Uma metotia o firmware mo Lenovo A536 telefonipoto

Pin
Send
Share
Send

E toaitiiti tagata o loʻo avea ma taʻutaʻua telefoni Lenovo o loʻo malamalama ile ono mafai o latou masini e tusa ai ma le suiina o polokalama. Sei o tatou talanoa e uiga i se tasi o le sili atu faʻataʻitaʻiga - le Lenovo A536 paketi paketi, pe sili atu, o le firmware o le masini.

E tusa lava poʻo le a le mafuaʻaga o loʻo faia ai gaioiga ma le mea e manatua ai le masini, e taua le malamalama i le ono lamatia o taualumaga, e ui lava o le galue ma le masini i le fesili e fai lava faigofie ma toetoe o faʻasologa uma e mafai ona toe sui. E taua tele le mulimulitaʻi i faʻatonuga ma faia ni tapenapenaga aʻo leʻi faia se ogaoga o faʻalavelave i vaega ole manatua.

I le taimi lava e tasi, o le tagata faaaoga e nafa ma mea na tutupu mai le faʻaleleia o le telefoni na o ia! O gaioiga uma faʻamatala i lalo e faia e le tagata e ona le masini i lau oe lava lamatia ma lamatia!

Sauniuniga taualumaga

Afai e le mautonu le tagata e faʻaaogaina Lenovo A536 i le ono tupu faʻalavelave i le polokalama o le masini, e matua fautuaina lava le faia uma o sauniuni taualumaga. Lenei o le a toe faʻaleleia le gaioiga a le telefoni i ni mea taua ma le faʻaalia o mea leaga, faʻapea foi ma sefe le tele o le taimi pe a fai e te manaʻo e toe faʻafoi le masini i lona tulaga muamua.

Laasaga 1: Faʻapipiʻi avetaavale

A atoatoa tulaga masani taualumaga aʻo leʻi galue ma toetoe lava soʻo se Android masini o loʻo faʻaopopo i le faʻagaioioiga o se PC na faʻaaogaina mo faʻaletonu, avetaavale o le a faʻatagaina le saʻo le faʻapipiʻiina o le masini ma polokalame ua fuafuaina e tusia ai faʻamatalaga i vaega manatua. O le Lenovo A536 o se telefonipoto e faʻavae i luga ole Mediatek processor, o lona uiga e mafai ona faʻaogaina le polokalama SP Flash Tool e faʻapipiʻi ai polokalama i totonu, ma o lea la e manaʻomia ai se avetaʻavale faʻapitoa i totonu o le polokalama.

Le faʻapipiʻiina gaioiga mo vaega talafeagai e faʻamatala auiliili i le tusitusiga:

Lesona: Faʻapipiʻi avetaavale mo Android firmware

I le tulaga o faigata ma le sailia avetaʻavale mo le Lenovo A536 faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faʻaogaina le soʻotaga e download ai mea manaʻomia:

Sii avetaavale mo firmware Lenovo A536

Laasaga 2: Maua o Aʻa Tatau

A o le mafuaʻaga o le faʻatautaia o le vaega o le masini A536 o le faigofie ona toe faʻafou le polokalama aloaʻia pe toe faʻafoi le telefoni i le "i fafo atu o le pusa" setete, e mafai ona e misia lenei laʻasaga ma faʻasolo atu i se tasi o metotia mo le faʻapipiʻiina o le Lenovo fale gaosi oloa i totonu o le masini.

Afai o loʻo i ai se manaʻo e taumafai e faʻafetauiina le polokalama o le mea faigaluega, faʻapea foi ona faʻaopopo nisi galuega i le telefoni e le o saunia e le faʻalapotopotoga, o le mauaina o aʻa-aia tatau o se mea. I se faʻaopopoga, Superuser aia tatau ia Lenovo A536 o le a manaʻomia e fausia se faʻamaumauga atoa, lea e sili fautuaina i luma o nisi faʻalavelave i le vaega polokalama.

