Password toe faaleleia VKontakte

Pin
Send
Share
Send

Soo se tasi e faʻaaogaina le tautua o le fesoʻotaʻiga agafesootai VKontakte, i se tasi tikeri pe o le isi, na fetaiaʻi ma se faʻafitauli pe a foliga mai ua sao ona ulufale upu faʻatoa faigofie lava ona teena e le 'upega tafaʻilagi. E masani lava, o se tulaga faapena e mafai ona tupu ai se masalosalo, ae aua le toe popole, ona ua saunia e le pulega VK avanoa le toe faaleleia galuega.

E taua le faʻamaninoina o lenei fegalegaleaiga. o le 'upega tafaʻilagi o loʻo i ai le maualuga maualuga o le puipuiga, o loʻo faʻaleleia atili i aso uma. O le mea lea, le mafai ona sili atu popole i se hack, lea, pe a mafai, mafai ona na o sina numera o mataupu.

Password toe faaleleia VKontakte

I luga o le 'upega tafaʻilagi VK.com, o se masani aoga, soʻo se tagata faʻaaogaina e maua ai se faʻapitoa faʻapitoa o le toe faʻaleleia avanoa i se teuga tupe. I le tele o tulaga, ua leiloa se upu faataga, oe mafai ona toe maua mai faapitoa ona o nei fausia-i galuega.

Ua fautuaina e te faʻatulaga ni faʻamatalaga faigata tele i le lesitala, aemaise pe afai o le faʻamatalaga e taua tele ia te oe.

Faʻamolemole ia matau o le tulaga masani auala o le toefuataina avanoa i le itulau e le manaʻomia ai oe e faʻaopopo nisi punaoa. I se faʻaopopoga, i le faagasologa o le toe faʻaleleia o le ulufale atu i lau oe lava VK itulau, masalo o le a e manaʻomia le setiina o se isi upu faʻamatalaga.

Maitau foi o le toe setiina o se faʻamatalaga e fesoʻotaʻi ma soʻo se itulau o le a manaʻomia ai ia te oe e i ai ni faʻamatalaga faʻapitoa lava faʻatasi ma le talaaga. E mafai ona:

  • numera o le telefoni
  • imeli;
  • url

O le manatu o le url o lona uiga tuusao fesoʻotaʻiga i lau talaaga, pe o se tulaga masani ID poʻo se login tagata lava ia.

Afai e leai sau faʻamatalaga mai lenei lisi, toe mafai ona iloa le mafai ona toe suʻe.

Metotia 1: toefuatai e aunoa ma se telefoni

O le toe foʻi e mafai ai ona ou sailia le fesoʻotaʻiga a le tagata lava ia VKontakte ma se fusi saʻo ae leiloa le numera o le telefoni, i se mea e mautinoa ai, e mafai. I lea tulaga, e te manaʻomia le mulimuli i ni mea manaʻomia, ia maua ni faʻamaumauga ma iloa mautinoa o loʻo faʻagaioia pea le teugatupe, o lona uiga, e leʻi tasi se taimi na tape e oe poʻo le pulega.

E le gata i lea, e toʻatele tagata faʻaoga VK ua latou i ai ma latou e leʻo se tasi, ae tele itulau a le tagata lava ia. O nisi o nei mea e masani ona pepelo, aʻo isi e mafai ona latou taua, mo le tagata e ona ia ma isi tagata.

O itulau a le tagata lava ia e masani ona tuʻulafoaʻiina ona o le tagata e leʻi malamalama i le faiga o le toefuataiga o avanoa. I le otometi auala, o faʻamatalaga na, e ui lava ua poloka, ae ina ua mavae se taimi umi lava le umi o le taimi lea e mafai ai ona toe faigofie le avanoa.

I le avea ai o se tulafono, i le tulaga o ia talaaga faʻapitoa e tele taimi e manaʻomia ai le toe faʻaleleia o le avanoa e aunoa ma se telefoni, ua leva ona fusia mai se teugatupe pe na o le leiloa.

Ina ia toe setiina le upu faataga mo lau VKontakte tala, e tatau ona e mulimuli ai i manaʻoga o le tulaga masani tulaga mo toe faaauauina avanoa.

  1. Alu i le faʻapitoa avanoa avanoa toe faʻafouina itulau.
  2. Afai e mafai ona e ulufale i le telefoni mai le talaaga, faʻaaoga le metotia auala lona lua na faʻaalia.

  3. Toetoe o loʻo i lalo o le itulau, i lalo ifo o le faʻamau "Le isi"maua le tusitusiga "Afai e te le o manatuaina faʻamaumauga pe leai sou avanoa i le telefoni".
  4. Lenei oe manaʻomia le kiliki i luga o le fesoʻotaʻiga i le faʻaiuga o le fuaiupu i luga "Kiliki ii".
  5. I lenei tulaga o le toefuataina avanoa, e manaʻomia oe e ulufale i le url o lau itulau, e tusa ai ma fautuaga a le VK Ofisa.
  6. I le fanua "Itulau Fesootaiga" Ulu atu i le tuatusi atofaina i lau teugatupe.
  7. Fetaomi faamau "Le isi".
  8. Ma le isi, ia otometi toe faʻafoi atu i le itulau toe faaleleia.
  9. Ma le isi mea, ia e mautinoa o loʻo e taumafai e toe faʻaauau lou avanoa i lau talaaga faʻamau ina ia e aloese mai ai i ni mea e le tatau ai i feteʻenaʻiga.

