Faʻafefea ona suia le tuatusi IP o se komepiuta

Pin
Send
Share
Send


Na e mafaufau pe faʻapefea ona e ulufale i nofoaga poloka? O lenei faʻafitauli e mafai ona foʻia e ala ile agaʻi atu ole fesoasoani ole polokalama e mafai ai ona e nana lau tuatusi IP moni. I le mataupu lea, tatou te vaʻai totoʻa i le faʻagasologa o le suia o le IP faʻaaogaina le SafeIP faʻataʻitaʻiga.

SafeIP o se lauiloa polokalama mo le suia o le tuatusi IP o se komipiuta. Faʻafetai i lenei galuega, o loʻo ia te oe ni avanoa taua: atoatoa le faailoaina o igoa, saogalemu i luga o le Initaneti, faapea foi ma le mauaina o avanoa i 'upega tafaʻilagi punaoa na poloka mo soo se mafuaʻaga.

Sii mai le SafeIP

Faʻafefea ona suia lau IP?

1. Ina ia suia le tuatusi IP o se komepiuta i se auala faigofie, faapipii SafeIP i luga ole komupiuta. O le polokalama o le shareware, ae o le fua faʻatau fua ua lava e faʻatino ai le tatou galuega.

2. A maeʻa, i le pito i luga o le faʻamalama o le a vaʻai ai lau IP i le taimi nei. Ina ia suia le IP oi ai nei, muamua filifili le sui sui sui i le itu tauagavale o le polokalama, taulai atu i le atunuʻu fiafia.

3. Mo se faʻataʻitaʻiga, tatou te mananaʻo e faʻamatala le nofoaga o le tatou komepiuta o le setete o Georgia. Ina ia faia lea mea, kiliki i luga o le filifiliga filifilia ma le tasi kiliki, ona kiliki ai lea i le ki "Fesootai".

4. A maeʻa ni nai minute, ona tupu lea o le fesoʻotaʻiga. Lenei o le a faʻailoa atu e le IP tuatusi fou, o le a faʻaalia i le pito i luga o le polokalame.

5. Ole taimi e tatau ona e maeʻa galue ma SafeIP, e tatau ona e kiliki i luga o le ki "Vavaeese"ma o lau IP o le a toe tutusa.

E pei ona e vaaia, o le galulue ma SafeIP e matua faigofie lava. E tusa o le tutusa auala, e faia ai galuega ma isi polokalama e mafai ai ona e suia lau tuatusi IP.

Pin
Send
Share
Send