O le telefoni faʻa-fesili e faigofie ona faʻaogaina faʻaaogaina le KingRoot talosaga. Ina ia mauaina Superuser aia tatau i luga o le A536, e tatau ona faʻaaoga le faʻatonuga mai le tusitusiga:

Lesona: Mauaina o aia tatau faʻaaogaina KingROOT mo PC

Laasaga 3: faaleoleo le faiga, faaleoleo NVRAM

E pei o le tele o isi tulaga, ae leʻi tusia le polokalama i le manatua pe a galulue ma Lenovo A536, o le a manaʻomia ona kilia vavaega o faʻamatalaga o loʻo i totonu, o lona uiga o le toe faʻaleleia mulimuli ane ua manaʻomia le i ai o se kopi faaleoleo poʻo se atoatoa faaleoleo o le faiga. Manipulations e faʻatagaina oe e sefe ai faʻamatalaga mai le manatua vaega o le masini Android o loʻo faʻamatala i totonu o le tusitusiga.

Lesona: Faʻafefea ona faaleoleo Android masini muamua firmware

I se aotelega, o faʻatonuga i lenei lesona ua lava e faʻamautuina ai le saogalemu o faʻamatalaga. Ae mo le Lenovo A536, e matua fautuaina lava e faia se vaega faaleoleo aʻo leʻi faʻamatuina le Android "Leoʻa".

O le mea moni o le soloia o lenei vaega i le faʻataʻitaʻiga o loʻo fesiligia o se tulaga masani masani agaʻi atu i le le mafai ona faʻaaogaina o fesoʻotaʻiga uaealesi. A aunoa ma le faʻaleleia, o le toe faʻafoʻi e mafai ona tele se taimi ma manaʻomia le malamalama loloto i le matata o loʻo galue ma le manatuaina o masini MTK.

Tatou mafaufau i le faiga fausiaina o se kopi o se vaega "Leoʻa" sili auiliiliga.

  1. Ina ia fausia se vaega lafo, o le faigofie auala o le faʻaaoga o se tusiga faʻapitoa faia, lea e mafai ona e download pe a uma ona kiliki le sootaga:
  2. Sii maia tusitusiga e faia faaleoleo NVRAM Lenovo A536

  3. A maeʻa ona e siiina mai i lalo, faila mai le faila e tatau ona tuʻufaʻatasia i se isi faila.
  4. Tatou maua le aa-aia tatau i luga o le masini i le faiga faʻamatala i luga.
  5. Tatou fesootai le masini ma USB debugging mafai ai i le komepiuta ma pe a uma ona iloa le masini e le faiga, tamoʻe le faila nv_backup.bat.
  6. I luga ole talosaga, luga o le masini mata, matou te tuuina atu aʻa-aia tatau i le talosaga.
  7. O le faʻagasologa o le faitauina o faʻamatalaga ma le faʻatulagaina o faʻamatalaga talafeagai e manaʻomia le laʻititi sina taimi.

    I totonu ole 10-15 sekone, ole a aliali mai se ata ile faila o loʻo iai faila faila nvram.img - o le vaega lea dump.

  8. Filifiliga: Toe vaeluaina "Leoʻa", e faia e ala i le faʻatinoina o laasaga i luga, ae i le Laasaga 3, ua filifilia le tala nv_restore.bat.

Firmware lomiga aloaia

E ui lava i le mea moni e faapea o le polokalama faia e Lenovo polokalame polokalame ma fuafuaina e le gaosi oloa mo le faʻaaogaina i luga o le A536 e le eseʻesega i se mea mataina, i se tulaga lautele, fale gaosi firmware faamalieina manaoga o le tele o tagata faʻaaoga. I se faʻaopopoga, o le faʻapipiʻiina o polokalama aloaʻia e na o le pau lea o le lelei faʻafoe auala i le mea e tupu ai ni faʻafitauli ma le polokalama vaega o le masini.

