Sberbank Luga mo le iPhone

Pin
Send
Share
Send


Sberbank o se taʻitaʻi maualuga a le faletupe Lusia o loʻo tuʻuina atu i tagata faʻatau auaunaga eseese faletupe. Mo le faigofie ona maua oa latou tala ma pepa fesoʻotaʻi, na faʻatino e Sberbank le talosaga a le Sberbank Online, o se tasi lea o sili sili ona lelei mo faletupe mo le iPhone.

O le telefoni feaveaʻi mai Sberbank ua uma ona atiaeina i le naʻo le tasi masini o loʻo faʻaaogaina iOS, e mafai ona e faʻataunuʻuina le tele o le tele o faletupe faagaoioiga na maua muamua na o le asiasi ane i le lala.

Faletupe pepa noatia

Tele o tatou e i ai le tasi le debit poʻo le credit card mai le Sberbank. Faʻafetai i le telefoni feaveaʻi, o le a faʻaalia pepa i le tasi nofoaga ina ia mafai ona e siaki le paleni tulaga i se taimi vave.

Tatala ma tapuni tupe teu

Mo le mauaina o se faʻaopoopo tupe maua, e fautuaina e tuu tupe maua i luga o saofaga i se pasene. Faatasi ai ma le Sberbank Online mo iPhone, e mafai ona e tatalaina soʻo se tupe teu e te fiafia i ai i le lua tapas i luga o le mata. E maitauina e mafai ona tatalaina le tupe teu e le gata i rubles, ae faapea foi i le tālā poo Euro.

A manaʻomia e tapuni le teu tupe, ona mafai lea ona faaui i tua tupe i soʻo se teugatupe i soʻo se taimi.

Totogi Apple

Afai o oe o se tagata faʻaaogaina le iPhone SE, 6, 6s poʻo le 7, faʻapea foi ma le muamua poʻo le tupulaga lona lua Apple Watch, e mafai ona faʻaaogaina se aoga aoga pei o "Apple Pay". I le faʻaaogaina o lenei galuega, e mafai ona e faapipii lau faletupe i se telefoni feaveaʻi ma totogi ma lau telefoni i soʻo se faleoloa o loʻo ua faʻaogaina ai faʻamaumauga i se fesoʻotaʻiga peimeni.

A maeʻa ona faʻamau le pepa i le Apple Pay, o le a faʻailoga foliga o le a aliali mai i le telefoni feaveaʻi i tafatafa ane, faʻailoa le gaioiga o lea gaioiga.

Faʻaliliuga

I soo se taimi, o tupe e maua i luga o teugatupe poʻo kata e mafai ona lafo atu i se kata poʻo se teuga tupe a le tagata o tausia o Sberbank poʻo se isi faletupe. A e faia se fesiitaiga i se tagata tausi o le Sberbank, e le totogia se totogi i le tautua.

Totogi

Totogi mo galuega a le lautele, sala tupe, pili aoga, feaveaʻi fesoʻotaʻiga ma isi peimeni e ala i le iPhone. Tupe totogi e mafai ona faia uma i le numera numera ma e ala i le siiina o le QR code.

Tupe Totogi

O le faʻatulagaina o le otometi totogi totogi, o le tautua o le a otometi debit le seti aofaʻi mai lau teugatupe ma fesiitaiga, mo se faʻataʻitaʻiga, i se telefoni feaveaʻi.

Sini Foafoaga

Afai e muamua e le mafai ona tuʻu saʻo ona teu ai le manaʻomia o tupe mo se faʻatau tele, o lea e sili atu le faigofie le faia o lenei mea i le Sberbank Online talosaga e ala i le sini faʻavae galuega.

I lou faitalia, tupe e mafai ona togiina i se faapitoa pusi faletupe teugatupe e oe lava ia pe o le tautua otometi. Ma ina ia aua nei galo e lagolago le faaputuputu o tupe, o le tusi talosaga o le a faʻamanatu mai pea ia te oe le manaʻoga e toe faʻatumu le piggy bank.

Fetuunaiga vave i le va o teugatupe

A iai ni au tusi tupe poʻo ni faletupe, o le faʻaaogaina o le Sberbank Online talosaga o le a faʻafaigofie ai ona sui mai le tasi teugatupe i le isi. O le taualumaga e vave ma e le totogia se komisi.

Fausia tala uamea

O metotia taugata e masani ona tupu i le taua, o lea e mafai ona faʻateleina au tupe maua pe a fai e te faʻatauina uʻamea taua tuusaʻo e ala ile tusi talosaga.

Ala Faafetai Paleni Paleni

"Faʻafetai" o se ituaiga faʻapitoa tupe mai Sberbank, lea e faʻatagaina ai oe e faʻaalu le tau faʻaputuputu mai paga o le polokalama. Ponesi e talia mo soʻo se faʻatauga e faʻaoga i le Sberbank card. Afai e te faia faʻatau ma paʻaga, o le aofaʻi o ponesi ua faʻapipiʻi o le a sili atu.

Fua faatatau o sailiga

A e filifili pe o afea e faʻatau ai pe faʻatau atu tala, euros poʻo uamea taua, e tatau ona e masani ona mataituina fesuiaiga i le fesuiaiga o tau i se isi vaega o le talosaga.

Saili lala ma ATMs

Afai e te manatunatu e uiga i le mauaina o le lala pili lata ane poʻo ATM, o le a mafai e le apalai ona faʻaalia nei faʻamatalaga i luga o se faʻafanua.

Puipui lau tusi talosaga i se PIN poʻo tamatamai lima

Talu ai o le Sberbank Online talosaga mo iPhone o le a teuina le tele o faʻalilolilo o faʻamatalaga, oe mafai ona puipuia lau faʻamatalaga ma se faʻamatalaga upu peʻa ulufale atu pe faʻamaonia lou faʻasinomaga ma se tamatamai lima.

Manatu faaalia

I le tulaga o faʻafitauli, logoina tagata faigaluega Sberbank e ala i fetusiaiga pe telefoni le telefoni. O nei mea uma e avanoa ia te oe e ala i le tusi talosaga.

Lelei

  • Maualuga galuega;
  • Lagolago gagana Rusia;
  • O le tusi talosaga ua tufatufaina atoa e leai se totogi.

Le atoatoa

  • Le iloa.
  • Sberbank Online mo iPhone atonu o le sili ona mafaufau loloto telefoni feaveaʻi e tatalaina ai le tele o avanoa mo le tagata faʻaaoga. A faʻapea o oe o se tagata faʻatau o lenei faletupe, ona fautuaina lea lea o lenei talosaga mo le tuʻuina atu.

    Sii mai Sberbank Online mo fua

    Sii mai ai le lata mai faʻamatalaga o le app mai le App Store

    Pin
    Send
    Share
    Send