Faʻamuta le faʻatapulaʻaina faʻatulagaina le faʻatulagaina gaioiga ile MS Word

Pin
Send
Share
Send

O se feʻau o se Microsoft Word faʻamatalaga i se tapulaʻa faʻagaioia foliga foliga mai pe ae tatalaina se faila na faia i se tuai lomiga o le polokalama. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai i le Word 2010 e te tatalaina se pepa na fausia i le 2003 lomiga o lenei oloa.

E tatau foi ona matou faapea o lenei faʻafitauli e fesoʻotaʻi e le gata i se suiga ile faʻatulagaina o tusitusiga. Ioe, ma le faʻasaolotoina o le Word 2007, ua le toe i ai se faʻalautelega faila Pepa, ma Docx, peitaʻi o se lapataiga e faʻatatau i le faʻatapulaʻaina o le faiga e ono foliga mai pe a e taumafai e tatalaina se faila o se sekone lona lua, fou faʻavae.

Tusi: E faʻatino foʻi le galuega faʻatapulaʻaina ile aoga pe a e tatalaina uma Pepa ma le Docx faila na download mai le initaneti.

E i ai le mea e tasi e tutusa ai i lenei tulaga - le polokalame mai le Microsoft e galue i le faʻataʻitaʻiga, tuʻuina atu i le tagata e faʻaaogaina le vaega o le oloa e muamua atu i le na faʻapipiʻi i lana PC, e aunoa ma le tuʻuina atu o le avanoa e faʻaaoga ai nisi gaioiga.

Deactivating le tapulaa faʻagaoioia auala i Word e matua faigofie, ma lalo ifo tatou te talanoa e uiga i mea e tatau ona faia mo lenei.

Faʻamuta le faʻatapulaʻaina faʻatulagaina le aoga faʻatulagaina

Lea, mea uma e manaʻomia o oe i lenei mea o le naʻo le toe sefe i le tatala faila ("Vagana E Pei").

1. I se tusitusiga matala tusitusiga, kiliki “Faila” (poʻo le MS MS faʻailoga i isi lomiga muamua o le polokalame).

2. Filifili "Vagana E Pei".

3. Seti le igoa faila manaʻo pe tuʻu lona igoa muamua, faamaoti le auala e sefe ai.

4. A tatau, sui le faila faʻalautele mai Pepa on Docx. Afai o le faila faila ua uma Docx, le suia i se isi e le o se mea tatau.

Tusi: O le parakalafa mulimuli e faʻatatau i mataupu pe a e tatalaina se pepa na faia i le Word 1997 - 2003, ma o le a fesoasoani e aveese le faʻatapulaʻaina o le faʻatulagaina auala ile Word 2007 - 2016.

5. Kiliki i le faʻamau. "Faʻasaʻo"

O le faila o le a sefe, o le faʻatapulaʻaina faʻagaoioiga auala o le a le faʻaogaina e le gata mo le vasega o loʻo i ai nei, ae mo faʻamatalaga mulimuli ane o lenei pepa. O galuega uma o loʻo maua i le lomiga o le Word faʻapipiʻi i luga o le komepiuta o le a avanoa mo le galulue ma lenei faila.

Tusi: Afai e te taumafai e faʻaavanoa le faila e tasi i se isi komepiuta, o le faʻatapulaʻa galuega faʻatulagaina o le a toe faʻagaoioiga. Ina ia faʻafaigofie ai, e tatau ona e toe faia le laasaga i luga.

E naʻo le taimi, o lea ua e iloa le faʻamalolosi le faʻatapulaʻaina o le faʻatulagaina faʻaoga i le Word ma e mafai ona e faʻaogaina uma foliga o lenei polokalame e galue ai ma ni tusitusiga. Matou te manaʻo ia sili atu lau gaioiga ma naʻo ni faʻaiuga lelei

Pin
Send
Share
Send