  10. E tatau ona e faʻatumuina fanua taʻitasi ua maeʻa, fuafua i faʻamaumauga e te iloa.
  11. Fanua tatau ona faʻatumuina "Maua le Numera Telefoni", e pei ona faʻaaogaina e le VKontakte le fesoʻotaʻiga lautele o le telefoni e avea ma mea autu mo le faʻatagaina.

  12. Lelei, e sili le faʻatumu o koluma taʻitasi.
  13. I le pito i lalo o le itulau, kiliki "Lafo Talosaga"e amatalia le faʻafitauli tau gaioiga.
  14. I le faʻamalama e matala Faamaoniga ulu atu i le code na e mauaina i le numera telefoni ua faʻailoa muamua ma kiliki "Lafo".
  15. Ole manaʻomia o le tulafono e ono taunuʻu ma se tuai le oʻo atu i le 3-5 minute.

A e faia saʻo mea uma, ona i ai lea o le otometi toe faʻasino i se itulau o le a faʻailoa ai poʻo le a le aso faʻapitoa avanoa e toe amata. I se faʻaopopoga, vaʻai faʻapitoa i le faʻamaninoina o faʻamatalaga, ona o faʻamaumauga fou mo le faʻatagaina o le a sau i lau numera sa faʻaogaina muamua pe a maeʻa le taimi faʻatulagaina - o se vaega o upu faataga ma login.

Le auala faʻaalia na o le pau le aoga. O lona uiga, tusa lava pe o le a le tele e te manaʻo ai e toe maua ai le avanoa, e tatau lava ona e mulimuli i tulaga uma.

Metotia 2: toe faʻaaoga le telefoni

E pei ona e taumateina, i lenei tulaga, e toe faʻaola ai le upu faataga, oe manaʻomia le avanoa atoa i le numera telefoni ua tofia i le itulau. A o gaioiga lava ia, e le mafai ona i ai ni faigata pe a tatou mulimuli i le lautele fautuaga.

O le numera e mafai ona suia e se tuatusi imeli, ae ui i lea, o le toe maua mai o le telefoni mulimuli lava.

Ina ia amataina le faʻagaioiga o le toe amataina o faʻamatalaga, e tatau ona e alu i le toe faʻaleleia o faʻamalama ma mulimuli i faatonuga talafeagai.

  1. Alu i le laupepa autu o VKontakte ma kiliki i le ki i lalo o le faʻatagaga pepa "Ua galo le faʻamatalaga".
  2. E mafai foi ona faʻaogaina se fesoʻotaʻiga tuʻusaʻo ile fesoʻotaʻiga itulau.
  3. I le ogatotonu fanua "Telefoni pe imeli", ulufale i le mobile address poʻo le tuatusi imeli e fesoʻotaʻi ma le laupepa i le faiga talafeagai, pei o le faʻataʻitaʻiga.
  4. 79210000007
    [email protected]

  5. Fetaomi faamau "Le isi".
  6. E tusa lava poʻo le a tonu le faʻatumuina o le koluma manaʻomia, oe o le a mauaina oe lava i luga o le itulau lea e te manaʻo e ulufale ai i le igoa mulimuli faʻaigoaina i lau oe lava faʻamatalaga.
  7. Faatumuina i le malae Igoakiliki "Le isi".
  8. A maeʻa le isi suiga otometi, o le a faʻaalia oe o se uluaʻi vaʻaiga o le itulau o loʻo e taumafai e toe faʻatino i. Lenei oe manaʻomia le kiliki i le ki "Ioe, o le itulau saʻo lenei.".
  9. I le isi itulau e te manaʻo e faʻamaonia le faʻaaogaina o lau telefoni feaveaʻi.
  10. Afai o le SMS ma le numera e leʻi taunuʻu mai i le sefulu minute, kiliki i luga ole sootaga Toe Auina Tulafono.
  11. I le koluma "Maua le numera" ulufale i le fuainumera auina mai o se feʻau vave i le numera talafeagai.
  12. Fetaomi faamau "Lafo"e alu i le vaega mulimuli o le toe faʻaleleia - ulufale ia se numera faʻamatalaga fou.
  13. I le itulau e matala, ulufale ma toe lolomi se isi upu malosi malosi.
  14. Kiliki le ki "Lafo"e faʻamaonia uma sa faia muamua gaioiga ma o lea e faʻamaeʻaina ai le faʻagasologa o le toe faʻaaogaina o avanoa.
  15. A faʻapea e manuia le suiga, o le a e vaʻai i se faʻaaliga faʻapitoa. I se faʻaopopoga, o le a auina atu se feʻau i le numera telefoni feʻaveaʻi e faʻailoa mai ai ua suia le upu faʻamatalaga mo le itulau.

O lenei auala o le sili sili ona lelei sili lelei, aua e faʻatagaina oe e toe faʻafoʻi le avanoa i le itulau e aunoa ma ni faʻafitauli, e aunoa ma le faia o tuʻutuʻuga mo le ono mafai e hacking. Pau le mea e tatau ona e faia o le ulufale i se matua malosi upu faataga.

Matou te manaʻo ia e maeʻa lelei le faʻafoega mo le toe fuataina o lau ulufale i lau VK profile!

Pin
Send
Share
Send