Faʻafefea ona aveese tupe mai i le Steam

Pin
Send
Share
Send

E tele tagata faʻaoga o le taʻalo sili ona taʻalo e fiafia i le fesili - e mafai ona faaui i tua tupe mai Steam? E moni lenei mea pe a fai na e maua se taugata ma na e faʻatau atu. O se iʻuga, e tele lau aofaʻi i lau Steam account. Faitau pea e iloa le auala e ave ese ai tupe mai Steam.

I le faaui i tua o tupe mai Steam, e le faigofie mea uma. Ioe, e mafai ona e toe faafoi atu le tupe na e faʻaalu i le taʻaloga e te le fiafia i ai. E mafai ona faitau e uiga i le toe faafoi tupe mo se taʻaloga ile Steam i lenei tusitusiga. I le taimi lava e tasi, e mafai ona e toe faafoi le tupe e le gata i le Steam atotupe, ae faapea foi ma le credit card. A e manaʻo e aveese tupe mai lau Papa uʻamea, o le a ou faʻamoemoeina o ni faigata.

E leai se faʻaliliu saʻo tupe mai le Steam atotupe i soʻo se mea e mafai ona faʻaoga i luga o le upega tafailagi, pe o le teuga tupe i luga o le upega tafailagi, o lona uiga e tatau ona e faʻaogaina auaunaga a tagata faʻalauaʻitele. Ole a latou toe faafoiina le aofaʻi i lau atotupe, ma toe tali mai e manaʻomia se fesiitaiga i totonu o le Pusa E te manaʻomia le tuʻuina atu o oloa i mea totino, ma faʻapea ona faia se liliuga faʻasolosolo mai le ato i Steam atotupe.

Aveese tupe mai totonu o le Steam

E mafai ona faitau e uiga i le tala 'aveina o tupe mai lau Steam atotupe i lenei tusitusiga. O loʻo faʻamatala mai ai le faiga o le aveʻesea o tupe i se QIWI teugatupe faʻakeleti. Afai e te faʻaaogaina ni isi faʻaeletonika faiga faʻaaoga poʻo se credit card, o le faiga e masani lava tutusa. Oe na tatau foʻi ona faʻaopopo le tagata faʻatau e pei o se uo ile Steam, ona lafo lea o mea ia te ia mo sina vaega tupe. E le gata i lea, e i ai se filifiliga ma le faʻatauina o se aitema mai i se tagata faufautua mo se aofaiga tele.

A maeʻa lena mea, o le tagata faufautua (kamupani poʻo se tagata) o le a lafoina tupe i lau teugatupe i fafo atu o Steam E tatau ona e manatua o ia fesuiaiga e masani ona noatia i se tulaga tele komisi, e faalagolago i luga o le manaʻo o tagata faufautua. E masani lava, o le tele o le komisi eseese lava i le va 30-40% o feuiuiaiga aofaiga (lea e tele naua). E mafai ona e mauaina se tagata faʻamasinoga e naunau e galue i sili atu tuʻutuʻuga lelei. Matou te faʻamoemoe o le tele o taimi o Steam o le a faʻaalia ai le mafaia ona aveese tupe mai le atotupe e aunoa ma faigata le talafeagai. Ui i lea, naʻo le faʻalapotopotoga e mafai ona faʻaaogaina - e leai seisi auala.

Ole taimi nei ua e iloa faaui au tupe mai Steam. Afai e te iloa e uiga i isi auala e aveʻesea ai tupe mai totonu o Steam, ona tusi lea e uiga i totonu i faʻamatalaga.

Pin
Send
Share
Send