E tolu auala faʻapitoa e faʻafou / toe tuʻuina aloaia lomiga Android mo Lenovo A536. O le filifiliga o metotia o loʻo faʻatinoina fuafua i le tulaga o le polokalama o mea o le masini ma sini faʻatulagaina.

Metotia 1: Lenovo Smart Assistant

Afai o le mafuaʻaga o le faʻatautaia o le A536 telefonipoto o le faʻafou lata mai o le polokalama aloaia, masalo o le faigofie auala o le faʻaogaina o le Lenovo MOTO Smart Assistant proprietary aoga.

Sii mai Smart Assistant mo Lenovo A536 mai le 'upega tafaʻilagi aloaia

  1. A uma ona e lalaga mai, faʻapipiʻi le polokalama, mulimuli i musumusuga a le faʻapipiʻiina.
  2. Ile taimi lava e maeʻa ai le lalau, o le apalai e manaʻomia oe e faʻafesoʻotaʻi lau telefoni i se USB port.

    Mo le faʻamatalaga saʻo, e tatau ona ki luga le Smart Assistant ile A536 "Debugging e USB".

  3. Afai o loʻo iai le faʻafouga o le polokalame i luga ole sapalai a le fale gaosi oloa, e faʻaalia se feau talafeagai.
  4. E mafai ona faʻaalu e faʻapipiʻi le lata. Ina ia faia lenei mea, faʻaaoga le faʻamau "Faʻaleleia ROM" i le polokalame.
  5. Ina ua uma kiliki i luga o le ki, o le download o mea talafeagai e tatau ona amata,

    ma faʻapipiʻi loa le faʻafouga ile otometi.

  6. O le telefonipoto o le a toe toe fai i totonu le faʻafouga faʻapipiʻi faiga faʻavavevave, o lenei faiga e le tatau ona faʻalavelaveina.
  7. Faʻapipiʻiina o le faʻafouga umi se taimi umi, ma i le maeʻa o le faʻagaioiga, o le a toe faia se isi reboot i le Android toefaafouina.
  8. Filifiliga: Lenovo MOTO Smart Assistant e le mafai ona eseese i le mautu ma le leai se aoga o ana gaioiga.

    Afai e te feagai ma ni faigata pe a galulue ma le polokalama, o se lelei filifiliga o le filifili lea o se isi auala e faʻapipiʻi ai le manaʻoga manaʻomia, e aunoa ma le maʻimau taimi e sailia ai se metotia o faʻafitauli.

Metotia 2: Native Recovery

E ala i le fale gaosi toe faaleleia siosiomaga o Lenovo A536, e mafai ona faʻapipiʻi aloaia faʻafouga faʻafouga ma atoa firmware. I tulaga lautele, e mafai ona faʻafaigofie tele lea nai lo le faʻaaogaina o le Smart Assistant faʻamatala i luga, aua e le manaʻomia ai le auala se PC mo lona faʻatinoina.

  1. Sii mai le afifi faʻatulagaina mo le faʻapipiʻiina e ala i le toe faʻaleleia o le Lenovo A536, ma tuʻu i totonu o le aʻa o le MicroSD. O ni faʻamatalaga eseese o le polokalama mo le faʻafouina o le masini e faʻaaogaina ai le fale gaosi toe faaleleia siosiomaga o loʻo avanoa mo download i le sootaga:
  2. Sii firmware mo le toe faaleleia fale gaosi Lenovo A536

    E tatau ona manatua o le manuia faʻapipiʻiina o le lata mai le faʻamatala auala e mafai pe a fai o le lomiga o loʻo tuʻufaʻatasia afifi e tutusa pe sili atu nai lo le faʻamatalaga o le polokalama ua uma ona faʻapipiʻi i le masini.

  3. Matou te tumu atoa le telefoni ma alu i le toe faaleleia. Ina ia faia lea mea, tape atoa le masini, taofi i luga ki luga i luga o le taimi tutusa Fua ma le "Volume-"ma o lea, uuina, fetaomi ma taofi seia oo ina aliali mai le Lenovo logo i luga o le faʻamalama se faʻamau "Taumafa", ona tatala loa lea o le mulimuli.

