Faitauga 16.0.2.9592

Pin
Send
Share
Send


O le faiga o le digitizing ata ua faʻafaigofie tele le olaga o tagata faʻaaoga. Mea uma lava, nei e te le manaʻomia le toe lolomiina le tusitusiga i le lima, talu ai o le tele o le gaioiga mo oe e faia e le sikaili ma se polokalama faʻapitoa.

E i ai le manatu o aso nei e leai se agavaa tauva i le ABBYY FineReader talosaga i luga o le maketi mo tusitusiga iloa polokalama. Ae o lenei faʻamatalaga e le faʻamaoni atoatoa. Polokalame a Shareware Faitauina mai le I.R.I.S. Inc o se agavaa lelei o le Lusia sili o digitalization.

Matou te fautuaina oe e vaʻai: Isi tusitusiga iloa igoa polokalama

Aloaia

O le galuega autu a le Radyris talosaga o le iloaina o tusitusiga, lea e tu i faila o foliga ata. E mafai ona iloa tusitusiga o loʻo i totonu o tulaga le masani ai, o lona uiga, e le gata o mea o loʻo i totonu o ata ma i faila PDF, ae e oʻo foi i faila MP3 poʻo le FB2. I se faʻaopopoga, Readiris e matauina tusilima tusitusi, o se toetoe lava tulaga ese lona tomai.

O le tusi talosaga e mafai ona faʻanumera fuainumera tulafono laiti i sili atu 130 gagana, e aofia ai Lusia.

Vaʻavaʻai

O le vaega taua lona lua o le faʻagasologa o le puʻeina o pepa i luga o pepa, ma le ono i ai o latou mulimuli ane faʻainumera. E taua le faʻatinoina o lenei galuega le faʻaaogaina o le polokalame, e le o se mea e manaʻomia e faʻapipiʻi ai avetaʻavale masini i luga ole komipiuta.

E mafai faʻaleleia le faiga o le suʻega.

Faʻasalalauga o tusitusiga

O loʻo iai i se faʻatonutonu se aufaʻamatalaga tusitusi a Radiris e mafai ai ona e faia ni suiga ile suʻega ua iloaina. O loʻo iai se galuega mo le faʻamamaina o faʻamasinoga sese.

Sefe Faʻaiuga

Readiris talosaga ofo atu e sefe le faʻaiuga o le saluina poʻo le faʻailogaina o pepa i le tele o foliga. I totonu o avanoa e teuina, o loʻo i ai ituaiga nei: DOXS, TXT, PDF, HTML, CSV, XLSX, EPUB, ODT, TIFF, XML, HTM, XPS ma isi.

Galulue ma 'auʻaunaga cloud

O iʻuga e mafai ona laʻuina mai i le tele o ao cloud auaunaga: Dropbox, OneDrive, Google Drive, Evernote, Box, SharePoint, O le mea lea, faʻapea foi ma le tautua faʻapitoa o le polokalame Radiris - IRISNext. O le mea lea, e mafai e le tagata faʻaaogaina ona maua ona faʻamaumauga uma faʻasaoina mai soʻo se mea, i soʻo se mea na ia i ai, pe a fai o loʻo ia tuʻuina atu i le Initaneti.

E le gata i lea, o loʻo iai le avanoa e lalagaina ai faʻaiuga o le polokalame e ala i le FTP ma lafoina atu ile imeli.

Faamanuiaga o Readiris

  1. Lagolago mo le galulue ma le numera tele o sikaili faʻataʻitaʻiga;
  2. Lagolago mo le galulue ma le aofaʻi o ata ma suʻega faila faila;
  3. Faʻasaʻo lelei o tusitusiga laiti lava;
  4. Tuufaatasi ma ao teu 'auʻaunaga;
  5. Faʻasamoa gagana Rusia.

Le mautonu o Readiris

  1. O le vaitaimi vaitaimi o le saoloto lomiga na o 10 aso;
  2. Le maualuga o le tau totogi ($ 99).

O le polokalame tele o aulelei mo le siiina ma le iloaina o le Radiris tusitusiga e le sili atu le maualalo i le aoga i le lauiloa ABBYY FineReader talosaga, ma ona o lona faʻateleina tuʻufaʻatasia ma ao teuina auaunaga, atonu e foliga mai e sili atu ona manaia i nisi ituaiga o tagata faʻaaoga. Readiris e tatau ona avea ma se tasi o sili ona lauiloa tusitusiga digitizing polokalame i le lalolagi.

Sii maia se faʻataʻitaʻiga o le Readiris

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 5 i fafo mai 5 (1 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Sili polokalama tusitusia iloa Vuescan Cuneiform WinScan2PDF

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
Readiris o se multifunctional fofo polokalama mo le tilotiloina o tusitusiga ma lona faʻailoaina ma se talafeagai faʻaoga tagata faʻatulagaina ma lagolago mo foliga oi ai nei.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 5 i fafo mai 5 (1 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atiaʻe: I.R.I.S. E aofia ai
Tau: $ 99
Tele: 407 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 16.0.2.9592

Pin
Send
Share
Send