On faʻaali mo Yandex. Browser: lolomiina faʻamatalaga ma le "bullseye" i VK

Pin
Send
Share
Send

E pei ona silafia e le toatele o tagata, i le microblog o tagata taʻitasi o le VKontakte faʻafesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga o le faʻailoga o le feaveaʻi faʻagaoioiga faʻatasi ai ma le pou na lafoina o faʻaalia. E mafai ona 3 faʻailoga: iOS, Android ma le Windows Phone. E mafai ona aliali mai ni o latou, pe a fai o le pou na fausia e ala i se pisinisi faʻapitoa.

O nisi o tagata e fiafia tele i a latou microblog faʻailoga foi ona i ai le "apu" aikona. Peitai, e le o tagata uma e iai se avanoa moni e faʻatau ai se iPhone poʻo le iPad. Ina ia fesoasoani i tagata uma o e manaʻo e fausia pou ma i ai se tusi i talaane o latou "Auina mai iOS"talafeagai le faʻaopopoga"Ponte". I le ala, e mafai foi e le tagata faʻaaoga ona filifili e faʻataʻitaʻi pou lolomi e ala i Android poʻo Windows Phone.

Faʻaogaina le faʻafanua "Pontus" i Yandex.Browser

  1. E mafai ona e aumaia loa le faʻaopopoga mai le Google Webstore i le fesoʻotaʻiga.
  2. I le faʻamalama, kiliki ile "Faatuina".

  3. I le faamalama faamauga, filifili "Faapipiiina faalauteleina".

  4. A maeʻa le faʻapipiʻiina, faʻafouina itulau VK tatala.
  5. Ae e te leʻi lolomiina lau muamua meli, e tatau ona faʻaofi lau faamatalaga o lau tala ina ia mafai ona suia le faʻaopopoga muamua faʻamaumauga, mafua ai ona manatu tagata uma o loʻo e nofo ma iOS.

  6. I tafatafa o le "Auina"o le a e vaʻai i le Apple icon. Kiliki i luga - nei soʻo se pou na faia o le a lomia faʻatasi ma lenei aikona.

  7. I le kilikiina o le aū i tafatafa ane o le Apple icon, o le a e aumaia se tamaʻi lisi o le a faʻatagaina oe e fesuiaʻi i le va o le faʻagaioiga o faiga. O lea, e mafai ona e lolomi faʻamaumau faʻamaumauga mai masini eseese.

Faʻamolemole ia matau mai ae leʻi lolomiina se pou mai iOS, Android poʻo Windows Phone, e tatau ona e toe ulufale lau login faʻamatalaga. O le mafuaaga e faia ai lenei mea ua faʻaalia maualuga maualuga. O le mea lea, aua le popole i le saogalemu o lau teugatupe - o le faʻaopoopoga e le gaoia itulau, e siakiina e matou.

Faalauteleina "Ponte"o le a faʻafiafiaina i latou e fia faʻaopopoina uo pe na o le fausiaina o foliga o le faʻaogaina o se masini feaveaʻi i luga o se vaega faʻagaoioiga. E faigofie lava le faʻaaogaina, lea o le a tosina atu ai e oʻo lava i tagata sili ona lalelei tagata Initaneti.

Pin
Send
Share
Send