Faigofie GIF Animator 6.2

Pin
Send
Share
Send

Sa taumafai uma tagata e fatuina se ata malie po o la latou foʻi atavili, ae le na manuia uma tagata. Masalo e le i manuia ona o le le lava o mea manaʻomia. Ma o se tasi o ia mea faigaluega o se faigofie polokalama Easy GIF Animator, i totonu e mafai ona e faia toetoe lava o se animation.

Ile faʻaaogaina Easy GIF Animator, e mafai ona e faia ni faʻafiafiaga e le gata mai le amataga, ae faʻapea foi mai le vitio sa ia te oe. Ae ui i lea, o le ki meatotino pe a uma uma o le tonu lea i le fausiaina o oe lava faʻafiafiaga, lea e mafai ona suia i totonu o se galuega tele.

Vaʻai foi: O le sili ona lelei polokalama mo le fatuina o ata

O le faatonu

O lenei faʻamalama o le ki i totonu o le polokalama, aua o iina e te faia ai au faʻafiafiaga. O le tusitala foliga mai Paint sopoia ma Word, ae ui i lea, o se eseese ma tulaga ese meafaigaluega. I le faatonu e mafai ona e tusia au oe lava ata.

Mea faigaluega

O loʻo aofia ai i le meafaigaluega faʻatonuga sili ona taua O le muamua vaega e lua e nafa ma le laupapa laupapa ma toe suiina.

Aafiaga suiga

I lenei faamalama, e mafai ona configure le aafiaga lea o le a suia faavaa. E aoga tele mo i latou e faia se ata mai ata.

Tusitusiga aoga

Se isi aoga aoga mo tagata fiafia e pipii ata i se tasi tifaga. O iinei e mafai ona e faʻatonutonuina taimi o le tala e aliali mai, le aʻafiaga o ona foliga mai ma ua leiloa.

Faaofi i totonu Ata

E ese mai le mea moni e mafai ona e tusia se foliga mo lau animation, e mafai ona e filifilia mai le lisi o mea ua uma ona faia poʻo mai soʻo se faʻasinomaga i lau PC.

Ata mai i upega

I le faʻaopopoga o faʻamatalaga i luga o lau komepiuta, e mafai ona e mauaina soʻo se ata i luga o fesoʻotaʻiga e faʻaaoga ai ni upu autu.

Muai Vaʻaiga

I le taimi o le fausiaina o le faʻafiafiaga, e mafai ona vaʻavaʻaia muamua mea e te maua. E mafai ona e matamata uma i le polokalame lava ia ma i soʻo se browser e faʻapipiʻi i lau komepiuta.

Vitio vitio

O le aoga aoga foliga o le faia lea o faʻafiafiaga mai soʻo se vitio. E mafai ona e faia i le naʻo le tolu kiliki.

Faʻavaʻa Faʻagaioiga

I luga o le "Frame" laupepa, oe mafai ona maua le tele o faʻagaioiga aoga e mafai ona e vavae i fafo ma faʻavaʻa i lau ata. Lenei oe mafai utaina, tape pe toe faʻafoliga o se faʻavaʻa, faʻafesuiaʻi ni faʻavaʻa poʻo seisi foi.

Faʻatonutonuina i se faʻatonu fafo

Mo le faʻatonutonuina o auivi, faʻaopopo atu i le faʻatonutonu i totonu, e mafai ona e faʻaaogaina soʻo se ata e tusia i lau komepiuta. E mafai ona e filifilia i le tulaga, ae o le mea le lelei o Paint.

Mautinoa Tab

I luga o lenei laupepa, e le gata e mafai ona pulea le nofoaga filifilia, ae ia suia foi le faʻatusa e ala i le liliuina i le paʻepaʻe, faʻaopopo se ata i ai pe suia foʻi le tui o le pito i tua ma le foliga na o ia. Lenei e mafai ona e fusi faʻataʻamilomilo pe faʻamalosi tino, faʻapea foi ma le liliuina o le ata.

HTML faʻatulagaga numera

Oe mafai ona faia le HTML code e faʻaoga ai le ata i luga o le tulaga.

Fusi fuʻa

O le polokalama e tele ni auivi mo le fausiaina o mea malie. O se tasi o nei auivi o le fuʻa o le auivi e faia. I ai, e mafai ona e faia se faʻasalalauga fuʻa mo lau '' upega tafaʻilagi, ma tufa atu.

Faamau Foafoaga

O le isi templates o le faia lea o se animated faamau e mafai ona e faʻaaogaina luga o lau '' upega tafaʻilagi.

Mamanu animation

Lelei, o le lona tolu o laupepa o le fausiaina o animation. Faʻafetai i nei mea e tolu, e mafai ona e faʻaititia lou taimi e galue ai i faʻaaliga na e manaʻomia.

Le aoga

  1. Mamanu mo le fatuina o ata eseese
  2. Fausia i totonu o le faatonu ma le mafai ona faʻaaoga fafo faatonu
  3. Faʻasamoa gagana Rusia
  4. Malosiaga e faia animations mai le vitio

Le atoatoa

  1. Faʻasalalauga le tumau

Faigofie GIF Animator e faigofie uma ma tuʻusaʻo, ae i le taimi lava e tasi, o se sili ona maualuga-lelei meafaigaluega. Faʻafetai i lea mea, e mafai ona faʻaopopo lau '' upega tafaʻilagi i se lalelei faʻamau, pe fai lenei faʻamau mo le taʻaloga, i se faaopoopoga, e mafai ona e faia ni meaola mai soʻo se vitio. Peitaʻi, o mea uma lava o loʻo iai lana itu faʻasolo, o le itu lea o le polokalame lenei o le luasefulu-aso faʻatau fua, e tatau ona e totogia.

Download Trial Faigofie GIF Animator

Talia le faʻamatalaga lata mai mai le upega tafaʻilagi aloaʻia o le polokalame

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.40 mai 5 (5 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Taua faʻafiafia CrazyTalk Tagata ola Le polokalama sili ona lelei mo le fausiaina animations Faia o ata GIF mai ata

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
Faigofie GIF Animator o se talosaga mo le fausiaina GIF o gafa ma se tele tele o aʻafiaga i lona auupega ma se fetuutuunai lisi lisi.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.40 mai 5 (5 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atinae:
Tau: $ 20
Tele: 15 MB
Language: Igilisi
Lomiga: 6.2

Pin
Send
Share
Send