    Ki Fua ma le "Volume-" tatau ona uuina seia faʻaalia le ata Android.

  4. Ina ia vaʻai i le lisi mea, e te manaʻomia se isi puʻupuʻu puupuu i luga o le ki ki.
  5. O isi gaioiga e faia e tusa ai ma laasaga o faʻatonuga mai le tusitusiga:
  6. Lesona: Faʻafefea ona e moliu Android ile toe faʻaleleia

  7. Faʻatulagaina vaega e fautuaina "faʻamatalaga" ma le "cache" a o le i faʻapipiʻi le sipi afifi ma le faʻafouga, e ui lava pe a fai o le telefoni aoga e aoga, e mafai ona e faia e aunoa ma lenei gaioiga.
  8. O le filifiliga o sipi pusa mo faapipiiina kopiina i le kalama e avanoa e ala i le lisi mea "faʻaaoga le toe teuteuga mai le sdcard2".

  9. Faatali mo le feʻau e aliali mai "Faʻamau mai le sdcard2 atoa"toe fai le A536 i le filifilia "reboot faiga nei" i luga o le laupepa autu o le toe faaleleia siosiomaga.

  10. O loʻo matou faʻatali mo le download i le faʻafouga faʻaleleia o le OS.
  11. Muamua tamoe pe a uma le faʻaleleia pe afai o loʻo faʻamamaina le mama "faʻamatalaga" ma le "cache" mafai ona ave i le 15 minute.

Faiga 3: SP Flash Meafaigaluega

E pei o le tele o isi telefoni, o le Lenovo A536 firmware e faʻaaogaina le SP Flash Tool lea o le sili ona tosoina ma aga lautele auala e puʻeina ai polokalama komipiuta, toe lolomi atu i le muamua lomiga ma faʻafou, ma, e taua tele, toe faʻaleleia masini MTK pe a uma ona faʻaletonu polokalama ma isi faʻafitauli.

  1. O le aulelei lelei masini faʻatumu o le A536 faʻatagaina oe e faʻaaoga le lata mai faʻamatalaga o le SP Flash Meafaigaluega e te galue ai. O le faila ma le tusi talosaga mai le faʻataʻitaʻiga i lalo e mafai ona laʻuina i lalo le faʻaaogaina o le sootaga:
  2. Sii mai le SP Flash Tool mo le Lenovo A536 firmware

  3. Flashing MTK smartphones faʻaaogaina Flashtools e masani ona aofia ai le faia o sitepu tutusa. Ina ia download polokalama i le Lenovo A536, oe manaʻomia le mulimuli i laʻasaga mai le tusitusiga laʻasaga i lea laasaga:
  4. Faitau atili: Firmware mo Android masini e faavae ile MTK ala SP FlashTool

  5. Download o le polokalama aloaʻia mo A536 o loʻo faia e le sootaga:
  6. Sii firmware firmware SP Flash Meafaigaluega mo Lenovo A536

  7. Mo le masini fesili, e tatau ona e mafaufau atu i mea nei. Muamua o le faʻafesoʻotaʻia le telefoni i le PC. O le masini e fesoʻotaʻi i le tulaga ma le maa faʻapipiʻi.
  8. A o lei amataina taupulepulega e ala ile SP Flash Tool, ua fautuaina e faʻamaonia le saʻo faʻapipiʻi o avetaavale.

    A soʻotaga le Liliu Lenovo A536 i le USB port mo sina taimi puʻupuʻu, e tatau ona aliali mai le masini ile Device Manager "Mediatek PreLoader USB VCOM" pei o le ata i luga.

