Movavi SlideShow Foafoa 3.0

Pin
Send
Share
Send

E mautinoa, e toʻatele o outou na faʻalogo e uiga i Movavi pe, sili atu, i a latou oloa. E le mafai ona e taʻuina lenei taʻutaʻua le lalolagi taʻutaʻua ma lauiloa, ae o ana oloa e sili atu ona lelei manaoga. O le kamupani e iai aseta mo le galulue faʻatasi ma ata vitio, ata ma leo.

E mafai ona e vaʻaia i luga o la matou 'upega tafaʻilagi se vaʻaiga lautele o Movavi Vitio Editor - o se polokalame faʻaʻupu vitio. O lenei o le a tatou mafaufau, ina ia tautala, le uso laititi o se vitio faatonu - se faatonu mo le fausiaina o se ata faʻaali. A uma mea uma, o le ata faʻa ata o se ata telegese lemu, a ea? Ae ui i lea, ia tatou tuʻua ni ulaga ma vaʻai lelei i galuega a Movavi SlideShow Foafoa.

Faʻaopoopoina Mea

O mea e fai, ae le na o ata, gauai. Ioe, e mafai ona e faʻaopopoina vitio i le ata faʻaaliga, o le nofoaga e faʻatatau i isi ata faasolo e mafai ona suia faigofie. Auina mai se ata, i le ala, e talafeagai tele - e mafai ona e lafoina faila taitoatasi po o le atoa faila i le taimi e tasi. E i ai foi sili manaia vaega, pei o le puʻeina o vitio mai se webcam ma puʻeina se laupepa. O nei mea uma e mafai ona aoga 'iā te' oe, mo se faʻataʻitaʻiga, pe a fai e saunia ni ata vitio mo nisi polokalame.

Slide Suiga Aafiaga

E taua le matauina o latou eseese ma talafeagai faʻavasega i vaega. E i ai uma boring ma sili moni aafiaga. E taua le maitauina ma se atoatoa tusi faʻatonutonuina o se faʻaaliga faʻaaliga, o le a tatau ona filifilia mo soʻo se suiga - e leai se otometi filifiliga iinei. O le faʻafitauli ua foia i le faʻaaogaina o le fausia-in pule. E mafai ona faʻamatalaina se umi mo aʻafiaga taʻitasi.

Ata gaosi

Oe pea le galo o Movavi o loʻo galue i polokalame ma mo le faʻatonutonuina o ata? Lenei atonu o le mafuaʻaga lea o le SlideShow Foʻai e i ai le vaega mo faʻavae tulaga faʻatusa: seleselega, faʻataamilomilo, lanu faʻasaʻo. E i ai foʻi mea faʻapitoa e faʻapitoa e taulai atu i se mea faʻapitoa, poʻo le isi itu - lalafi mai le prying mata e ala i le nenefu.

E tele ni faʻamau o loʻo faʻaogaina i ata e tatau foi ona aofia ai iinei. Seti pei o se ata faʻatusatusa ata. Ma faʻaopopoina, o nisi o faʻamama e animated. E pei foi o isi vaega, o mea uma iinei e faigofie ona faʻavasega i faʻavasega vaega.

Faʻaopopoina Tusitusiga Lisi

Galulue ma le mau e tatau lava ona vivii ese. O loʻo i ai le avanoa e filifili ai se vai fonoa, o ona uiga ma le gatasi. Ae o se mea masani lenei. Ae o le iai i totonu o le polokalame o le fuainumera o aulelei tele avanoa e aunoa ma le soona faʻateleina, e matua fiafia lava i le mata. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻataʻamilomilo lelei tafaono ma lipine ma tusitusiga tusitusi. O nei tapulaʻa uma e faʻatagaina ai oe e faia ni mea mananaia tino.

Matai Ata faasolo

Faʻaogaina uma o loʻo i luga meafaigaluega, ma le lelei tapulaʻa o le poto ma le poto masani, e mafai ona fausiaina se moni sili atu maualuga-lelei ata faʻaali. Ae o le a le mea e tatau ona faia e tagata amataina? Faʻaaoga se auala faʻapitoa lea e vave ona taʻitaʻia ai oe e le polokalame e ala i vaega autu e tolu o le fausiaina: le filifilia o mea, le faʻaliliuga aafiaga ma musika. E tatau ona manatua i le taimi e tasi, tele faʻatulagaina o le a faʻaogaina vave i le ata tifaga faʻaaliga, lea, mo se faʻataʻitaʻiga, o le a le faʻatagaina oe e taulaʻi i se lemu faʻapitoa, tuai i luga o le lau.

Sefe le vitio

E pei o isi polokalame o lenei ituaiga, o le faʻaiuga mulimuli i Movavi SlideShow Foafoa mafai ona faʻauluina atu i vitio. E tele naua. Mo amataga, o le filifiliga lea o faʻatulagaina: mo masini Apple, o le Android e galue ai, eseese luga o le vitio auaunaga (YouTube, Vimeo), mo isi masini ma, mulimuli ane, faigofie vitio ma leo. Le isi, e mafai ona fetuʻutuʻunaʻi le iugafono, tulaga faʻavaʻa ma le lelei leo. I le aotelega, o mea uma lava e faigofie. Ma le isi, o le liua i vitio e vave televave.

Lelei Polokalama

• Galue tele
• Manaia tele galuega ma tusitusiga
• Malosiaga e faʻalelei lelei taimi
• Mafai ona faʻaopopo vitio

Polokalame le lelei

• 7 aso faʻataʻitaʻiga lomiga
• Faʻaopopoina o se polokalame vailaloa vai i se ata faʻaali i le faʻataʻitaʻiga lomiga

Faaiuga

Lea, e le masalomia Movavi SlideShow Foafoa o se tasi o le sili polokalame o lona ituaiga. Faʻafetai i le tele o le poto masani o tagata atiaʻeina i le vaʻaiga o le faʻatonutonuina o ata, fatufatu ma teuteuga (aemaise lava, taimi) faʻaaliga faʻaaliga e matua, faigofie tele
.

Download Trial Movavi SlideShow

Sii maia le faʻamatalaga fou mai le ofisa aloaia

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 3.67 mai le 5 (3 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Taumafa Tifaga Faʻaaliga Foafoa Wondershare DVD Ata Matua Builder Deluxe Movavi Vitio Suite Ata Tifaga Faʻaputuga Malama

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
Movavi SlideShow Foafoa o se mamana ma faʻateleina polokalama mo le fausiaina o faʻaali ata faʻavae i luga o faʻatekinolosi ata ma soʻo se ata.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 3.67 mai le 5 (3 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atiaʻe: MOVAVI
Tau: $ 20
Tele: 59 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 3.0

Pin
Send
Share
Send