaopoopoga o iloiloga tulaga e le o faʻaalia e ala i le ata vaʻaia:

    • CPUSubAggScore - se faʻapipiʻi faʻaopopo faʻapitoa;
    • Vitio EnncodeScore - faiga o faʻamaumauga o le encoded;
    • Dx9SubScore - parameter Dx9;
    • Dx10SubScore - parameter Dx10.

O lea la, o lenei auala, e ui lava e faʻafaigofie nai lo le mauaina o se faʻatatau e ala i se faʻasologa ata, e sili atu ona aoga. I se faʻaopopoga, o iinei e mafai ona vaʻaia e le gata i le faʻatinoina o faʻatonuga faʻatino, ae o faʻamaoniga sili o nisi vaega i vaega eseese o le fuaina. Mo se faʻataʻitaʻiga, pe a faia se suʻega ile gaioiga, o le faʻatinoga lea i Mb / s.

I se faʻaopopoga, faʻamaoni faʻailo e mafai ona maitauina tuusaʻo i le taimi o suʻega i totonu Poloaiga laina.

Lesona: Faʻafefea ona faʻatonutonu le Polokalama Polokalama i Windows 7

Na o le pau lava lena, e mafai ona e iloiloina le faʻatino i totonu Windows 7, e lua faʻatasi ai ma le fesoasoani a le vaega tolu-polokalama polokalama fofo, ma le fesoasoani o le fausia-i OS galuega. O le mea taua o le aua nei galo o le aotelega o faʻaiʻuga ua tuuina mai e le itiiti ifo tau o le vaega vaega.

Pin
Send
Share
Send