  9. O le faʻagaioiga o le tusitusi i se vavaega e faʻatinoina i le auala "Naʻo le Download"..
  10. I le tulaga o mea sese ma / po o malfungsi i le taimi o le faʻagasologa, ua faʻaogaina le auala "Firmware Faʻalelei".
  11. I le maeʻa o faʻatautaia ma le faʻaaliga o se faʻamalama e faʻamaonia ai le faʻamaeʻaina o le faʻagaoioiga, motusia le masini mai le PC, toso mai ma faʻaofi le maʻa, ona faʻaliliu lea o le masini ma le umi oomiina o le faamau "Taumafa".

Luga o le firmware

O metotia i luga o le faapipiiina o polokalama i luga o le Lenovo A536 smartphone e aofia ai le mauaina o ni tulaga aloaia o le Android o se taunuuga o lo latou faʻataunuuina.

O le mea moni, faʻalauteleina le aoga o le masini ma le faʻafouga faʻafouina le faʻafouga OS i lenei auala o le a le galue. O se suiga tele i le polokalama vaega manaʻomia customization, i.e., faapipiiina fesuiaiga le aloaia tulaga.

I le faʻapipiʻiina o tu masani, e mafai ona maua ai le faʻamatalaga lata mai o le Android, faʻapea foi ona faʻapipiʻi isi vaega polokalama e le maua i totonu o lomiga aloaia.

Ona o le lauiloa o le masini, ua faia ai e A536 se aofaʻi tele o aganuu ma eseese fofo feaveaʻi mai isi masini faʻavae i luga o Android 4.4, 5, 6 ma e oo lava i le lata mai Android 7 Nougat.

E tatau ona maitauina e le o fetuunaiga firmware uma e talafeagai mo aso uma faʻaaogaina, ona o nisi "susu" ma eseese vaivaiga. Mo mafuaʻaga ia o lenei tusitusiga e le talanoaina ai tuʻutuʻuga faʻavae i luga o Android 7.

Ae i totonu o le le aloaia le fausiaina firmware i luga o le faavae o Android 4.4, 5.0 ma 6.0, o loʻo i ai lava manaia filifiliga e mafai ona fautuaina mo le faʻaaogaina i luga o le masini fesili pei ona faʻaaogaina i luga o se tulaga faifai pea.

Tatou o loa ma le faasologa. E tusa ai ma faʻamatalaga tagata faʻaaoga, le maualuga maualuga tulaga o le mautu ma tele avanoa ile Lenovo A536 faʻaalia fofo fofo MIUI 7 (Android 4.4), firmware Loloipop (Android 5.0), CyanogenMod 13 (Android 6.0).

Le suiga mai le Android 4.4 i le lomiga 6.0 e aunoa ma le soloia IMEI e le mafai, o lea e tatau ona e alu i le laʻasaga i lea laasaga. E manatu faapea a o le i faia le gaioiga e tusa ma faatonuga o i lalo, o le polokalama aloaʻia S186 ua faapipiiina i luga o le masini ma aa aia tatau.

Matou te toe faamamafaina! E le tatau ona alualu i luma ma le nei aunoa aunoa ma le faia o se faaleoleo o le faiga i so o se auala mafai!

Laasaga 1: Fesuiaiga Toe faaolaina ma MIUI 7

Faʻapipiʻiina o fesuiaʻiga polokalama o loʻo faia e faʻaaogaina ai le toe faʻaleleia atili. Mo le A536, ala o faasalalauga mai 'au eseese na aveina atu, i le mataupu, e mafai ona e filifilia se tasi e te manaʻo ai.

  • O le faʻataʻitaʻiga o loʻo i lalo, ua faʻaogaina se faʻaleleia atili o le ClockworkMod Recovery - PhilzTouch.

