Faʻafefea ona ki le moli i le Bandicam

Pin
Send
Share
Send

O se tagata e masani ona faʻamauina vitiō mai le komipiuta komipiuta atonu e i ai se fesili pe faʻafefea ona faʻatulaga le Bandicam ina ia mafai ona ou faʻalogologo, aua e puʻeina se webinar, lesona poʻo se folasaga i luga ole laiga, naʻo se vitiuli vitio e aunoa ma le tautalaga a tautalaga ma manatu e le lava.

Bandicam faʻatagaina oe e faʻaoga se webcam, built-in pe plug-in microphone e puʻeina ai tautalaga ma maua sili saʻo ma maualuga lona leo.

I totonu o lenei mataupu, o le a tatou iloiloina le auala e faʻatagaina ma faʻatulaga ai se masini leo leo i le Bandicam.

Sii mai le Bandicam

Faʻafefea ona ki le masini puʻupuʻu i Bandicam

1. Ae e te leʻi amataina le puʻeina o lau vitio, alu i le Bandicam setting e pei ona faʻaalia i le ata puʻupuʻu e faʻatonutonu ai le masini leo.

2. I luga o le "Sound" tab, filifili Win Sound (WASAPI) o le autu masini, ma i totonu o le pusa o le faʻaopopoga masini, o loʻo i ai le masini leo. Tatou tuʻuina se siaki faʻailoga i tafatafa o le "Masani leo ala i le masini tele."

Manatua ia faʻaola "Sound Recording" i le pito i luga o le faʻamalama faʻamalama

3. A manaʻomia, alu i le masini faaleotele leo. I luga o le "Record" tab, filifili la matou masini faaleotele leo ma alu i ona meatotino.

4. I luga o le "Levels" tab, oe mafai ona seti le voluma mo le masini faaleotele leo.

Matou te fautua atu ia te oe e faitau: faʻafefea ona faʻaaoga le Bandicam

Lea lava mea, e faʻapipiʻi ai le leo leo ma le fesoʻotai. O lenei o lau leo ​​o le a lagona i luga o vitio. A o leʻi puʻeina, aua nei galo e suʻe le leo mo se mea e sili atu.

Pin
Send
Share
Send