Tatala nofoaga e faʻaaoga ai ZenMate mo Mozilla Firefox

Pin
Send
Share
Send


O le browser o le Mozilla Firefox o se lauiloa 'upega tafaʻilagi browser o loʻo i ai i lona faʻaputuga se tele tele o foliga e faʻatagaina ai oe e faʻalelei le browser. Ae paga lea, pe afai o loʻo feagai oe ma le polokaina o le upega tafailagi i luga o le Initaneti, ona le manuia ai lea o le masini suʻesuʻe, ma e le mafai ona e faia e aunoa ma mea faigaluega faʻapitoa.

ZenMate o se faʻasalalauga lauiloa faʻaopopoga mo Mozilla Firefox e faʻatagaina oe e asia poloka punaoa, avanoa i ai na faʻatapulaʻaina e le lua au tautua ma le pule faʻatonuina i le falefaigaluega.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi ZenMate mo Mozilla Firefox?

E mafai ona e faʻatulagaina ZenMate mo Firefox pe a maeʻa mulimuli ane le soʻotaga i le iʻuga o le tusitusiga, pe maua i totonu o le add-ons teuina oe lava.

Ina ia faia lea mea, i le pito i luga taumatau o le browser, kiliki i luga o le lisi ki ma i le faamalama e aliali mai, alu i le vaega "Faaopopo".

I le pito i luga taumatau o le faʻamalama e aliali mai, faʻaopopo le igoa o le manaʻomia faʻaopopo - Zenmate.

O faʻaupuga o le a faʻaalia ai le faʻaopoopoga o loʻo tatou sailia. Kiliki le ki i le itu taumatau Faatuina ma faʻatuina le ZenMate i le masini puʻeata.

Le taimi lava e faʻaopopoina le faʻaopoopoga ZenMate i le browser, o le faʻaopopoga icon o le a aliali mai i le pito i luga taumatau o Firefox.

Faʻafefea ona faʻaaoga le ZenMate?

Ina ia amata faʻaoga le ZenMate, e tatau ona e alu i totonu o le tautua tala (o le faʻatagaina itulau o le a otometi lava avega i Firefox).

Afai ua i ai sau account ZenMate, e te manaʻomia le ulufale i totonu e ala i le ulufale i lou username ma upu faataga. A leai sau tala, e tatau ona e alu i se laʻasaga o le lesitala, i le iʻuga o le a maua ai sau faʻataʻitaʻiga Premium version.

Ole taimi e te ulufale ai i le upega tafailagi, o le faʻaopopoga icon o le a vave suia lanu mai lanumoana i lanumeamata. O lona uiga e amata le galuega a le ZenMate.

Afai e te kiliki i luga o le ZenMate aikona, o le a laʻititi le faʻaopoopoga o le a aliali mai i luga o le mata.

Avanoa i poloka 'upega tafaʻilagi e maua e ala i le fesoʻotaʻi i le ZenMate sui sui tautua mai isi atunuʻu. O Romania ua setiina i le le mautonu i ZenMate - o lona uiga o lea ua i ai nei lau tuatusi IP ile atunuu lenei.

A e manaʻo e sui le sui sui, kiliki i luga o le fuʻa ma le atunuʻu ma filifili le atunuʻu talafeagai i le lisi e aliali mai.

Faʻamolemole e matau o le fua fua a ZenMate o loʻo maua ai se faʻatapulaʻaina lisi o atunuʻu. Ina ia faʻalauteleina, oe manaʻomia le faʻatauina o le Premium account.

O le taimi lava e te filifilia lau ZenMate sui sui, e mafai ona e asia saogalemu punaoa 'upega tafaʻilagi na poloka muamua. Mo se faʻataʻitaʻiga, tatou faia le suiga i le lauiloa torrent tracker poloka i lo tatou atunuʻu.

E pei ona outou silafia, o le 'upega tafaʻilagi ua maeʻa faʻaoso ma o loʻo galue masani.

Faʻamolemole ia matau faʻapea e le pei o le friGate faʻaopoʻopo, ZenMate pasia matua nofoaga uma ala sui, aofia ai ma galuega.

Sii mai le frigate add-on mo Mozilla Firefox

Afai e te le toe manaʻomia e fesoʻotaʻi ai i se sui sui, e mafai ona taofia le ZenMate seʻia oʻo i le isi vasega. Ina ia faia lea mea, alu i le faʻaopopo menu ma momoli atu le tulaga o ZenMate mai "I luga" i le tulaga "Ese".

ZenMate o se sili Mozilla Firefox browser faʻaopoopoga e faʻatagaina oe ia manuia lau ulufale atu i nofoaga na poloka. E ui lava i le mea moni o le faʻaopopoga e i ai le tau Totogi lomiga, e leʻi faia e le au faioloa ZenMate ni faʻatapulaʻaina tele i le faʻaavanoaina o fua, ma o lea, o le tele o tagata e le manaʻomia ni tupe teufaafaigaluega.

Sii mai ZenMate mo Mozilla Firefox mo fua

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Pin
Send
Share
Send