    Sii mai PhilzTouch Toe Fuataina mo Lenovo A536

  • Afai e te manaʻo e faʻaogaina le TeamWin Recovery, e mafai ona e faʻaogaina le soʻotaga:

    Siiina le TWRP mo Lenovo A536

    Ma ni faʻamatalaga mai le tusitusiga:

    Vaʻai foi: Faʻafefea ona moli se masini Android ile TWRP

  1. Faatuina tu masani toe faaleleia ala Rashr Android talosaga. E mafai ona e puʻeina le polokalama i le Play Maketi:
  2. Sii mai Rashr i le Play Maketi

  3. Ina ua uma amata Rashr, matou tuuina atu le talosaga Superuser aia tatau, filifili le aitema "Toe faʻaleleia mai le lisi" ma faʻaali i le polokalame le ala i le ata ma le toe faʻaleleia o le siʻosiʻomaga.
  4. Faʻamautu le filifiliga i le fetaomi atu o le ki Ioe i le talosaga faamalama, ina ua uma ona amata le faapipiiina o le siosiomaga, ma i lona maeʻa, o le a aliali mai se faʻamalama fesili ia te oe e toe fai i le toe faʻafouina le toe faaleleia.
  5. A o le i toe fai, e tatau ona e kopiina le faila zip ma le firmware ile microSD root na faʻapipiʻi i totonu o le masini. I lenei faʻataʻitaʻiga, matou te faʻaaoga le MIUI 7 fofo mo Lenovo A536 mai le miui.su team. Talia le lata mai lata mai poʻo vaiaso taʻuga o le masani i luga ole sootaga:
  6. Sii mai MIUI firmware mo Lenovo A536 mai le tulaga aloaia itulau

  7. Tatou toe faʻafou i le toe fuataina le malosi i le auala tutusa e pei o le fale gaosi toe faaleleia siosiomaga, pe mai Rashr.
  8. Matou te soloia, o lona uiga, faʻamama uma vaega o le masini manatua. I PhilzTouch toe faʻaola, mo lenei e tatau ona e filifili "Tapē ma Faʻavasega filifiliga"ona aitema "Mama e faʻapipiʻi ai se ROM fou". Faʻamautu o le amataga o le faʻamamaina taualumaga o le filifilia o le aitema "Ioe - Tapē le aufaʻaoga & faʻamaumauga a le polokalama".
  9. A maeʻa soloese, toe foʻi i le vaega e toe faʻafou ai le polokalame ma filifili ai "Faʻamau Zip"ma o lea "Filifili zip mai le teuina / sdcard1". Ma faʻaali le ala i le firmware file.
  10. A maeʻa le faʻamaoniga (palakalafa "Ioe - Install ...") o le faʻapipiʻiina o le gaioiga toe faʻaleleia o le a amata.
  11. E tumau pea e matauina le alualu i luma pa ma faʻatali mo le faʻapipiʻi e maeʻa. I le faaiuga o le gaioiga, le feʻau "fetaomi soʻo se ki e faʻaauau". Matou te mulimulitaʻi i faʻatonuga a le system, e pei o le kiliki i luga o le faʻaaliga matou te toe foʻi i le PhilzTouch main screen.
  12. Toe fai i le fou Android i le filifilia o mea "Toe fai le polokalame i le taimi nei".
  13. Ina ua mavae se umi faʻatali mo le faiga e boot (e uiga i 10 minute), tatou maua MIUI 7 ma ona lelei uma!

Laasaga 2: Faʻamau Lollipop 5.0

O le isi laasaga i le Lenovo A536 firmware o le faʻatulagaina lea o se tu masani e taʻua o Lollipop 5.0. E tatau ona maitauina e faʻaopopo i le faʻapipiʻiina o le firmware lava ia, oe o le a manaʻomia e faʻapipiʻi se patch e faʻamau ai ni mea sese i le uluaʻi fofo.

  1. O faila talafeagai e avanoa mo le download i le sootaga:
  2. Sii maia Lollipop 5.0 mo Lenovo A536

    O le firmware lava na faapipiiina e ala i le SP Flash Tool, ma le patch - e ala i se fesuiaʻiga toe faaleleia. A o le i amataina le faiga, e tatau ona e kopi le faila patch_for_lp.zip i le kalama.

