FBReader 0.12.10

Pin
Send
Share
Send

Le lalolagi nei ua pipii i telefoni, komepiuta ma tusi masani na amata ona mou atu i le pito i tua i le oʻo mai o tusi faʻaeletonika. O le tulaga masani mo e-tusi o .fb2, ae le mafai ona tatalaina ma le o loʻo i ai nei tusi meafaigaluega i luga o se komepiuta. Ae o le FB Reader e foia ai lenei faafitauli.

FBReader o se polokalama na mafai ai ona e tatalaina le .fb2 format. O le mea lea, e mafai ona e faitauina saʻo-tusi i luga o le komepiuta. O le talosaga o loʻo iai lona faʻavasega i luga o le upega tafailagi, ma o se lautele tele o faʻasologa o tagata faitau mo latou lava.

Matou te fautua atu ia te oe e vaʻai: Polokalama mo le faitauina o tusi eletise i luga ole komupiuta

Faletusi patino

E lua ituaiga o faletusi i lenei au faitau. O le tasi o latou e patino. E mafai ona e faʻaopopoina faila mai faletusi i luga ole laiga ma tusi na mimiloina i lau komipiuta.

Network faletusi

I le faʻaopopo i lona lava faletusi, o loʻo iai le avanoa i faʻasalalauga tele o faletusi. E mafai ona e mauaina le tusi taua i ai, ma faʻapipiʻi i lau oe lava faletusi.

Le tala

Ina ia aua le tatalaina i taimi uma faletusi, o le polokalama e vave maua ai i latou faʻaaoga talafaasolopito. O iina e te mauaina ai tusi uma na e faitau talu ai nei.

Faʻafoʻi vave ona faitau

Tusa lava poo le a le vaega o le tusi talosaga oe i ai, e mafai ona toe foʻi i le faitau i soʻo se taimi. E manatua e le polokalama le nofoaga o lou taofi, ma e faʻaauau oe faitau atili.

Faʻatauga

E mafai ona e seeina itulau i auala e tolu. O le auala muamua o le tusi i totonu o le laupepa, i le mea e mafai ona e toe foʻi i le amataga, toe foʻi i le itulau mulimuli na e asia pe tusi mai i se itulau ma soʻo se numera. O le auala lona lua o loʻo tusi atu i le uili po o u i luga o le keyboard. O lenei metotia e sili ona talafeagai ma masani ai. O le auala lona tolu o le faʻapaʻiina lea o le mata. O le kiliki i luga o le tusi o le a fuli ai le itulau i tua, ma luga i lalo - luma.

Lisi o mea

E mafai foi ona e alu i se isi mataupu e faʻaaoga ai le Lisi o mea. O le faʻatulagaina o lenei lisi e faʻamoemoe i le foliga o le tusi.

Suʻesuʻega Tusitusiga

Afai e te manaʻomia e sailia se fuaitau poʻo se fuaitau, ona mafai lea ona e faʻaaogaina le mau suʻesuʻega.

Faʻalelei

O le polokalama o loʻo i ai se lelei faʻafetauiina i ou manaʻoga. E mafai ona e fetuunai le faamalama lanu, vai, tape le tusiina i le fetaomi ma sili atu.

Tusitusiga solo

E i ai foʻi le faʻagaioiga e faʻafili ai le tusitusiga.

Suʻega i upega tafailagi

O lenei galuega faʻataga oe e maua le tusi poʻo le tusitala e te manaʻomia i le igoa poʻo le faʻamatalaga.

Le aoga

  1. Luga faletusi
  2. Lomiga faʻa Rusia
  3. Taoloto
  4. Saili tusi lugalaina
  5. Satauro-tulaga

Le atoatoa

  1. Leai se taʻavale faʻataʻavale
  2. Leai se mea e ave ai tusitusiga

FB Reader o se faigofie ma faigofie meafaigaluega mo le faitauina o tusi faʻaeletonika ma le tele o numera o faʻatulagaina e faʻatagaina oe e fetuunai lenei tagata faitau mo oe lava. O faletusi i luga ole laiga e sili atu le faʻaaogaina o tusi talosaga, aua e mafai ona e mauaina le tusi saʻo e aunoa ma le tapunia o le faʻamalama autu.

Sii mai FB Reader mo fua

Talia le faʻamatalaga lata mai mai le upega tafaʻilagi aloaʻia o le polokalame

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 5 i fafo mai 5 (2 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Kaliber ICE Tusi Faitau Faʻafefea ona faʻaopopo tusi i iBooks e ala i iTunes Leoa faitau

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
FBReader o se polokalame e leai se totogi, faigofie ma faigofie ona faʻaaogaina mo le faitauina o tusi faʻaeletonika i le lauiloa FB2 format.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 5 i fafo mai 5 (2 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atinaʻe: FBReader.ORG Limited
Tau: leai se totogi
Tele: 5 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 0.12.10

Pin
Send
Share
Send