  3. Faʻamau le Lollipop 5.0 e ala i le SP Flash Tool. Ina ua uma ona utaina le faila faʻasalalau, filifili le faiga "Firmware Faʻalelei"kiliki "Sii mai" ma faʻafesoʻotaʻi le telefoni feaveai i le USB.
  4. Vaʻai foi: Firmware mo Android masini e faʻavae ile MTK e ala i le SP FlashTool

  5. A maeʻa le firmware, vavae ese le masini mai le PC, toso mai i fafo ma faʻaofi le maʻa i tua ma faʻasolo i le toe faaleleia.
    Ulufale i le toe faaleleia e tatau e faʻapipiʻi ai le patch.Lollipop 5.0 o loʻo aofia ai le TWRP, ma le utaina i totonu o se toe faʻaleleia o le siosiomaga faʻamau e faia i le faʻaaogaina o ki ki i le auala lava e tasi mo le toe faʻaleleia o fale.
  6. Faapipii le afifi patch_for_lp.zipi le mulimuli i sitepu i le tusitusiga:
  7. Lesona: Faʻafefea ona taʻuina se masini Android ile TWRP

  8. Toe fai i totonu o le Android fou.

Laasaga 3: CyanogenMod 13

Le lomiga aupito lata mai o le Android fautuaina mo le faʻaaogaina i luga o le A536 o le 6.0 Marshmallow. Na faia e le firmware masani le faia i luga o le faʻavae o lenei faʻavae, e faʻavae i luga o faʻafou 3.10+ kernel, e maua ai le tele o mea le lelei. E ui i le iai o le tele o fofo, matou te faʻaaogaina le faʻamaonia uafu mai le CyanogenMod 'au.

Sii maia le CyanogenMod 13 Port mo Lenovo A536

O le sui muamua o le Lollipop 5.0 i le isi auala muamua, e manaʻomia e sui ai le kernel fou!

  1. Faʻapipiʻi le CyanogenMod 13 e ala ile SP Flash Tool ile auala "Naʻo le Download".. A uma ona utaina le faila faila, kiliki "Sii mai", faafesootaʻi le masini i le USB.
  2. O loʻo matou faʻatali mo le faʻamaeaina o le faʻagasologa.
  3. I le maeʻa ai ona amata le firmware, matou te mauaina se faʻaaliga fou o le OS, e galue toetoe lava atoatoa seʻi vagana ai ni mea laiti.

Laasaga 4: Google Apps

Toetoe o fesuiaʻiga uma o fofo mo Lenovo A536, e aofia ai ma le tolu filifiliga na faamatalaina atu i luga, e le oi ai le apalai mai Google. Lenei e faʻatapulaʻaina le masani ai gaioiga o le masini, ae o le tulaga e foia e ala i le faʻapipiʻi o le OpenGapps afifi.

  1. Sii mai le sifi zip mo le faʻapipiʻiina e ala i se toe faʻaleleia o le toe faaleleia mai le upega tafaʻilagi aloaia o le poloketi:
  2. Sii maia Gapps mo Lenovo A536 mai le tulaga aloaia itulau

  3. Filifiliga i le malae "Tulaga:" Fuaiupu "Auupega" ma le fuafuaina o le talafeagai lomiga o Android, atoa ai ma le faʻavae o le download afifi.
  4. Matou te tuʻuina le afifi i luga o se memory card na faʻapipiʻi i totonu o le masini. Ma faʻapipiʻi OpenGapps e ala i le toe faaleleia masani.
  5. Ina ua uma le toe amataina, ua i ai la matou telefoni ma mea taua uma ma foliga mai le Google.

O lea, o avanoa uma o le togafitiina o le polokalama komipiuta o le Lenovo A536 smartphone o loʻo talanoaina i luga. I le tulaga o i ai ni faʻafitauli, aua le faʻanoanoa. Toefuataina o se masini ma se faaleoleo e le faigata. I tulaga ogaoga, tatou te faʻaaogaina le auala Nu.3 o lenei mataupu ma toe faʻaleleia le fale gaosi firmware e ala i le SP Flash Tool.

Pin
Send
Share
Send